pmakr

Members
  • Posts

    358
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by pmakr

  1. Εχετε καμια προταση για Scanner διπλης οψης ή μαγαζί για φτηνο σκαναρισμα σε pdf; Σε μερικα που ρωτησα μου ειπαν οσο η φωτοτυπια δηλαδη 3 λεπτα η σελιδα ! Οι σελιδες που θα σκαναριστουν ειναι παρα πολλες και θα παρθει αποφαση αναλογα με την τιμη του scanner η μαγαζιου σε σχεση με το ρισκο για το ποσοστο σφαλματος αν γινει απο ξενο, το κοστος και το χρονο που θα παρει.
  2. Το εχω πατενταρει το πρασινο συρματακι...Θελει αδεια για να το βαλει...Τι έτσι; Τι το περασαμε ; LOL
  3. Δηλαδής με ς στο τελος, αμα μου χαλαγε καλυτερα θατανε ( με τανε στο τελος ) Η θα μου τηνε (με νε στο τελος) πλέρωνες εσυ δηλαδής ( δις το ς ) Οπότενες ναι ρε μάστερ με συρματάκια...αλλά επειδή δεν ήθελα να σε στεναχωρέσω ναούμ από την αρχή πράσινα ήτανε ( με νε στο τελος ) Κι εσυ άπονε..μας τηνε λες κι από πάνω ! Μη με νευριάζεις και αγοράσω android tablet και του βάλω megahalems πάνω ! Γιατι όταν εγω είχα Amstrad εσύ ακόμα φόρτωνες παιχνίδια απο το κασετοφωνο στο spectrum ! ( Μακακια ειπα τοτε ειναι πιο παλιος απο μενα LOL ) :eagerness::eagerness::eagerness::eagerness::eagerness:
  4. Σημερα παρελαβα ! Αντικατεστησα το σπασμένο ! Ολα τελεια ... H franknestein 460 με 12αρι ανεμιστηρα με τα συρματακια κηπου εχει πλεον την αρχικη της μορφή και λειτουργει αψογα !
  5. θελω 20 τετοιους τωρα ! Καλα οχι τωρα το πρωι παω για υπνο
  6. τι υλικα εχουμε; Μελι...ριχτο μεσα Ρεγγα....ριχτο μεσα Τσιπουρα...ριχτο μεσα Παστα Φλωρα....ριχτο μεσα Βαλε και μια ταμπελα microsoft και βαλτο στο ραφι. Ε δεν τρωγονται!
  7. Παρηγγειλα απο τπ ebay τελικα... Τον φανο δεν τον σκεφτηκα...Αλλα αν θυμαμαι καλα ειχαν μονο τεραστιου μεγεθους φουρφουρια δεν ειχε παρει το ματι μου τοσο μικρα...Αμα περασω θα κοιταξω. Εχω να τους επισκεφτω κατι μηνες. ( Τα κολλαω μονος μου ολα δεν υπαρχει θεμα εχω υλικα / εξοπλισμο για απλα πραγματα σιγα για 5 κολλησεις μη τους χωσω...Αυτοι εκει δεν προλαβαινουν να παρουν ανασα...Οποτε παω χαμος γινεται απο κοσμο...Πραγματικα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ μαγαζι )
  8. Free Shipping Wholesale CoolerMaster FY09015H12LPA New Genuine Sapphire graphics card fan-in Fans & Cooling from Electronics on Aliexpress.com Αυτο ακριβως ειναι αλλα ειναι λιγο πιο κοντο το καλωδιο...καλα αυτο διορθωνεται Ψαχνω να το βρω ευρώπη...Γιατι μεχρι να ερθει απο Κινα θα εχουν βγει κβαντικοι επεξεργαστες στη λιανικη
  9. Ακριβως αυτο εχω κανει με τον scythe και μαλιστα με πρασινο συρματακι
  10. FPB ( free performance boost ) νομιζω ( λαθος το ειχα γραψει! ) Ναι κοιταξα σε διαφορα δεν βρηκα κατι. Προς το παρον εβαλα εναν scythe 12...Πιανει 80-88 βαθμους με furmark ( 80 στο full 88 λιγο χαμηλομενος ο scythe γιατι κανει θορυβο ) Το μονο που ξερω ειναι οτι ειναι 85mmx15mm και οι αποστασεις των τρυπων μεταξυ τους ειναι 40mm. και ειναι 12v 0.6A Κοιταζω ebay. εχει μονο για evga με 2 ανεμιστηρες αλλα ειναι με λιγοτερες στροφες.Το ψάχνω. Με τον 12αρη κινδυνευει να χαλασει με τις παραπανω θερμοκρασιες; ΥΓ.Ρε συ yoshi ! Αν ειναι να δωσω κανα 60 παιρνω μια 650ti μεταχειρισμενη με αλλα 20 ! ;p Ανεμιστηρακι εψαχνα οχι ψυκτρα !!!
  11. Το κοστος ειναι οσο πηρα την καρτα περισυ !
  12. Λοιπον γεια μετα απο καιρο... Σε μια EVGA GTX 460 PFB Χαλασε το ανεμιστηρακι Εστειλα mail στην evga και μου ειπε οτι μονο αν ειναι σε εγγυηση (δεν ειναι) στελνουν...Δεν πουλανε καν ( $#(:*&$*$&#*&$:*() ) Προς το παρόν εβαλα εναν scythe 2000rpm. Την παλευει. Ξερετε που μπορω να βρω τετοια ανεμιστηρακια; ( ειδα στο ebay εχει στην κινα αλλα ειναι για το αλλο μοντελο της 460 και εχει κοντα καλωδια και πρεπει να κανω κοψιμαρα ραψιματα ... ασε που απο κινα θα ερθει το 2040 εδω ! ) Τα φωτα σας!
  13. Ειχα μια...πως να το πω ανησυχια τυψεις οτι δεν αγορασα coolermaster και corsair...Επρεπε να κανω ψυχοθεραπεια στο youtube λιγο για να συνδυασω τα χαμηλα ποσοστα rma του gorilla ! Μολις ειδα αυτα μου περασαν ολα !!! Corsair καπνιστο Coolermaster Φωτια Ρεσιταλ Εκρηξεων Οποτε συμβαινει σε ολες τις οιγογενειες, ακομα και το antec πηρε μαζι του καρτα γραφικων...οποτε το να με καθησυχασει κανεις οτι το πανακριβο για 100 watt Που θελω δεν θα μου κανει με τιποτα ζημια δεν παιζει τελικα...Ειναι και λιγο θεμα τυχης εκτος απο ποιοτητα κατασκευης. Αλλα με rma <1% εχω καλες πιθανοτητες να ειμαι οκ....Ε στη χειροτερη θα κανω αναβαθμιση σε δισκους ηλιου ! λολ
  14. E...που ειναι το καρεδακι το κεντητο ; το βαζω με τα λουλουδια και η φωτογραφια του παππου και της γιαγιας;;;; Μισες δουλειες... Και επισης η ψυκτρα επρεπε να επικοινωνει με την πανω επιφανεια για να ζεσταινει την πιτσα και ειναι αδιαβροχο; Τι θα γινει αν χυθει καμια μπυρα; To πρωτο Beercooled PC!
  15. Ειχε και DVD με drivers μεσα Boom! Boom! - John Lee Hooker - YouTube XAXAXA!!! Just Kidding !
  16. Caution δεν ειχα δει που ελεγες για τα ρευματα γι αυτο ξαναρωτησα Το κυριο παει σε καλωδιο 24 pin και απο εκει στη μητρικη Το δευτερο τροφοδοτικο συνδεεται με το πρωτο απο αυτο το καλωδιο με δυο καλωδιακια ( μια γειωση και ενα 5v νομιζω) Στο ενα pc το ειχα στο αλλο το εφτιαξα μονος μου απο ρεταλια αλλα καλωδια (τελικα φανηκαν χρησιμα κατι καμενα τροφοδοτικα που τους ειχα κοψει τα 20πινα...και ελεγα τι να τα κανω οταν τα εκοβα...!) Απο εκει και περα ειναι βιδωμενα στο case με κανονικες βιδες μεταλλικες. EDIT:ΟΚ με την εγγυηση με καλυψαν με την απαντηση τους !
  17. τους εστειλα ενα mail και τους το ειπα...τωρα για το serial πρεπει να το ξεβιδωνω απο το stacker...Δεν νομιζω να εχω θεμα αλλα και να καει το πηρα οσο θα επαιρνα καποιο μεταχειρισμενο χωρις εγγυηση. Το μονο που με ανησυχει ειναι τα volts... ΥΓ.Δεν θα βγεις στην εφημεριδα εσυ ! Μα εγω αναλαμβανω την ευθυνη εσυ δεν φταις ! Εσυ μια γνωμη ειπες !
  18. Οταν το ανοιγω το 2ο βασικα εχει 12,63 αλλα αμεσως σε 2-3 δευτερολεπτα πεφτει σε 12.56 Να ανυσυχω; Βασικα το οριο ειναι 12v -+ 5% ara 11.4-12.6 To πολυμετρο που εχω απλο ειναι με 20 ευρω αλλα φοβαμαι επειδη ειμαι στο οριο.
  19. εντυπωσεις Βασικα εγινε σε 2 pc η δουλεια στο 1 το τροφοδοτικο εχει 12.1 / 5 volt στο αλλο 12.56 / 5.1 με διακυμανση 0,2-3 προς τα κατω στα 12 και αμελητεα στα 5 ( διακυμανση=αναλογα με ποσους σκληρους εχω πανω) Ειναι αθορυβα ( το 2ο κανει ελαφρως αλλα αμα κλεισεις το καπακι δεν ακουγεται καν ειναι πολυ σιγανος αλλα δεν ακουγεται παντως) Δουλευουν και τα δυο κανονικα με τους δισκους πλεον δεν τους κανει reset. Στο δευτερο μονο ειχε πιαστει κατα τη συσκευασια το αυτοκολλητο που λεει οτι αν βγει θα χαθει η εγγυηση και ηταν το μισο πανω στο τροφοδοτικο το αλλο μισο στο σιλοτειπ...αλλα δεν νομιζω να εχω θεμα φαινεται οτι δεν ειναι ανοιγμενο. Να τους στειλω ενα mail να τους το πω απο τωρα; Αλλα ειναι τοσο φτηνο που ... ενταξει...δεν θα σκασω κιολας.
  20. Τελικα πηρα αυτο Msystems.gr - Προϊόντα - Msystems ATX-600W Ηταν να παω για coolermaster 500αρι η 600αρι παλι απο msystems αλλα αλλαξα γνωμη και ακουσα τον gorilla ( φυσικα αμα γινει εκρηξη αναλαμβανω εγω την ευθυνη αλλα πριν το βαλω θα στειλω μια επιστολη σε καμια εφημεριδα γιατι θα εχω εξαυλωθει !!!)
  21. Και μολις την πατησα....Τα καλωδια για να τα συνδεσω που ειχαν μεσα τα stacker ηταν 20 Pin !!! Αντε να βρω τωρα ελλαδα τετοιο πραγμα ! Τελικα κανεις δεν ξερει απο που θα του ερθει λολ ΕΡΩΤΗΣΗ : Αν εχω βραχυκυκλωμενα τα pins που δινουν εντολη να ανοιγει το τροφοδοτικο και το ανοιγω απο το δικο του διακοπτη πισω δεν εχω θεμα Αν κανω shutdown το pc απο το sata δινει εντολη να παρκαρουν οι κεφαλες των δισκων που δινει το δευτερο τροδοδοτικο; Οποτε μολις κλεισει το πρωτο τροφοδοτικο αν κλεισω το αλλο manually μπορει να κανει ζημια στους δισκους; Ομοιως και στο ανοιγμα. Να το ανοιγω πριν ανοιξω το κυριο
  22. Moda μεχρι εκει που με παιρνει εκ του ασφαλους ! Αυτο που λες ειναι κατι που δεν ξερω να το κανω και δεν θελω ! ΥΓ. Η αντισταση που εβαλα στη 12αρα ζεσταινοταν -ετσι τελικα εδωσα 5 volt στους ανεμιστηρες που εκαναν φασαρια γιατι βαριομουν να τους βγαζω εναν εναν και να βαζω αντισταση...η λυση που βρηκα ηταν να την βαλω μεσα σε θερμοκολλα αρκετου παχους....Οταν αναβει το pc καποιες ωρες ζεσταινεται και μαλακωνει ελαφρως αρκετα σκληρη σε σχεση με πλαστελινη αλλα μπορει να καμφει αλλα δεν λιωνει...Αναγκαστικα αυτο το υλικο ειχα αυτο εβαλα ! Τουλαχιστον δεν λιωνει και δεν ειναι καυτη η επιφανεια...μεσα λιωνει ο πυρηνας υποθετω ! ΥΓ2.Εχω μετρητη ενεργειας στα pc...Απο θεμα watt συνολικα φτανει μεν αλλα ειναι σφιχτα οριακα και δεν ξερω το aging των πυκνωτων.
  23. Κι εγω την 5αρα υποψιαζομαι γιατι το ιδιο εκανε ΟΤΑΝ ειχα δωσει 5volt στους ανεμιστηρες αντι για 12 για να πηγαινουν αργα. Οποτε τελικα τους ξαναβαλα στα 12 και εβαλα στη γραμμη που τους ενωνω αντισταση για να ριξω τα volt. Αλλα στην πορεια μπηκαν και αλλοι δισκοι και τους εκανα τοσους και τοτε το ξανακανε και μαλλον ναι η 5αρα φταιει. Για αυτο ρωτησα και επιβεβαιωσε οτι ειχα ακουσει οτι ειναι σκυλια και μια και θα δουλευουν λιγο το 60% efficiency δεν με νοιαζει σβησμενο θα ειναι περισσοτερο, Μια στο τοσο θα αναβει Msystems.gr - Προϊόντα - Msystems ATX-500W Θα ηθελα πολυ να παρω ακριβοτερο η μεγαλυτερο αλλα υπαρχουν αλλα εξοδα ( φυσικα δικη μου επιλογη αν κατι παει στραβα και σκασει ας προσεχα δικη μου η ευθυνη ξαναλεω ) 0,38 failure rate και πιστοποιήσεις ειδε και τα ξερει απο "μεσα" οποτε τον εμπιστευομαι. Ειδε data !
  24. Ελεγα μπας και εχω κολλησει κατι καλα...αλλα με 7 δισκους κανενα προβλημα δεν εχει.
  25. Μου ειπε ο FOUNDER ! οτι τα msystems τροφοδοτικα εχουν πολυ χαμηλο failure rate κατι που εχω ακουσει και απο τεχνικο αλλο που τα χρησιμοποιει και το mystems εχει και καλο ονομα και τα βαζει στα pc του. Βεβαια στο ιντερνετ βρηκα οτι πολλοι στο εξωτερικο τα βριζουν και σκανε...αλλα προφανως εξαρταται απο παρτιδες κτλ αλλα εμπιστευομαι τον γοριλλα ! Αν δεν τα παρω λεω να παω σε φτηνα corsair. ΠΑΝΤΑ ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΣΩ ! ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ Α ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΣΚΑΣΕ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ !