waterbear

Members
  • Posts

    133
  • Joined

  • Last visited

About waterbear

  • Birthday 07/07/1977

waterbear's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (4/5)

11

Reputation

  1. Καλησπέρα παίδες, θέλω τα φώτα σας. Μπορώ να αλλάξω αυτές τις cpu σε ένα laptop, να βγάλω δηλαδή τον Β820 και να βάλω τον I5? Είναι sandy και οι δύο όπως φαίνεται εδώ Products (Formerly Sandy Bridge) ARK | Compare Intel? Products
  2. Καλημέρα, έχω αυτήν την μητρική και έχει τουλάχιστον από ένα σπασμένο και ένα στραβωμένο πινάκι μέσα στο socket με αποτέλεσμα να μην μπουτάρει, φτιάχνεται και με τι κόστος? Ευχαριστώ.
  3. Για τις μνήμες στο site λέει ότι πανε μέχρι 2200 αλλά δεν με ενοχλεί αυτό , το sata III όμως δεν το είχα προσέξει, άρα μένω με την asrock. Thx!
  4. Μια τελευταία ερώτηση, τι θα διαλέγατε και γιατί? http://www.skroutz.gr/s/1735188/Asrock-B75M-ITX.html ή μήπως Asus P8H61-I R2.0 | Skroutz.gr και αυτό το βάζω γιατί όπως είπα είμαι Asus Faboy.
  5. Δεν με χαλάει να μείνω με non k , έχεις καμία άλλη πρόταση swatoner?
  6. Δεν στήνω από το μηδέν caution, έχω ήδη εναν i5 3450 σε μια MAXIMUS IV GENE-Z/GEN3 - Motherboards - ASUS , απλά έπεσε στα χέρια μου ένα bitfenix prodigy και πρέπει να ομολογήσω ότι μ'άρεσε το μικρούλι. Με μια H100i που μου ήρθε από rma μιας H100 θα είναι πολύ όμορφο και μελλοντικά βάζω κι έναν Κ και κάνω και λίγο άθλημα. Οπότε αν έχεις καμιά άλλη πρόταση ή υπάρχει κάτι αρνητικό για την συγκεκριμένη mobo κατά την γνώμη σου θα ήθελα να σ'ακούσω. Ευχαριστώ.
  7. Asrock B75M-ITX | Skroutz.gr Γεια χαρά, για εναν i5 3450 καλή είναι? Δεν είχα ποτέ Asrock, ASUS FANBOY. Άλλες προτάσεις? Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
  8. το εχουν ζητησει 3 ακομη φιλε μου, οποτε για να μην διαλεξω εγω λεω να κανω το αλλο, οποιος αφησει πρωτος εδω νεο μηνυμα κατω απο το δικο μου θα ειναι και ο τυχερος που θα το παρει. Οι αλλοι 3 ενδιαφερομενοι ειναι venisk, stefanos1992 και ο johnkerveri.
  9. Παιδες ειμαι απο τους τυχερους που κερδισαν το FARCRY αλλα το δοκιμασα και δεν μου αρεσε, το χαριζω λοιπον σε οποιον του αρεσει γιατι εγω ζητημα να το επαιξα 4 φορες. Μην καθεται τσαμπα, ας το παρει καποιος να λιωσει. Πειτε τε μου μονο τι πρεπει να δωσω να το ψαξω. Δεν εχω CD εννοειται, μονο τον κωδικο που μου εστειλε ο GORILLAKOS. Ειμαι στη δουλεια οποτε θα απαντησω αυριο. Καλο βραδυ.
  10. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και απο μένα για το δωράκι σας ΜSYSTEMS και HWBOX.... thx!!!!