''Vagos''

Members
  • Posts

    187
  • Joined

  • Last visited

About ''Vagos''

  • Birthday 09/19/1988

Systems Specs

  • CPU
    QX9650 3.8GHZ 45nm
  • Motherboard
    ASUS STRIKER 2 FORMULA
  • GPU(s)
    SLI 8800GTX ALBATRON
  • RAM
    CORSAIR 9136 - 1200mhz
  • SSDs & HDDs
    WD raptor 10000rpm
  • Sound Card
    SOUND BLASTER X-FI XTREME MUSIC
  • OS
    WINDOWS VISTA 64-bit

''Vagos'''s Achievements

Advanced Member

Advanced Member (4/5)

10

Reputation

  1. Για edit video, και γενικά για multimedia εφαρμογές τι χρειάζεσαι? Quadro ή tesla?
  2. Εγώ δεν λέω αυτό.Άλλο εννοώ.Διάβασε το λίγο καλύτερα Ελαφρύ είναι το norton. Βαρύ ήταν όταν είχαμε pentium 4!
  3. Εγώ ξέρω ότι αυτά που λέτε βρίσκονται σπασμένα,ενώ το norton internet security 2013 δεν υπάρχει σπασμένο. Αυτό κάτι λέει..... Εγώ όσα χρόνια χρησιμοποιώ norton internet security έχω μείνει ευχαριστημένος και με έχει προστατέψει χωρίς να έχω κολλήσει κανένα ιο.
  4. Έχετε κάνει 1 λαθάκι. Δεν έχει 2 thunderbolt αλλά 2 display ports. Ωραία πάντως. Θα τη χτυπήσω μετά από τόσο καιρό με τον 860 και p55.
  5. Πως και άλλαξαν την τιμή τους? Θυμάμαι τα windows 7 ultimate έκαναν 300? Και τώρα κάνουν 70? τα windows 8 pro. Τι παίζει σε αυτό; Μήπως είναι μάπα το καρπούζι...και άλλαξε τόσο η τιμή;
  6. Ένα review για να είναι απόλυτο,και να δεις τα πάντα,χρειάζεται και βίντεο. Τα περισσότερα πράγματα που έμαθα για το κουτί αυτό, ήταν από το review στο overclock3D σε video.Είναι απόλυτο.Όχι πως τα άλλα ή αυτό δεν είναι καλά.Μια χαρά είναι όλα! Αλλά όποιος θέλει να ξεψυρίσει το κουτί,αυτό είναι το ιδανικό! Σε όσα έχω δει μέχρι τώρα,αυτό με κάλυψε 100%! [media] [/media]
  7. Μπράβο για το ωραίο review! Κάνατε πολύ καλή δουλειά! Σημείωση: Βάλατε και στα θετικά και στα αρνητικά το 'ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ' Εγώ που το πήρα,έχω να πω,διαφέρει στην πραγματικότητα,είναι ποιο όμορφο,και ποιο μεγάλο! Είναι έργο τέχνης! Το παράθυρο είναι για μένα το μόνο κατά,και το fan controller! Εντάξει,σιγά μην έβαζε τώρα lamptron..θα ανέβαζε κατά πολύ το κόστος! Ελπίζω στο μέλλον να βγάλει κανένα παράθυρο.Που θα το χρεώσει ακριβά κιόλας! Κατά τα άλλα, μια χαρά!
  8. Έτσι, 313!! Πω πω 12 μήνες??! Πάλι καλά που προλάβαμε το 9μηνο
  9. Δηλαδή μόνο 75?? Και χωρίς τελωνείο?? Έξοδα αποστολής?? Άμα είναι έτσι θα τα παραγγείλω και εγώ...με paypal πλήρωσες? Γιατί δεν είδα κάτι.
  10. Τα επόμενα corsair,έτσι θα είναι και αυτά λογικά! Από την στιγμή που πουλάνε sleeve καλώδια για τα ΑΧ.Γενικά πιστεύω όλοι οι κατασκευαστές,έτσι θα τα δίνουν πλέον τα τροφοδοτικά...Καλό πάντως αυτό,που δεν μπορεί να το κάνει μόνος του..
  11. Εγώ πρόλαβα και πήρα την Dell u2410 στα 435? που είχε πριν,αλλά χρεώθηκα +30? για courier! πολύ καλή τιμή..Θα μπορούσα να γλιτώσω βέβαια 20? αν μου ερχόταν με μεταφορική,αλλά δν με βόλευε... Δεν πειράζει,η οθονάρα τα αξίζει!
  12. Τέλος καλό,όλα καλά! Ωραία νέα! Μες την ατυχία σου,δηλαδή στην ανευθυνότητα κάποιου άλλου απατεώνα,να σου πουλήσει χαλασμένο ssd,σου έτυχε και κάτι καλό! Καλοδούλευτο!
  13. Ένα seasonic 1000w platinum είναι για σένα. Δηλαδή ότι καλύτερο υπάρχει...!