Haloed

Members
  • Posts

    336
  • Joined

  • Last visited

About Haloed

  • Birthday 08/06/1988

Personal Information

  • Location
    Eretria

Social Info

  • MSN
    vagelis117@hotmail.com
  • Skype
    gazonftw

Systems Specs

  • CPU
    Intel 4770k
  • Motherboard
    Asus Z87 A
  • GPU(s)
    intel Hd4600
  • RAM
    Kingston 2x2gb
  • SSDs & HDDs
    WD 1tb + WD 2tb
  • OS
    Win 7

Haloed's Achievements

Senior Member

Senior Member (5/5)

14

Reputation

  1. Ένα μικρό review μετά από 24 ώρες εχω να πω ότι καμία σχέση με τα προηγούμενα galaxy πολύ διαφορετικό, το fingerprint είναι όντος περίεργο εκεί πάνω αλλά το iris είναι spot on. Και η μπαταρία του απλά τερας
  2. περιεργο και ενα βιντεο στο yt που ειδα 1099 δολαρια ειπαν
  3. Μια σύντομη ματιά στο scan 229£ η rx και 239£ διάφορες απλες custom 1060. Αν και ακόμα είμαι σε σκέψη που να καταλήξω για 1080 ανάλυση με τράβηξε η δεύτερη λόγο τιμής απόδοσης. Οι τοπ customs ξεφεύγει η τιμή προς το παρών όπως η msi του review στις 300£.
  4. ειχα δει καποτε αυτο ριξε μια ματια μηπως σε βοηθησει να αποφασισεις καλυτερα. Για μενα Pc παντως μονοδρομος
  5. Δεν ειναι full hd οποτε οχι. καλυτερα την lg που σου ειπαν τα παιδια η κατι παρομοιο
  6. Αυτο που μολις ειπες πηρε φιλος μου cls 350 του 06 15Κ τιποτα. ο πατερας του ειχε range rover sport diesel. Τερας απλα αλλα και παλι στον δρομο και αποστασεις/ταξιδια θα ψηφισω cls.
  7. Το αντιθετο οι blue ειναι αργοι και πολυ μαλιστα οποτε green η κανα seagate!
  8. δεν ξερω ποσο εχει ελλαδα εγω το πηρα 400 ληρες και το νοτε εχει 440 οποτε αν περιμενα 1,5 μηνα τσιμπαγα το νοτε .
  9. Την πατησα με το s6 γιατι το πηρα απο ebay.uk πριν 1,5 μηνα και βλεπω προχθες οτι το νοτε5 εχει ιδια τιμη με s6 οποτε νοεμβρη που παω ελλαδα με βλεπω να το σκοτωνω σε κανα φιλο και να παρω νοτε. ebay.uk δεν στελνουν νορβιγια? συνηθως κανουν ship εκτως uk
  10. Ο Ζαχος εχει το F οποτε snapdragon. Δεν υπαρχει τελειο κινητο απλα οτι βολευει τον καθενα. Εμπειρια χρησης ειναι το iphone εγω ομως το θεωρω βαρετο και σπαστικο λογο itunes.Επεσε στα χερια μου ενα win phone μεχρι να παρω το new κιν , καλο γρηγορο αλλα το λειτουργικο του ειναι μακραν το χειροτερο. προσφατα πηγα απο galaxy s4 σε s6. τρελη διαφορα αλλα ολο και θα crasharei καποιο app και ολο θα σου σπασει τα νευρα. αλλα παει σφαιρα ανοιγει τα παντα μπαμ η καμερα απιστευτη και φορτιζει απιστευτα γρηγορα και ειναι το πρωτο μου galaxy που δεν ζεστενετε καθολου(περιεργο). εχω σιχαθει να βλεπω ατομα στην δουλεια σε καθε δειαλειμα το iphone στην πριζα. τι διαολο κανουν και την τρωνε εγω ειμαι ολη την ωρα games και data on και γυρναω σπιτι 30%. θα προτεινα νοτε 5 και οχι edge και μ@@ιες αλλα προφανως δεν υπαρχει. παντως οχι win phone.
  11. Αν λεμε το sidewinder x6 το εχω 3-4 χρονια και εκτως οτι βολευει απιστευτα εχει αντεξει παρα παρα πολλα χτυπηματα και δεν εχει παθει τιποτα. αν το ηξερα τοτε θα ειχα παρει και 2ο σε περιπτωση που μου χαλασει αυτο!
  12. Οτι νανε και το 5 τελικα. εδω διαβαζω δεν εχουν σχεδια ακομα για Ευρωπη. Καλα Χριστουγεννα δηλαδη. Edge + τι να πω αστειο και αυτο.
  13. Και εδω ετυχε να εχω το ιδιο. οταν βγηκε τοτε καλο ηταν. Σημερα πλεον δεν παιζει ουτε 1 game, κολλαει , αργει να φορτισει , κανει 20 λεπτα να ανοιξει απο σβηστο και πολλα αλλα. Και ολα αυτα μετα απο φορματ γιατι πριν απο αυτο αστο. Καποια στιγμη κοιταζα τα lg gpad 8.3 3g (τα οποια δεν ξερω αν κυκλοφορουν ακομα) αλλα πειρα το lenovo ο μλκς.
  14. Λοιπον εχω το ιδιο. η μπαταρια ειναι οτι χειροτερο εχω δει. εμενα 2ωρες σερι gaming τελειωνει και πολυ λεω. ζεστενεται υπερβολικα πολυ πολυ σε σημειο να ειναι σπαστικο να το κρατας και ενω εχει δυο δυνατα ηχεια μπροστα ο ηχος δεν εχει καλη ποιοτητα. και εχει κολισει στην 4.4. το μονο καλο ειναι οτι ειναι πολυ δυνατο απο cpu για τα λεφτα του plus fhd. και ποιοητα πλαστικο που τριζει. επρεπε να ειχα παρει nexus7 2ng gen και το μετανιωνω τωρα