stefpats

Members
  • Posts

    382
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    9

Everything posted by stefpats

  1. Πωλειται καρτα γραφικων 2080 Ti Founders Edition ,αγορασμενη απευθειας απο Nvidia,εκτος εγγυησης εδω και μερικες ημερες αλλα πληρως λειτουργικη και σε αριστη κατασταση.Δινεται με συσκευασια και συνοδευτικα.Βρισκομαι Λαρισα και αποστελλω σε ολη την Ελλαδα με τον τροπο που επιθυμειτε.Λογω του ποσου θα προτιμηθουν αγοραστες που θα κανουν καταθεση.Δεν θα απαντηθουνε παζαρια και ανταλλαγες.
  2. Εφυγε,αρχειο παρακαλω
  3. Πωλειται σε αριστη κατασταση μοντεμ ρουτερ Asus DSL N66U.Δινεται με συσκευασια,συνοδευτικα,εκτος εγγυησης πλεον αλλα πληρως λειτουργικο χωρις κανενα θεμα.Δινεται λογω αναβαθμισης σε νεοτερο μοντελο.Τιμη 40 Ε Βρίσκομαι Λαρισα δεν θα απαντηθούν παζάρια και ανταλλαγές,στέλνω με δικά σας έξοδα πανελλαδικά με τον τρόπο που επιθυμείτε.
  4. Πωλουνται τα παρακατω: 1.Razer Lancehead Wireless σε κατασταση καινουργιου,με αποδειξη,συσκευασια συνοδευτικα,εντος εγγυησης για ενα μιση χρονο ακομα,αγορασμενο απο Amazon Γερμανιας,ειναι η τελευταια εκδοση με laser sensor 5G και καλυτερη μπαταρια.Δινετε λογω αναβαθμισης σε αλλο μοντελο.Τιμη : 70Ε 2.Razer Firefly Hard edition Mousepad σε αριστη κατασταση δεν εχει χρησιμοποιηθει σχεδον καθολου γιατι δεν με βολεψε,με συσκευασια,αποδειξη,εντος εγγυησης,αγορασμενο απο Πλαισιο.Τιμη: 30Ε Βρίσκομαι Λαρισα δεν θα απαντηθούν παζάρια και ανταλλαγές,στέλνω με δικά σας έξοδα πανελλαδικά με τον τρόπο που επιθυμείτε.
  5. Θα ηθελα να μου πειτε μεχρι τι ταχυτητα μνημη μπορω να παρω για τον συγκεκριμενο επεξεργαστη i5 10400 σε μητρικη Asus TUF H470 PRO.Νομιζω οτι υποστηριζει native μεχρι 2933 και απο εκει και πανω χρειαζεται ξεκλειδωτο cpu για xmp κλπ η' οχι;
  6. Διαπίστωσα ότι ουσιαστικά έχει δημιουργηθεί ένα αρχείο με το τι έχω πάρει κατά καιρούς όλα αυτά τα χρονια, όποτε ανεβάζω και τις αγορές του τελευταίου τριμήνου για να υπάρχουν. Πάνω είναι όλα τα νέα περιφερειακά και κάτω ένα iPad Air και ένα iPhone 12 Pro Max
  7. Πωλουνται τα παρακατω κομματια: 1.Razer Deathadder Pro V2,εντελως καινουργιο,μου επεσε μεγαλο στο χερι,με συσκευασια,αποδειξη και συνοδευτικα,αγορασμενο απο Ελληνικο καταστημα 28/12/20,εντος εγγυησης φυσικα. Τιμη: 100E Βρισκομαι Λαρισα,δεν θα απαντηθουν παζαρια και ανταλλαγες.
  8. Η καθιερωμένη αναβάθμιση κάθε 2 χρονια περίπου
  9. Έφυγαν όλα.Αρχειο,ευχαριστώ για την φιλοξενία.
  10. Για να δούμε και το αγωνιστικό της razer
  11. Πωλουνται τα παρακατω: 1.Razer Headphone Stand αγορασμενο απευθειας απο Razer σε αριστη κατασταση χωρις συσκευασια 15Ε 2.Razer Firefly Hard Edition αγορασμενo απο Πλαισιο εκτος εγγυησης πλεον σε καλη κατασταση με μικρη φθορα απο την χρηση 20Ε Βρισκομαι Λαρισα,δεν θα απαντηθουν παζαρια και ανταλλαγες,τα εξοδα αποστολης βαραινουν τον παραληπτη,αποστελλω πανελλαδικα με τον τροπο που επιθυμειτε.
  12. Με ολα τα προηγουμενα που ειχα,razer,corsair,hyper x,logitech
  13. Τα καλύτερα ακουστικά που πήρα ever και μια βάση 2 σε 1 με φορτιστή
  14. Πωλειται θηκη Mophie για iPhone 7 Plus σε πολυ καλη κατασταση.Δινει την δυνατοτητα ασυρματης φορτισης της συσκευης,φερει ενσωματωμενη μπαταρια για φορτιση on the go και εχει μαγνητικη πλατη.Δινεται με συσκευασια.Βρισκομαι Λαρισα,αποστελω πανελλαδικα.Δεν θα απαντηθουν παζαρια και ανταλλαγες.Τιμη 30Ε
  15. Αντικατάσταση του iPhone 7 Plus με iPhone Xs Max
  16. Γιατι αχνοφαινονται τα γραμματα στο παραπανω ποστ;
  17. Παιδιά αν είναι κανένας ενεργός και παίζει ranked με ομάδα κάντε με add Punkbster είναι το όνομα μου.Κουραστηκα με τους randoms. Υποσημείωση :αν έχετε μικρόφωνο και μιλάτε και δίνετε πληροφορίες κατά την διάρκεια του παιχνιδιού οκ αλλιώς don’t bother 
  18. Ειμαι σιγουρος οτι θα βγαλουν κατι πολυ καλο και πανακριβο.
  19. Ta Noiseblocker τα ειχα για πολυ καιρο.Ειναι αριστα.
  20. καινουργια,μεχρι την επομενη
  21. Ok σε κανα δυο χρονια θα θελουμε δανειο για να παρουμε κινητο.Συνεχιστε.
  22. Ειναι οντως καλο παιχνιδι αλλα θα ξεσκουφωσει κι αυτο μολις βγει το επομενο καλυτερο.Επισης πρεπει να βαλουν νεους χαρτες συντομα γιατι με τον χρονο που ξοδευουν οι παικτες στον μοναδικο χαρτη μεχρι στιγμης θα τους κανει να βαρεθουν πιο συντομα.