LazyGreek

Members
  • Posts

    626
  • Joined

  • Last visited

About LazyGreek

  • Birthday 04/22/1990

Personal Information

  • Location
    Romania

LazyGreek's Achievements

Senior Member

Senior Member (5/5)

29

Reputation

  1. Χαίρεται παιδία θέλω τώρα κατά τον οκτώμβρη μεριά να πάω για 10 ήμερες κίνα, και θέλω να μου δώσεται τίποτα πληροφορίες ή όποιος γνωρίζει πιο συγκεκριμένα πράγματα.. Από VISA μέχρι λεφτά συνάλγματα πιστωτικές κάρτες, ακόμη και αεροπορικά εισητήρια γιατί για μια μέρα διαφορά στο Airtickets από 1090 πάει στα 550 με λιγοστές θέσεις βέβαια αλλά η διαφορά είναι μεγάλη.. επίσης έχω ακούσει ότι και ταιβαν δεν χρειάζεται καν VISA (ότι έχω διαβάσει στο ιντερνετ βέβαια) και γενικά τα βασικά μέλη του φόρουμ έχουν κάνει κάτι τέτοιες διαδρομές από event κλπ.. εμένα ο προορισμός μου είναι πεκίνο (beijing) αλλά άμα στην ταιβαν είναι πιο χαλαρά δεν έχω θέμα και για εκεί.. Κάνω και λίγο ένα edit γιατί δεν ήξερα που ακριβώς βρίσκονται.. Το άτομο που θέλω να συναντίσω μου είπε είναι στην zhejiang μεριά επίσης επειδή η Shangai είναι διπλά μου λεει κιόλας είναι 2 ώρες με το τρένο από εμένα και μέχρι το πεκίνο 5.. αλλά μου λεει καλύτερα πεκίνο είναι η πόλη πιο όμορφη.. και λέω για εκεί προορισμό γιατί τα εισητήρια είναι κατα 400 ευρώ λίγοτερα τις περισσότερες φορές.. όποτε τα φώτα σας μέχρι να αρχίζω να μπλέκω με πρεσβίες.. Edit 2.. Επίσης νιώθω πιο ασφαλης βλέπωντας τον χάρτι να πάω μέχρι ρωσία και από εκει προς τα κάτω.. (γιατί έχει και από μόναχο κατευτείαν) παρα από τίποτα πακισταν και αυτά για αυτό άμα εχετε και καμια καλή αερογραμμη ή τίποτα συμβουλές πείτε..
  2. Εγώ πιστευω ειναι καθαρα optimazation το θεμα..
  3. Unravel μαζί με την τσούπα.. Βέβαια δεν ξέρω πια από τα 2 να αγοράσω.. Παίζω Division αλλά θέλω να αγοράσω το Expansion του The Crew (Wild Run) ή το Just Cause 3 αλλά ακόμα το σκέφτομαι γιατί λέμε να αρχίσουμε και Ori : Blind Forest Definitive Edition
  4. Αυτό τώρα με τον Android δεν το γνωρίζω κατα πόσο είναι εφικτό.. Αλλά και έτσι αν είναι γιατί όχι ας το γράψουν όλο από την αρχή εταιρία δις είναι.. Όχι Indie Dev Φαντάσου υπάρχουν κινητά με 820 Snapdragon και 3/4 GB και κάνουν 300-400 ας βγάλουν και αυτοί είναι με 500-600 με καλές οθόνες και κάμερες.. ανα 2-3 χρόνια να γίνεται New Desing όπως το πάει η Apple πλέον και ενδιάμεσα μονο Optimaze λογισμικό και apps και τέλος.. Εδώ η Microsoft τα "κατάφερε" αλλά τι να κάνουν οι καημένοι που δεν έχουν υποστύριξη από 3Δ Πάρτ σαν την Nintendo ένα πράγμα
  5. Εμένα πάντως μου αρέσει αυτή η ιδέα και μακάρι να έχουν υποστήριξη μιας και μόνος σε συσκευής.. Για να έχουν χρόνο και στην δημιουργία apps αλλά και λογισμικού.. βλ. FaceTime και iMessege , πλέον βγάλανε και αυτοί τα δικά τους allo / duo για να μπορέσουν να τα φτάσουν σε επίπεδο Apple.. Και όπως απέδειξε και η Apple δεν σου χρειάζονται 8 core και 10GB RAM για να πηγαίνει το κινητό σφαίρα.. Να μπορέσουν να καλυτερεύσουν και αυτοί κάποια στιγμή αυτό το Android και πλέον το Ν είναι πολύ υποσχόμενο!
  6. Nexus 5X.. με Android N Βέβαια σκέφτομαι να το αλλάξω με 6P / Mi5 / 1+3 Το κινητό πάει σφαίρα με αυτά που έχω συνηθίσει εγώ βλ. Samsaung Galaxy Nexus / 640XL MS / iPhone 4 η μπαταρία με χαλάει λίγο.. όχι ότι μου έχει κλείσει το κινητό ποτέ.. αλλά γενικά την πίνει γρήγορα πάνω στην χρήση αλλά με αυτό το DUOS σε αδράνεια δεν χαλάει ούτε 2%.. το μεγαλύτερο που έχω βγάλει είναι 3Η sot..
  7. Εγώ λόγου του Xbox διαφορά στα γραφικά δεν υπάρχουν.. Ναι είναι πιο Sharp και φεύγει αυτή η Μπλουρίρα αλλά οκ.. Κλαιν μαιν.. Εννοείτε ότι θα το έπερνα σε PC αλλά και Xbox με βολεύει
  8. https://www.instagram.com/p/BErDzXAxlm3/?taken-by=kyriakosdallas https://www.instagram.com/p/BEynrpTRlrz/?taken-by=kyriakosdallas
  9. Μια ερώτηση μπορω να βαζω στο Forum Links από Instagram η Twitter και να φαίνεται το υπάρχον βιντεο / Link κτλπ μέσα στο Site (embed)
  10. Καιρό βλέπω ένα να γίνει Bumped το θέμα ας ανεβάσω και εγώ κάτι μιας και είμαι αγνοούμενος και εγώ αυτό το διάστημα! Επίσης το έχω ρίξει πολύ και στο βίντεο και έχω κάνει κατι προμος για ενα Bar εδω πάνω άμα ενδιαφέρεστε για Links πείτε από FB θα στείλω.. Ενα σημερινό Teserάκι Dallas Production Και σκεφτομαι να το πάω λίγο πιο προσωπικά το θέμα να βγάζω υλικό παρα έξω.. Μια σημερινή με τις τσούπες βόλτα..
  11. Εχω το Fractal Arc Midi (Windows) (οχι το R2 μοντέλο) και σκέφτομαι να το αλλάξω με το απο πάνω τι λέτε? Αυτό που με νοιάζει είναι μονο το Silent.. 2 intake μπροστα Noctua Redux 900rpm και έναν πίσω και τιποτα άλλο..