KryosRevenge

Members
  • Posts

    144
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by KryosRevenge

  1. Και εγώ HP έχω.Άρα...πρόβλημα..? Το λάπτοπ δεν είναι δικό μου αλλά της αδερφής μου,και φοβάμαι μην του κάνω κάτι γιατί θα με αποκεφαλίσει.
  2. Για το 470 και 480 ξέρω,αλλά και πάλι με αυτό το cooler θα έχει αρκετά υψηλές θερμοκρασίες.
  3. Με τέτοιο cooler και σε κάτασταση overclocked,απο θερμοκρασίες,θα σπέρνει .
  4. Τρομερές θερμοκρασίες (με αυτά που βλέπω στο δικό μου λάπτοπ). Μπας και έχω το ίδιο πρόβλημα. Δοκίμασα όλους τους τρόπους,αλλά κανένας δεν δούλεψε.
  5. Αν μπορείς μου λές τι θερμοκρασίες σε τι φόρτο έχεις,μπας και έχω το ίδιο πρόβλημα...? Θενξ. :-)
  6. Με τέτοια επιτυχία που είχαν τα βιβλία και οι ταινίες,μπορεί να ξαναγράψει κάνα βιβλίο.Π.χ πάλι ανασταίνεται ο Βόλντι και τα παιδάκια του Πότερ τον αντιμετωπίζουν.. Χωρίς τελειωμό..!
  7. Κουκλάκι ζωγραφιστό (ένα απλό κουτί είναι θα μου πείτε αλλά τέσπα)...!
  8. Από έξω έχει κάτι από Raven,ενώ από μέσα θυμίζει τα Corsair. Δεν μου αρέσει από μπροστά.Ελπίζω να το αλλάξουν.
  9. Κούκλες του σεξ με διαταγή Χίτλερ!
  10. Συγγνώμη,300 δολλάρια για USB στικάκι..? Τόσο μλκς ήταν και το "πήρε"..?
  11. OMG WTF..! Και χωρίς ΦΠΑ αυτή η τιμή.!
  12. Το θέμα με τις μπαταρίες κάπως λύνετε.Τεχνολογίες σαν το Optimus της Nvidia θα κάνουν μεγάλη διαφορά στον τομέα της κατανάλωσης ρέυματος. Γενικά όλα τα high-end laptops με Nvidia GPU πρέπει να το έχουν. Κάτι λέγανε ότι θα υπάρξει και στα desktops,με το όνομα Synergy νομίζω,αλλά δεν είμαι σίγουρος ακόμα.
  13. Θέλω να μου πείτε.Όχι θέλω να μου πείτε.Τι το εξωπραγματικό,πανέμορφο,διασκεδαστικό βλέπετε σε αυτό το βίντεο που αξίζει 22.000.000 προβολές...? Έεε,εεε..? Πείτε μου. [media] [/media]Ότι να 'ναι.
  14. Σίγουρα θα το έχω στο κουτί μου.. ;-) Vertex 3 ή αυτοί εδώ (σε επιδόσεις)..?
  15. Δεν παίζει και οι τρείς,σε ένα μόνο forum,να έχουμε πρόβλημα με τήν ίδια μάρκα λάπτοπ με το ίδιο εργοστασιακό πρόβλημα.Το πρόβλημα μάλλον είναι γενικό.Για παράδειγμα τα πλαστικά που χρησιμοποιούν στα λάπτοπ τους, μάλλον θα θερμαίνεται εύκολα. Και Asus λάπτοπ έχω,και HP Compaq.Το Asus το έχω απο το 2007 και ακόμα αντέχει χωρίς διάφορα προβλήματα.
  16. Καληνύχτα και Καλημέρα μαζί παίδες.Τα μάτια μου έχουν γίνει σαν φανάρια σήμερα.
  17. Άλλαξαν πάστα στο λάπτοπ αλλά τελικά γίνετε το ίδιο(ή μπορεί να μην την άλλαξαν καν).Άρα η πάστα δεν φταίει.Εξάλλου όπως είπες είναι αδύνατο να αλλάζει τόσο συχνά.Και η εγγύηση ισχυεί μέχρι τον Αύγουστο. Επίσης μεγάλο ρόλο παίζει και η θερμοκρασία δωματίου,που ειδικά το καλοκαίρι είναι ιδιαίτερα υψηλή.Μπορεί να φταίει αυτό. Έξαψα λίγο στο διαδίκτυο και σε διαφορετικά περιοδικά σήμερα και έπεσα σε αυτό. Λες αυτή η τεχνολογία να είναι διαρκώς ενεργοποιημένη στα συστήματα μας,και η συχνότητα λειτουργίας του επεξεργαστή να είναι χαμηλή...? Π.χ ο επεξεργαστής είναι στα 1.3 GHz ενώ τον ζορίζουμε ανεβάζοντας έτσι την θερμοκρασία του,ενώ αν θα ήταν στην κανονική του συχνότητα και θα τον ζορίζαμε το ίδιο,δεν θα ανέβαινε τόσο πολύ η θερμοκρασία,γιατί δεν θα ζοριζόταν πολύ. Τσέκαρε BIOS μπας και γίνεται να την απενεργοποιήσεις(αν βέβαια φταίει αυτό).Εγώ αυτό θα κάνω το πρωί,τώρα είμαι σε άλλο PC. Άρα και οι δύο καταλήγουμε ότι τα HP είναι για τα μπάζα.Και γω με HP αντιμετώπισα το πρόβλημα.Τυχαίο..? Δεν νομίζω.
  18. Απο ότι φαίνεται το μαύρο μπήκε πολύ στην μόδα τελευταία. Και γώ απόρω γιατί έβαλαν 2GB σε μια τόσο αδύναμη (συγκριτικά) κάρτα.Τα τέρατα τόσα δεν έχουν. Μάλλον θα έβαλαν τόσα για αυτούς που δεν έχουν ιδέα απο hardware,που βλέποντας 2GB νομίζουν ότι η κάρτα είναι καλή και δυνατή κτλ.
  19. Κουκλί είναι.Μην μου πείς ότι ασχολείτε με overclocking..? Παίδες,αληθεύει...? Πηγή.
  20. Χρόνια πολλά φίλε μου.Πολύχρονος. Συνέχισε να σπέρνεις στο OC.