hollow_83

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

About hollow_83

  • Birthday 04/10/1983

hollow_83's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. Ο άλλος από το αμαζον αγόρασε από έναν άσχετο πωλητή όχι από το Amazon το ίδιο. Το Πλαίσιο είναι μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες. Εμένα με νοιάζει αν στέκει νομικά αυτό που κάνουν και αν υπάρχει κάποιος που να προστατεύει τους καταναλωτές.
  2. Στο warranty site βγάζει ότι είμαι εκτός περιοχής. Έχω στείλει μειλ (προφανώς δε θα βγάλω άκρη). Από εκεί και πέρα είναι νόμιμη η πώληση αυτών των προιόντων; Γιατί φαντάζομαι δεν έτυχε σε μένα ένα.
  3. Καλημέρα σας. Αγόρασα πρόσφατα έναν σκληρό δίσκο από πλαίσιο και σήμερα που θέλησα να τον τοποθετήσω παρατήρησα κάτι ιδιαίτερα παράξενο. Όπως βλέπετε ο δίσκος αναφέρει ξεκάθαρα ότι απαγορεύεται η πώληση εκτός Κίνας καθώς και κάτι με την εγγύηση. Μάλιστα επειδή έχω και άλλους Μωβ είμαι σίγουρος ότι το Ευρωπαικό revision έχει πάνω του ένα QR Code. Γενικά τι κάνω σε αυτή την περίπτωση; Είναι παράνομοι; Τι παίζει;
  4. Χμμ περιεργο, σε καποια specs ειχα δει οτι εχει. Αλλα αφου ειναι επισημο απο HTC τοτε εκανα λαθος και ζηταω συγνωμη.
  5. Ναι πολυ πιο ανθεκτικο + οτι εχει μια επιστρωση απο ενα υλικο ωστε να μην αφηνει εντονες δαχτυλιες.
  6. 1000φορες ενα Archos Tablet και σε καλυτερη τιμη. TO Tegra δεν εχει δειξει και τα καλυτερα παρολη την θεωρητικη ισχυ του. Ποιο κινητο εχεις ? Γιατι GOrilla γυαλι εχουν πολλα κινητα της αγορας. Iphone4, Samsung Galaxy S, Desire HD κ.α.
  7. Με το σημα παντως πλεον δεν υπαρχει καποιο προβλημα. Επιπλεον και το Desire μου kai to Iphone εχουν την ιδια χασουρα σηματος αν καλυψεις τα σημεια "εκπομπης". Το Flash ειναι αλλο καπελο, που αντισταθμιζεται απο αλλα καλα της συσκευης (αποκριση, τεχνολογια, look).
  8. Εγω αναφερομαι σε αυτα: Apple licenses iOS trademark from Cisco; purchases FaceTime trademark flat out|Edible Apple AppleInsider | Cisco licenses iOS name to Apple, screenshot shows iWork on iPhone Δεν ειπα καπου οτι το iOS της Apple ειναι το iOS της Cisco (με την εννοια του λειτουργικου). Και το ανεφερα επειδη καποιος ειπε οτι το κλεψε απο την CISCO η APPLE (ισως και αστειευομενος). Εγω μια χαρα τα λεω παντως.
  9. Για μαζεψου λιγο, αμεσως bashing. Εχει κανει licence τη χρηση του ονοματος και οχι το λογισμικο αυτο καθε αυτο.
  10. Στο θεμα σταθεροτητας τα ιδια ισχυουν και με το Android, το ιδιο σταθερα ακομα και μετα απο 250 apps. Απλα επρεπε να κανει την κινηση η Apple για να ξεκολυσουμε απο την σαβουρα και την σαπιλα των Windows Mobile, και οπως ηταν λογικο ακολουθησαν ολοι. Ευτυχως που υπηρχε η HTC και εδινε λιγο ζωη με το Sence στα Windows . Καλως η κακως το iPhone δεν ειναι smartphone, μια κλειστη πλατφορμα ειναι που μπορει να κανει 5 πραματα παραπανω απο ενα Ncage (παραδειγμα, και φυσικα το πως αντιλαμβανομαι εγω την συγκεκριμενη πλατφορμα ζωντας την ταυτοχρονα με το Android) και εκει εγκειται και η υποτιθεμενη σταθεροτητα του. Για τον σκοπο που βγηκε ειναι μια χαρα, και δε το συγκρινω (για το αν ειναι καλυτερο ή οχι απο ενα αντιστοιχο με Android, πχ το Galaxy S που ουσιαστικα φοραει το ιδιο SoC με το iPhone 4) αλλα με βαση τις αναγκες του καθε χρηστη, και για τις δικες μου αναγκες το iPhone δε μου κανει, αλλα αυτο ειναι κατι που πρεπει να καταλαβει και ο πολυς ο κοσμος και να ξεφυγει απο τη λουμπα καλυτερο χειροτερο. Τωρα οσον αφορα το LG προσωπικα δεν ειμαι ικανοποιημενος απο την πλατφορμα Tegra ζωντας την σto Zune οποτε και θα την αποφυγω. Θα προτιμουσα κατι σε Samsung SoC με την SGX 540 (οτι καλυτερο στην αγορα αυτη τη στιγμη) ή κατι σε σχεση με το νεο SoC της HTC (45nm Snapdragon, Ardeno 205GPU) η οποια κλακαρει ανετα ως τα 1500Mhz.
  11. Καλως ή κακως τετοιες περιπτωσεις πρεπει να εκδικαζοντα και οι υπευθυνοι να τιμωρουνται. Δε μπορει να βγαζουν προβληματικα προιοντα να τα πληρωνουμε και μετα να το κανουν αβαβα σαν να μη τρεχει τπτ. Και μιλαμε οτι τα περισσοτερα laptop με αυτες τις σειρες GPU τα φτηναν στο 6μηνο οριακα χρονο.