LLLEFTERIS

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About LLLEFTERIS

  • Birthday 01/28/1972

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

LLLEFTERIS's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

17

Reputation

  1. Αρα τωρα εισαι οκ δηλαδη;
  2. Τωρα να σου πω να δεις αν υπαρχει και νεο bios η να φλασαρεις το ιδιο ξανα μηπως εχει γινει corrupt bios και εχει τρελαθει. Για μνημες λιγο δυσκολο να επαθαν ζημια και οι δυο ξαφνικα αλλα ποτε μην λες ποτε. Κατεβασε και τρεξε αυτο μπας και εχει προβλημα ο memory controller του επεξεργαστη https://downloadcenter.intel.com/download/19792/Intel-Processor-Diagnostic-Tool
  3. Λογικα εχεις κανει reset bios κλπ ε;
  4. Δοκιμασες τις μνημες μια μια μηπως τα εχει φτυσει η μια απο τις δυο;
  5. Μου θυμιζει εναν τυπο στην Ποσειδωνος που ειχε χτυπησει με το αμαξι του μια μηχανη με μικρο παιδι πανω 3-4 ετων και αυτος μιλουσε στο τηλεφωνο και ελεγε τι ζημια εχει παθει το αμαξι του αντι να δει αν εχει παθει κατι το παιδακι. Μετα το αμαξι του το "ξανα τρακαρανε" απο ολες τις μεριες. Τωρα εδω ο τυπος απειλει με μυνησεις. Ειναι σαν να σε πιανει ο γειτονας να κλεβεις και να του λες αν με κανεις ρομπα στην γειτονια θα σου κανω μηνυση.
  6. Τεστ 1234 αν μου το ειχες κανει σε εμενα αυτο θα μου ειχες κανει μηνυση γιατι θα σε ειχα βαλει σε καροτσακι σαν του Σοϊμπλε. Τωρα σιγουρα αυτος που πρεπει να σου κανει μηνυση ειναι αυτος που εβαλε τις αγγελιες για παρτη σου γιατι εξ αιτιας σου εχει γινει ρομπα χωρις να φταιει.
  7. Δεν υπαρχει καμια προσφορα απο 185 ξεκιναει στο Skroutz