steliospatra

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About steliospatra

  • Birthday 08/15/1970

steliospatra's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. Αυτες οι heatpipes χαλανε μετα απο καποιον καιρο?
  2. Δεν ξερω φιλε μου E||hnas πραγματικα τι εφταιγε. Να μην ειχε κουμπωσει καλα η ψυκτρα? Ο ανεμιστηρας?
  3. Ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια που μου προσφερατε. Αλλαξα την ψυκτρα τελικα και τωρα ειμαι στους 38 βαθμους. 2014-06-24_110536.jpg
  4. Να προσθεσω ενανα προβληματισμο που εχω? Ειναι οτι τον επεξεργαστη τον πηρα απο καποιο παιδι απο φορουμ. Τον ρωτησα εαν ειχε ποτε υποστει oc και μου ειπε οχι. Ειναι κατι ομως που δεν φαινετε και να εχει γινει. Μηπως, λεω μηπως θα ωφελουσε να τον ανοιγα τον επεξεργαστη και να του εβαζα καινουργια παστα?????
  5. Στελνω μερικες μετρησεις απο διαφορα προγραμματα 2014-06-20_143504.jpg J35V.jpg J363.jpg J367.jpg
  6. Απαντηση στον caution Την Ninja την εχω τοποθετησει καλα, παταει καλα.Την εχω βαλει- βγαλει 2-3 φορες για τον λογο αυτο. Δεν εχω πειραξει τιποτα απο τάση vcore. Απαντηση στον antonis Ο cpu ειναι g0 Είναι ναι σε στοκ συχνότητα. Ο ανεμιστηρας ειναι ενας 12αρις τις coolmaster. Τις στροφες τι εχω κατεβασει απο το bios γιατι κανουν θορυβο. Οσο για την παστα οχι δεν εχω βαλει πολυ.Ενδικτικα σαν εναν κοκο ρυζιου. [ATTACH=CONFIG]29668[/ATTACH]
  7. Απαντηση στον caution Την Ninja την εχω τοποθετησει καλα, παταει καλα.Την εχω βαλει- βγαλει 2-3 φορες για τον λογο αυτο. Δεν εχω πειραξει τιποτα απο τάση vcore. Απαντηση στον antonis Ο cpu ειναι g0 Είναι ναι σε στοκ συχνότητα. Ο ανεμιστηρας ειναι ενας 12αρις τις coolmaster. Τις στροφες τι εχω κατεβασει απο το bios γιατι κανουν θορυβο. Οσο για την παστα οχι δεν εχω βαλει πολυ.Ενδικτικα σαν εναν κοκο ρυζιου.
  8. Παιδες γεια σας. Εχω εναν q6600 Μητρηκη asus 5PQ Deluxe Οι θερμοκρασιες ειναι 67 -70 μονο με internet χωρις παιχνιδια κτλ. Παντα καθαρο,εχω βαλει παστα arctic silver 5 Η ψυκτρα είναι η Scythe Ninja και την εχω βαλει να παταει σωστα. Κουτι με καλο airflow. Τι άλλο μπορω να κανω για να κατεβασω την θερμοκρασια του επεξεργαστη?
  9. Παιδες που θα βρω ενα fan 17x17 cm για το πλαινο στο κουτι μου; Θελω να το αλαξω με αλλο διοτι κανει θορυβο. Α ξερει κανεις θα το εκτιμουσα πολυ. Ευχαριστω!