Samaritan

Members
  • Posts

    1,258
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Samaritan

  1. LoL master race unite! Παίζω και εγώ στο EUW. Να μπούμε κάνα game μαζί αν είναι. IGN: N7 Samaritan.
  2. Γειά σας παιδιά. Πως τα πάτε;
  3. Ωραίο το SUGO, πολύ ενδιαφέρον θα έχει και το αναβαθμισμένο. Αναμένουμε λοιπόν.
  4. Ότι και να πω είναι λίγο. Απλά ,πράβο παίδες. Μας κάνατε όλους περήφανους.
  5. Thanks για τις συμβουλές. Έχω και άλλη μια απορία. Στο utorrent τις μπάρες των κατεβασμένων αρχείων τις έχει κόκκινες (λέει "τροφοδοσία"). Τι σημαίνει ;
  6. Τελικά έστειλα στο Help Desk. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.
  7. Μάλλον είναι αυτό. Ξέρει κανείς να μου δώσει ένα link στο οποίο να έχει όλο το staff να στείλω μήνυμα; Δεν βρίσκω πουθενά. EDIT: Να στείλω μήνυμα στο Help Desk;
  8. OK. Μακάρι να αρχίζει να ανεβαίνει. Δηλαδή εγώ τώρα πρέπει να κατεβάζω και να seedάρω αρχεία που δεν θέλω, αλλά είμαι αναγκασμένος να το κάνω για να κατεβάζω αυτά που θέλω;
  9. Αυτά που έχουν πολλούς leachers ή seeders;
  10. Κατεβάζω λιγότερα από όσα ανεβάζω, αν αυτό εννοείς.
  11. Καλησπέρα. Έχω ένα προβληματάκι με το mytog.net. Ότι κατεβάζω, το seedάρω αλλά το παράξενο είναι ότι το ratio συνεχίζει να πέφτει. Πριν το format ήμουν οκ, αλλά μετά συνεχίζει να πέφτει, αν και δεν νομίζω πως φταίει αυτό. Το θέμα λοιπόν είναι πως να το ανεβάσω, αφού (πιστεύω) πως κάνω τα πάντα σωστά. Κατεβάζω το πολύ 3 "φρέσκα" (με πολλούς leachers και seedars δηλαδή) αρχεία, τα seedάρω μια εβδομάδα κτλ. Από 5.00 περίπου πήγε 1.70 και συνεχίζει! Ξέρει κανείς τι να κάνω; Ευχαριστώ εκ' των προτέρων.
  12. Το σύντροφοι τα εξηγεί όλα. Καλημέρα.
  13. Όπως είπε ο vaggm. Οι περισσότεροι είναι ανυπόφοροι και αγενείς. Βρίζουν σαν νταλικέρηδες (με μερικές εξαιρέσεις βέβαια) και δεν συνεργάζονται επίτηδες ειδικά αν έτυχε κάτι στραβό. Ώρες ώρες μετανοιώνω που παίζω League of Legends, αλλά μια μέρα θα αλλάξω server. Αντιθέτως, οι Πολωνοί είναι πολύ normal και φιλικοί παίκτες.
  14. Και όμως συμβαίνει! Εγώ το κάνω. Πολύ γέλιο.
  15. Region: EUNE Nickname (new): SavvasNem Αγαπημένοι: Rengar, Jax, Vayne, Volibear Level 10 ακόμα σε αυτόν τον λογαριασμό αλλά ανεβαίνω επικίνδυνα. Runes περιμένω μέχρι level 20 να πάρω Tier 3 Runes. Από αυτόν θα παίζω κυρίως για να ξέρετε.
  16. Yeahhh! Το πρόβλημα λύθηκε και χωρίς format μάλιστα. Το είχα κάνε install στο C:/Program Files/Riot Games ενώ κανονικά έπρεπε να το έχω στο C:/Riot Games. Έλεος δηλαδή. Απλώς συνήθως φτιάχνω για τα προγράμματα και τα παιχνίδια διαφορετικά directories, όπως Program files, Game files και τα βάζω έτσι και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Το Steam στο Game Files ήταν μια χαρά, και δεν μου περνούσα καν από το μυαλό (επειδή το έχω συνηθίσει) ότι θα έχει πρόβλημα το League of Legends από αυτό. Τέλος πάντων, τέλος καλό, όλα καλά. Έχουν δίκιο τελικά που λένε ότι η λύση βρίσκεται πάντα μπροστά από την μύτη σου. Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια. NemesisN7 όποιος θέλει να παίξει μαζί μου.
  17. Θα το δοκιμάσω σε λίγο. Είναι το μόνο που μου μένει πια. Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να το δεχτώ. Ότι προβλήματα στο PC είχα πάντα τα έλυνα. Τώρα όμως... Τέλος πάντων, θα τους στείλω email. Και θα περιμένω... Έχω κάνει format, ελπίζοντας να λυθεί, αλλά το πρόβλημα δεν έφυγε. Όταν έκανα πρώτα format, άρχισα να βάζω γρήγορα τα προγράμματα με το Ninite. Εγκατέστησα και το LoL, αφού ήδη είχα τα αρχεία για την Εγκατάσταση στο Backup HDD αποθηκευμένο. Γίνεται install, το πρόβλημα παραμένει. Μισή ώρα αργότερα, όταν ήδη έκανα το δεύτερο format, δοκιμάζω, πάλι τα ίδια. Μόνο το mail μου μένει. :hehe: Άαα και κάτι που ξέχασα να πω. Επειδή έχω... εμμ... πειρατικά windows 7 Ultimate , έχω κάνει όλα τα Windows update εκτός από το Service Pack 1, που έχει και το αρχείο που θα στείλει την αστυνομία σπίτι μου. Μήπως φταίει αυτό, δηλαδή το ότι δεν έχω εγκατεστημένο το SP1; Και πριν το format, πειρατικά είχα, αλλά το LoL έπαιζε μια χαρά. Αν δε λυθεί και πάλι πάντως, ή θα πηδήξω ή θα το παρατήσω. Έτσι και αλλιώς με ενοχλεί να διαβάζω για το σχολείο.
  18. Πάω να κάνω install το 3.0. Κάνει unpack. Μου βγάζει το μήνυμα ότι πρέπει να κάνω εγκατάσταση από το "Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση δυνατοτήτων των Windows". Δεν μπορώ να κάνω τίποτα για το 3.0 από εκεί. Δοκιμάζω το 3.5.1, το εκτελώ, μα δεν ανοίγει καν. Ούτε στις διεργασίες το βλέπω.
  19. p_under Valar morgulis εσύ! Jaqen H'ghar!
  20. Έχω εγκατεστημένο τα Net Framework 4 Client profile, Extended & Multi-targeting pack.
  21. Παίδες έχω πρόβλημα. Θα πηδηχτώ από το παράθυρο. Ακόμα να βρω την λύση. Ακούστε τι έγινε. Έκανα ένα format στο PC. Πριν το format το LoL δούλευε μια χαρά. Μετά το format κάνω την εγκατάσταση, πάω να ανοίξω το launcher, μου βγάζει το εξής pop-up: Κάνω reinstall. Τίποτα. Δοκιμάζω να shredάρω το directory, να σβήσω ότι πρέπει στο regedit. Πάλι τίποτα Τσεκάρω το firewall (έχω Comodo Firewall) μπας και έχει κανένα αποκλεισμό. Όλα normal. Ξανά-ενεργοποιώ το Windows Defender να δω μπας και έχει αποκλεισμό εκεί. Όλα ΟΚ. Δοκιμάζω και μπόλικα "how-to's" που είδα στο League of Legends Community forum και στο YouTube, πάλι τίποτα. Μόνο τις ρυθμίσεις του Router δεν είδα ακόμα, δεν νομίζω να το μπλόκαρε το εσωτερικό firewall, δεν το ακούμπησα καν πριν και μετά το format. Τι μου προτείνεται να κάνω; (Το ξέρω είναι λίγο αργά. Αλλά είμαστε νυχτόβιοι, τι να κάνουμε).