pmakr

Members
  • Posts

    358
  • Joined

  • Last visited

About pmakr

  • Birthday 08/16/1975

pmakr's Achievements

Senior Member

Senior Member (5/5)

10

Reputation

  1. Εχετε καμια προταση για Scanner διπλης οψης ή μαγαζί για φτηνο σκαναρισμα σε pdf; Σε μερικα που ρωτησα μου ειπαν οσο η φωτοτυπια δηλαδη 3 λεπτα η σελιδα ! Οι σελιδες που θα σκαναριστουν ειναι παρα πολλες και θα παρθει αποφαση αναλογα με την τιμη του scanner η μαγαζιου σε σχεση με το ρισκο για το ποσοστο σφαλματος αν γινει απο ξενο, το κοστος και το χρονο που θα παρει.
  2. Το εχω πατενταρει το πρασινο συρματακι...Θελει αδεια για να το βαλει...Τι έτσι; Τι το περασαμε ; LOL
  3. Δηλαδής με ς στο τελος, αμα μου χαλαγε καλυτερα θατανε ( με τανε στο τελος ) Η θα μου τηνε (με νε στο τελος) πλέρωνες εσυ δηλαδής ( δις το ς ) Οπότενες ναι ρε μάστερ με συρματάκια...αλλά επειδή δεν ήθελα να σε στεναχωρέσω ναούμ από την αρχή πράσινα ήτανε ( με νε στο τελος ) Κι εσυ άπονε..μας τηνε λες κι από πάνω ! Μη με νευριάζεις και αγοράσω android tablet και του βάλω megahalems πάνω ! Γιατι όταν εγω είχα Amstrad εσύ ακόμα φόρτωνες παιχνίδια απο το κασετοφωνο στο spectrum ! ( Μακακια ειπα τοτε ειναι πιο παλιος απο μενα LOL ) :eagerness::eagerness::eagerness::eagerness::eagerness:
  4. Σημερα παρελαβα ! Αντικατεστησα το σπασμένο ! Ολα τελεια ... H franknestein 460 με 12αρι ανεμιστηρα με τα συρματακια κηπου εχει πλεον την αρχικη της μορφή και λειτουργει αψογα !
  5. θελω 20 τετοιους τωρα ! Καλα οχι τωρα το πρωι παω για υπνο
  6. τι υλικα εχουμε; Μελι...ριχτο μεσα Ρεγγα....ριχτο μεσα Τσιπουρα...ριχτο μεσα Παστα Φλωρα....ριχτο μεσα Βαλε και μια ταμπελα microsoft και βαλτο στο ραφι. Ε δεν τρωγονται!
  7. Παρηγγειλα απο τπ ebay τελικα... Τον φανο δεν τον σκεφτηκα...Αλλα αν θυμαμαι καλα ειχαν μονο τεραστιου μεγεθους φουρφουρια δεν ειχε παρει το ματι μου τοσο μικρα...Αμα περασω θα κοιταξω. Εχω να τους επισκεφτω κατι μηνες. ( Τα κολλαω μονος μου ολα δεν υπαρχει θεμα εχω υλικα / εξοπλισμο για απλα πραγματα σιγα για 5 κολλησεις μη τους χωσω...Αυτοι εκει δεν προλαβαινουν να παρουν ανασα...Οποτε παω χαμος γινεται απο κοσμο...Πραγματικα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ μαγαζι )
  8. Free Shipping Wholesale CoolerMaster FY09015H12LPA New Genuine Sapphire graphics card fan-in Fans & Cooling from Electronics on Aliexpress.com Αυτο ακριβως ειναι αλλα ειναι λιγο πιο κοντο το καλωδιο...καλα αυτο διορθωνεται Ψαχνω να το βρω ευρώπη...Γιατι μεχρι να ερθει απο Κινα θα εχουν βγει κβαντικοι επεξεργαστες στη λιανικη
  9. Ακριβως αυτο εχω κανει με τον scythe και μαλιστα με πρασινο συρματακι
  10. FPB ( free performance boost ) νομιζω ( λαθος το ειχα γραψει! ) Ναι κοιταξα σε διαφορα δεν βρηκα κατι. Προς το παρον εβαλα εναν scythe 12...Πιανει 80-88 βαθμους με furmark ( 80 στο full 88 λιγο χαμηλομενος ο scythe γιατι κανει θορυβο ) Το μονο που ξερω ειναι οτι ειναι 85mmx15mm και οι αποστασεις των τρυπων μεταξυ τους ειναι 40mm. και ειναι 12v 0.6A Κοιταζω ebay. εχει μονο για evga με 2 ανεμιστηρες αλλα ειναι με λιγοτερες στροφες.Το ψάχνω. Με τον 12αρη κινδυνευει να χαλασει με τις παραπανω θερμοκρασιες; ΥΓ.Ρε συ yoshi ! Αν ειναι να δωσω κανα 60 παιρνω μια 650ti μεταχειρισμενη με αλλα 20 ! ;p Ανεμιστηρακι εψαχνα οχι ψυκτρα !!!
  11. Το κοστος ειναι οσο πηρα την καρτα περισυ !
  12. Λοιπον γεια μετα απο καιρο... Σε μια EVGA GTX 460 PFB Χαλασε το ανεμιστηρακι Εστειλα mail στην evga και μου ειπε οτι μονο αν ειναι σε εγγυηση (δεν ειναι) στελνουν...Δεν πουλανε καν ( $#(:*&$*$&#*&$:*() ) Προς το παρόν εβαλα εναν scythe 2000rpm. Την παλευει. Ξερετε που μπορω να βρω τετοια ανεμιστηρακια; ( ειδα στο ebay εχει στην κινα αλλα ειναι για το αλλο μοντελο της 460 και εχει κοντα καλωδια και πρεπει να κανω κοψιμαρα ραψιματα ... ασε που απο κινα θα ερθει το 2040 εδω ! ) Τα φωτα σας!
  13. Ειχα μια...πως να το πω ανησυχια τυψεις οτι δεν αγορασα coolermaster και corsair...Επρεπε να κανω ψυχοθεραπεια στο youtube λιγο για να συνδυασω τα χαμηλα ποσοστα rma του gorilla ! Μολις ειδα αυτα μου περασαν ολα !!! Corsair καπνιστο Coolermaster Φωτια Ρεσιταλ Εκρηξεων Οποτε συμβαινει σε ολες τις οιγογενειες, ακομα και το antec πηρε μαζι του καρτα γραφικων...οποτε το να με καθησυχασει κανεις οτι το πανακριβο για 100 watt Που θελω δεν θα μου κανει με τιποτα ζημια δεν παιζει τελικα...Ειναι και λιγο θεμα τυχης εκτος απο ποιοτητα κατασκευης. Αλλα με rma <1% εχω καλες πιθανοτητες να ειμαι οκ....Ε στη χειροτερη θα κανω αναβαθμιση σε δισκους ηλιου ! λολ
  14. E...που ειναι το καρεδακι το κεντητο ; το βαζω με τα λουλουδια και η φωτογραφια του παππου και της γιαγιας;;;; Μισες δουλειες... Και επισης η ψυκτρα επρεπε να επικοινωνει με την πανω επιφανεια για να ζεσταινει την πιτσα και ειναι αδιαβροχο; Τι θα γινει αν χυθει καμια μπυρα; To πρωτο Beercooled PC!
  15. Ειχε και DVD με drivers μεσα Boom! Boom! - John Lee Hooker - YouTube XAXAXA!!! Just Kidding !