amoustakas

Members
  • Posts

    217
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by amoustakas

  1. Παιδιά για ίντερνετ και καμία ταινία mkv ο C-60 κάνει ή δεν πάει βήμα;
  2. Αυτό είναι το κουτί. Τίποτε ιδιαίτερο από κατασκευή, αλλά στερεή και απείρως καλύτερη από κάτι κουτιά των 20 ΕΥΡΩ από αλουμινόχαρτο. Για τα watt πάτησα υπολογισμό με έναν ssd και έναν HDD και μου έδωσε συνιστώμενη ισχύ 34 watt. Τα 65Watt της intel είναι υπερεκτιμημένα διάβασα. Ειδικά με χρήση μουσικής και ταινιών νομίζω δεν θα έχω θέμα.
  3. Παρέλαβα το κουτάκι σήμερα. Απλό και συμπαθητικό. Μόνο για το ενσωματωμένο pico psu τροφοδοτικό του αξίζει τα 52 ΕΥΡΩ που έδωσα. Με τον πρόχειρο υπολογισμό (ευχαριστώ για το ποστ conroe) μου βγάζει ότι είμαι στα 34Watt κατανάλωση με τον G860 οπότε τον χτυπάω. Μητρική παρήγγειλα την Asrock H61M-ITX.
  4. Αυτό το κουτί πήρα και εδώ ο τύπος το δουλεύει με G620 και δη παθητικά!
  5. H61 + G465 θα ήταν μια καλή λύση με μηδενική κατανάλωση. Αλλά πιστεύω ότι με έναν G550 θα ήταν πιο σίγουρα τα πράγματα. Αμφιβάλλω αν καταναλώνει 65watt που λέει η Intel!
  6. Παιδιά σας υπέρευχαριστώ για τις απαντήσεις. Σκέφτηκα τη λύση με τον ενσωματωμένο επεξεργαστή που έχει γελοία κατανάλωση, αλλά προβληματίζομαι γιατί άκουσα ότι αυτά τα μικρούλια σκαλώναν σε δύσκολα αρχεία video. Από την άλλη Asrock FM2A75M-ITX και AMD A6-5400K σε τι επίπεδο βρίσκονται σε αντιστοιχία με intel? Φαντάζομαι ότι τα 65watt είναι η ανώτερη κατανάλωση. Πολύ οριακά μου φαίνεται για το τροφοδοτικό των 75Watt.
  7. Την καλησπέρα μου στο φόρουμ. Θέλω να στήσω ένα HTPC μόνο για παίξιμο αρχείων FLAC και για άψογη αναπαραγωγή video σε FULL HD και (μελλοντικά) 3D Bluray. Ούτε παιχνίδια ούτε βαριές εφαρμογές. Τα δεδομένα είναι ότι υπάρχει case για M-ITX μητρική και 75Watt τροφοδοτικό. Επειδή δεν έχω καμία εμπειρία από AMD θα ήθελα την άποψή σας για το αν υπάρχει καλύτερη και φθηνότερη εναλλακτική από ένα σετάκι Η61+Celeron/Pentium Dual Core από την AMD και ποια. Απαραίτητο το HDMI μόνο. Budget για το σετ (μητρική-επεξεργαστής) περί τα 120-150 ΕΥΡΩ. Βασικό κριτήριο η χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση εν όψει και του οριακού τροφοδοτικού και οι χαμηλότερες δυνατές θερμοκρασίες. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και τις όποιες προτάσεις σας.
  8. 24-1-2000.......... σειρά millenium (264) Καλή θητεία και καλή δύναμη σε όλους που θα ζήσουν αυτή την εμπειρία. Λίγο φρικάρεις στην αρχή αλλά μετά όλα είναι ΟΚ.
  9. Και τους θεωρούσα σοβαρότερους από το Πλαίσιο...
  10. Έτσι είναι. Δεν κατάλαβα τι έχει να ζηλέψει ο i5 750 με ένα τσίμπημα στα 3.6 από τους επεξεργαστές νεότερων γενεών σε έναν μέσο -μη κολλημένο με τα νούμερα- χρήστη. Προσωπικά η μετάβασή μου από 1156 σε 1155 μου κόστισε κανά 200άρι τσάμπα και βερεσέ. Πήγανε χαμένες και οι μνημάρες μου Corsair Dominator GT 2000 CL8 για τις vengeance του κιλού... και καλά 8GB... (τα 4GB λίγα μου πέφταν...). EDTI: Μακάρι να πηγαίνουν οι τεχνολογίες μπροστά και ας είμαστε θύματα του ενθουσιασμού μας.
  11. Βρε είναι που είναι κλειδωμένοι και εκεί ξενερώνω. Αν και την ψιλιάστηκα τη δουλειά και θα μείνω με 2500Κ για καμιά πενταετία τουλάχιστον.
  12. Από ότι κατάλαβα με το φτωχό μου το μυαλό οι συγκεκριμένοι τύπο έχουν τεχνολογία για 50 χρόνια μπροστά και δουλεύουν τον κόσμο δίνοντας ένα 10% πάνω σε κάθε γενιά επεξεργαστών που βγάζουν. Το ζήτημα είναι πόσοι users χρειάζονται πραγματικά τόσο μεγάλη επεξεργαστική ισχύ και για ποιο λόγο.
  13. Πρόσεχε κάτι κουτιά no name των 20 ΕΥΡΩ είναι κυριολεκτικά σαν από τσιγαρόχαρτο. Κινέζικα πατσαβούρια για πέταμα. Υπάρχει και κίνδυνος κοψίματος από τις λάμες.
  14. Έχε επίσης υπόψη σου ότι τα φθηνά λάπτοπ έχουν κατά κανόνα ΑΘΛΙΕΣ οθόνες.
  15. Ρε συ εγώ είχα την εντύπωση ότι η 295 είναι κοντά στην 570 σε επιδόσεις. Μου άρεσε σαν κάρτα, αλλά δεν άντεξα το θόρυβο. Για να επανέλθουμε στο θέμα πότε υπολογίζετε ότι θα πέσουν τιμές στην Ελλάδα;
  16. Να σου πω και εγώ θέλω να πάρω μια καρτούλα για να τρέχω κανένα bench ή κανένα παιχνιδάκι για χαβαλέ, αλλά να πάνε να πνιγούνε οι εταιρίες που πουλάνε 400-500 ΕΥΡΩ μια κάρτα που σε τρία χρόνια η αγοραία αξία της θα είναι στα 90 ΕΥΡΩ (βλέπε GTX295). Έδωσα 600+ για την 5970 και ευτυχώς την πούλησα 300. Όταν θα γβεί μονοπύρηνη που θα πιάνει τις διπλάσιες επιδόσεις της 5970 τότε θα τη χτυπήσω. Μέχρι τότε το π*#λο!
  17. Εγώ ήμουν στη λεγόμενη σειρά millenium (1/2000). Μου φαίνεται σαν να έχουν περάσει πέντε ζωές από τότε... Καλό κουράγιο σε όσους μπαίνουν τώρα. 9 μήνες είναι αέρας... Χαλλλαρά.
  18. Το είχα χτυπήσει όταν ένα φεγγάρι ήταν στα 107,00 ΕΥΡΩ!