''Vagos''

Members
  • Posts

    187
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ''Vagos''

  1. Για edit video, και γενικά για multimedia εφαρμογές τι χρειάζεσαι? Quadro ή tesla?
  2. Εγώ δεν λέω αυτό.Άλλο εννοώ.Διάβασε το λίγο καλύτερα Ελαφρύ είναι το norton. Βαρύ ήταν όταν είχαμε pentium 4!
  3. Εγώ ξέρω ότι αυτά που λέτε βρίσκονται σπασμένα,ενώ το norton internet security 2013 δεν υπάρχει σπασμένο. Αυτό κάτι λέει..... Εγώ όσα χρόνια χρησιμοποιώ norton internet security έχω μείνει ευχαριστημένος και με έχει προστατέψει χωρίς να έχω κολλήσει κανένα ιο.
  4. Έχετε κάνει 1 λαθάκι. Δεν έχει 2 thunderbolt αλλά 2 display ports. Ωραία πάντως. Θα τη χτυπήσω μετά από τόσο καιρό με τον 860 και p55.
  5. Πως και άλλαξαν την τιμή τους? Θυμάμαι τα windows 7 ultimate έκαναν 300? Και τώρα κάνουν 70? τα windows 8 pro. Τι παίζει σε αυτό; Μήπως είναι μάπα το καρπούζι...και άλλαξε τόσο η τιμή;
  6. Ένα review για να είναι απόλυτο,και να δεις τα πάντα,χρειάζεται και βίντεο. Τα περισσότερα πράγματα που έμαθα για το κουτί αυτό, ήταν από το review στο overclock3D σε video.Είναι απόλυτο.Όχι πως τα άλλα ή αυτό δεν είναι καλά.Μια χαρά είναι όλα! Αλλά όποιος θέλει να ξεψυρίσει το κουτί,αυτό είναι το ιδανικό! Σε όσα έχω δει μέχρι τώρα,αυτό με κάλυψε 100%! [media] [/media]
  7. Μπράβο για το ωραίο review! Κάνατε πολύ καλή δουλειά! Σημείωση: Βάλατε και στα θετικά και στα αρνητικά το 'ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ' Εγώ που το πήρα,έχω να πω,διαφέρει στην πραγματικότητα,είναι ποιο όμορφο,και ποιο μεγάλο! Είναι έργο τέχνης! Το παράθυρο είναι για μένα το μόνο κατά,και το fan controller! Εντάξει,σιγά μην έβαζε τώρα lamptron..θα ανέβαζε κατά πολύ το κόστος! Ελπίζω στο μέλλον να βγάλει κανένα παράθυρο.Που θα το χρεώσει ακριβά κιόλας! Κατά τα άλλα, μια χαρά!
  8. Έτσι, 313!! Πω πω 12 μήνες??! Πάλι καλά που προλάβαμε το 9μηνο
  9. Δηλαδή μόνο 75?? Και χωρίς τελωνείο?? Έξοδα αποστολής?? Άμα είναι έτσι θα τα παραγγείλω και εγώ...με paypal πλήρωσες? Γιατί δεν είδα κάτι.
  10. Τα επόμενα corsair,έτσι θα είναι και αυτά λογικά! Από την στιγμή που πουλάνε sleeve καλώδια για τα ΑΧ.Γενικά πιστεύω όλοι οι κατασκευαστές,έτσι θα τα δίνουν πλέον τα τροφοδοτικά...Καλό πάντως αυτό,που δεν μπορεί να το κάνει μόνος του..
  11. Εγώ πρόλαβα και πήρα την Dell u2410 στα 435? που είχε πριν,αλλά χρεώθηκα +30? για courier! πολύ καλή τιμή..Θα μπορούσα να γλιτώσω βέβαια 20? αν μου ερχόταν με μεταφορική,αλλά δν με βόλευε... Δεν πειράζει,η οθονάρα τα αξίζει!
  12. Τέλος καλό,όλα καλά! Ωραία νέα! Μες την ατυχία σου,δηλαδή στην ανευθυνότητα κάποιου άλλου απατεώνα,να σου πουλήσει χαλασμένο ssd,σου έτυχε και κάτι καλό! Καλοδούλευτο!
  13. Ένα seasonic 1000w platinum είναι για σένα. Δηλαδή ότι καλύτερο υπάρχει...!
  14. Θα παραχωρήσω και ένα σχόλιο από ένα χρήστη που διαθέτει και τα δύο.Και το cosmos 2 και την evga Sr2! decided to revive this old thread rather than start a new one. I was reading reviews on Newegg and it seems this is not my next case. You know it's large but apparently it really large. The last part of this review cracked me up! Rating: 5/5Supports EVGA SR-2 Pros: Supports my EVGA SR-2 motherboard!!! Yes, contrary to what they say, my HTPX motherboard fits with no modifications This chassis aluminum side panels are the neatest construction and they are easy to attach and remove. The aluminum feet and top handles are very sturdy. Cons: The SR-2 just barely fits, and you need to use screws marked A-D-E-I-L-R-S which are only 7 screws. Also, its best to remove the front HDD bay for better cable management. Other Thoughts: This is the largest chassis I have ever seen. My friends don't even know it is a computer and it scares them.
  15. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος αν θυμάμαι καλά,είναι μάστορας με α....................! Έχει φτιάξει γραφείο,που μέσα σε αυτό έχει φτιάξει το pc,με υδρόψυξη,πολύ άριστη κατασκευή,και τα radiators κάτω από το πάτωμα.... Και το προηγούμενο πριν case που είχε,ήταν ότι ποιο τούμπανο υπάρχει... Δεν ξέρω αν έχει πολλά περιθώρια το κουτί σε mods,αλλά έκανε αυτό που χρειαζόταν.....
  16. Τι άλλο να κάνει ρε jason??? Αφού δεν θέλει και τίποτα modες τρελές το συγκεκριμένο κουτί....Είναι από μόνο του modαρισμένο...Έχω δει ακόμα ένας άλλος έβαλε και τριπλό από κάτω...αλλά γιατί να το κόψεις με dremel? Δεν υπάρχει λόγος...4 ψυγεία παίρνει χωρίς καμία modα,άμα κόψεις και από κάτω το πάτο,5.και άμα βάλεις και ένα πίσω,6! Τι άλλο να ζητήσει ένας απαιτητικός χρήστης??
  17. Άμα δεν έπαιρνε XL-ATX Θα ήταν μάπα..δεν θα το αγόραζε κανείς! Εκτός από evga sr2-srx παίρνει και τετραπλό radiator μέχρι 50mm πάχος.με μια μόντα....αλλά πρέπει να έχεις κάτι ταινίες που συνδέεται ο controller μεγαλύτερες για να τον περάσεις από δίπλα στο κουτί,εκεί που μπαίνουν τα καλώδια από πίσω...δεν ξέρω αν υπάρχουν εδώ τέτοια.... Έχω διαβάσει άπειρα reviews, και ξέρω τα πάντα για το cosmos 2 επειδή το παρήγγειλα...Θα το έχω τέλος του μηνός,και θα σας δείξω fotos.... Βασικά ο άνθρωπος είναι άπαιχτος! Cosmos II (Liquid Edition) Άμα προχωρήσετε ποιο κάτω,εκεί που είναι τα σχόλια,έχει και άλλες fotos ο τύπος.... Η foto που έβαλα πιο πάνω είναι από το ίδιο άτομο,αλλά την έχει ανεβάσει σε άλλο site και δεν θυμάμαι τώρα.... έχω κι'άλλες fotos από αυτόν άμα θέλετε....
  18. Μπαίνει άνετα...Απλώς δεν έχουν ενημερώσει την λίστα.. Uploaded with ImageShack.us Μπαίνει είδες?? Έχω κι'άλλες fotos...Φαίνεται και από τα νούμερα κιόλας....385mm μήκος! Η evga δεν είναι τόσο μεγάλη...η evga sr2 είναι 381mm
  19. Εγώ χρησιμοποιώ norton internet security 2012 αλλά μετά το σχόλιο του Jonny λέω να δοκιμάσω στο λάπτοπ και το AVG internet security bussiness edition Πιστεύω μετά από όσα διάβασα γι'αυτό, είναι ότι καλύτερο υπάρχει και έχει φτιαχτεί για επιχειρηματίες...και αυτό λέει πολλά!
  20. Άντε να δούμε.... Έχω παρατηρήσει ότι τα bitspower fittings είναι πανάκριβα σε σχέση με τα άλλα,όπως EK,και άλλα διάφορα...Τι διαφορά έχουν? Σφίγγουν πιο εύκολα? Δεν μπορώ να καταλάβω...