Haloed

Members
  • Posts

    336
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Haloed

  1. Ένα μικρό review μετά από 24 ώρες εχω να πω ότι καμία σχέση με τα προηγούμενα galaxy πολύ διαφορετικό, το fingerprint είναι όντος περίεργο εκεί πάνω αλλά το iris είναι spot on. Και η μπαταρία του απλά τερας
  2. περιεργο και ενα βιντεο στο yt που ειδα 1099 δολαρια ειπαν
  3. Μια σύντομη ματιά στο scan 229£ η rx και 239£ διάφορες απλες custom 1060. Αν και ακόμα είμαι σε σκέψη που να καταλήξω για 1080 ανάλυση με τράβηξε η δεύτερη λόγο τιμής απόδοσης. Οι τοπ customs ξεφεύγει η τιμή προς το παρών όπως η msi του review στις 300£.
  4. ειχα δει καποτε αυτο ριξε μια ματια μηπως σε βοηθησει να αποφασισεις καλυτερα. Για μενα Pc παντως μονοδρομος
  5. Δεν ειναι full hd οποτε οχι. καλυτερα την lg που σου ειπαν τα παιδια η κατι παρομοιο
  6. Αυτο που μολις ειπες πηρε φιλος μου cls 350 του 06 15Κ τιποτα. ο πατερας του ειχε range rover sport diesel. Τερας απλα αλλα και παλι στον δρομο και αποστασεις/ταξιδια θα ψηφισω cls.
  7. Το αντιθετο οι blue ειναι αργοι και πολυ μαλιστα οποτε green η κανα seagate!
  8. δεν ξερω ποσο εχει ελλαδα εγω το πηρα 400 ληρες και το νοτε εχει 440 οποτε αν περιμενα 1,5 μηνα τσιμπαγα το νοτε .
  9. Την πατησα με το s6 γιατι το πηρα απο ebay.uk πριν 1,5 μηνα και βλεπω προχθες οτι το νοτε5 εχει ιδια τιμη με s6 οποτε νοεμβρη που παω ελλαδα με βλεπω να το σκοτωνω σε κανα φιλο και να παρω νοτε. ebay.uk δεν στελνουν νορβιγια? συνηθως κανουν ship εκτως uk
  10. Ο Ζαχος εχει το F οποτε snapdragon. Δεν υπαρχει τελειο κινητο απλα οτι βολευει τον καθενα. Εμπειρια χρησης ειναι το iphone εγω ομως το θεωρω βαρετο και σπαστικο λογο itunes.Επεσε στα χερια μου ενα win phone μεχρι να παρω το new κιν , καλο γρηγορο αλλα το λειτουργικο του ειναι μακραν το χειροτερο. προσφατα πηγα απο galaxy s4 σε s6. τρελη διαφορα αλλα ολο και θα crasharei καποιο app και ολο θα σου σπασει τα νευρα. αλλα παει σφαιρα ανοιγει τα παντα μπαμ η καμερα απιστευτη και φορτιζει απιστευτα γρηγορα και ειναι το πρωτο μου galaxy που δεν ζεστενετε καθολου(περιεργο). εχω σιχαθει να βλεπω ατομα στην δουλεια σε καθε δειαλειμα το iphone στην πριζα. τι διαολο κανουν και την τρωνε εγω ειμαι ολη την ωρα games και data on και γυρναω σπιτι 30%. θα προτεινα νοτε 5 και οχι edge και μ@@ιες αλλα προφανως δεν υπαρχει. παντως οχι win phone.
  11. Αν λεμε το sidewinder x6 το εχω 3-4 χρονια και εκτως οτι βολευει απιστευτα εχει αντεξει παρα παρα πολλα χτυπηματα και δεν εχει παθει τιποτα. αν το ηξερα τοτε θα ειχα παρει και 2ο σε περιπτωση που μου χαλασει αυτο!
  12. Οτι νανε και το 5 τελικα. εδω διαβαζω δεν εχουν σχεδια ακομα για Ευρωπη. Καλα Χριστουγεννα δηλαδη. Edge + τι να πω αστειο και αυτο.
  13. Και εδω ετυχε να εχω το ιδιο. οταν βγηκε τοτε καλο ηταν. Σημερα πλεον δεν παιζει ουτε 1 game, κολλαει , αργει να φορτισει , κανει 20 λεπτα να ανοιξει απο σβηστο και πολλα αλλα. Και ολα αυτα μετα απο φορματ γιατι πριν απο αυτο αστο. Καποια στιγμη κοιταζα τα lg gpad 8.3 3g (τα οποια δεν ξερω αν κυκλοφορουν ακομα) αλλα πειρα το lenovo ο μλκς.
  14. Λοιπον εχω το ιδιο. η μπαταρια ειναι οτι χειροτερο εχω δει. εμενα 2ωρες σερι gaming τελειωνει και πολυ λεω. ζεστενεται υπερβολικα πολυ πολυ σε σημειο να ειναι σπαστικο να το κρατας και ενω εχει δυο δυνατα ηχεια μπροστα ο ηχος δεν εχει καλη ποιοτητα. και εχει κολισει στην 4.4. το μονο καλο ειναι οτι ειναι πολυ δυνατο απο cpu για τα λεφτα του plus fhd. και ποιοητα πλαστικο που τριζει. επρεπε να ειχα παρει nexus7 2ng gen και το μετανιωνω τωρα
  15. Δεν μπορώ να πω ότι είναι σημαντικό αυτό άλλα είναι και βλακεία να μην το έχει. Εγώ σχεδόν πότε δεν το έχω χρησιμοποιήσει μόνο σε Macro photos. τι θέλω να σου πω. Live view δεν θα τραβήξεις σχεδόν πότε γιατί άπλα η camera σέρνεται στο να κάνει focus μόνο για βίντεο κοιτάς οθόνη. Μέτα manual τραβάω πάντα νύχτα μόνο με τρίποδο και εφόσον είναι νύχτα δεν θα φαίνεται τίποτα στην οθόνη έτσι και αλλιώς. Δηλαδή αν πας να βγάλεις photo manual σε live view όταν αλλάζεις ρυθμίσεις δεν θα βλέπεις να αλλάξει τίποτα στην οθόνη εκείνη την ώρα πάρα μόνο όταν τραβήξεις την photo ενώ σε άλλες cameres ότι βλέπεις έτσι θα είναι και μόλις βγει η photo. και πάλι λέει ότι αν αλλάξεις μια ρύθμιση μπορείς να το κάνεις και στην 5500 άπλα έχει κάποιο Limit.
  16. Είδα το video άλλα εννοεί στο Live view ότι αν τραβάς manual mode δεν σου έχει live preview όταν αλλάζεις ρυθμίσεις . Με λίγα λογία θα βλέπεις μια ωραία photo στην οθόνη και μόλις την βγάλεις θα είναι διαφορετική. Άλλα αυτό μόνο σε manual mode που αλλάζεις εσύ shutter και aperture. Από review που είδα σε photos και iso είναι καλύτερη η 5500 άλλα σε βίντεο χάνει σε σχέση με την 760. Και σίγουρα η canon έχει ποιο μεγάλη ποικιλία σε φακούς και ποιο φτηνούς θα έλεγα . Άλλο ένα + είναι η lcd οθόνη στην κορυφή της 760 είχα cameres με και χωρίς και άπλα δεν θα ξαναπάρω πότε δίχως lcd στην κορυφή. Αν θες απλή χρίση μόνο photos και κάτι μικρο να και βολικό όντως πας 5500. Αν το δεις ποιο σοβαρά το άθλημα πας σε νικον 7100 και πάνω και από canon 70d.
  17. Είχα το ιδιο κουτί με την h100 και την είχα απλά κάθετα και δεμένη απο πανω να στηρίζεται. Ηλιθιο κουτί για υδροψυξη και αλλο τοσο ηλικίες οι aio. Τρεις h100 αλλαξα ως τωρα και συνεχίζουμε
  18. μετα απο 3 rμα η100. σε λιγα χρονια ποιος ξερει τι θα μου δωσουν παλι. 11051198_10206186076351412_1356920506_n.jpg
  19. Και όπως σωστά είπε ο caution το πρόβλημα ήταν βραχυκύκλωμα , έξω από το κουτί δουλεύει όπως πριν. τώρα αύριο θα το συνδέσω πάλι στο κουτί και σιγά σιγά θα βρω τι έφταιγε αν και νομίζω τα usb του front panel ήταν το μόνο πράγμα συνδεμενο πάνω στο pc .
  20. Το έχω ξεκινήσει ήδη γιατί έβαλα μια ταινία να παίζει και κόλλησε στο πρώτο λεπτό. επίσης είχα βγάλει όλα τα front panel usb audio μήπως είχε βραχυκύκλωμα άλλα τίποτα. θα δω πως λειτουργεί έξω από το κουτί και θα σας πω αποτελέσματα.
  21. Γεια σας παιδιά! Αντιμετωπίζω ένα θέμα με το Pc το οποίο ξεκίνησε ξαφνικά και δεν έχω καταφέρει να το λύσω. Λοιπόν έχουμε Asus z87-A ,4770k, 1000watt psu, 3 hdd : 2tb 1tb και 250gb ram 2x2gb kingston στα 1333 και intel 4600 gpu. Έχω να κάνω φορματ πάνω από χρόνο άλλα το pc δούλευε οκ μέχρι που το άνοιξα μια μέρα και μόλις τελείωσε το loading των windows μαύρη οθόνη και δεν έμπαινε πότε. όταν μετά από restart άνοιξε μου πέταγε συνέχεια παραθυράκι ότι συνδέσα μικρόφωνο ενώ τα ακουστικά δεν τα είχα αγγίξει καν. ξεσυνδέοντας τα ακουστικά σταμάτησε και λέω θα χάλασαν τα ακουστικά. άλλα μετά από λίγες μέρες δεν άνοιγε καν και όταν μπήκα bios έδειχνε ότι δεν έχω κανένα hhd συνδεμενο πάνω ενώ είχα 3. πάλι με τα πολλά restart έπαιρνε μπρος και τους αναγνώριζε και κατάφερνα και έμπαινα windows άλλα μέσα σε 10 λεπτά θα είχε παγώσει η εικόνα όποτε πάλι restart. έχω βγάλει την μια ram όπως και έκανα και φορματ σε άλλο hhd για να δω τι φταίει άλλα τίποτα. σε οποίο και από τα 2 windows να μπω άντε να καταφέρω να κάτσω μίση ώρα πριν freezarei. Πλέον όταν το ανοίγω πάντα μα πάντα μου λέει ότι το overclock failed να πατήσω F1 κλασσικά για να το επαναφέρω . να τονίσω ότι δεν έχω πειράξει τίποτα από bios ούτε oc έχω κάνει. Να ψάξω για την την εγγύηση τις Mobo η να παραγγείλω τίποτα ram? Με προβληματιζει που δεν έβλεπε 3 hhd. Αν έχετε καμία ιδέα ευπρόσδεκτη! Σας ευχαριστώ!
  22. Γενική ερώτηση δεν θα το κάνω άπλα στο προηγούμενο σπίτι είχα 20mb upload και στο νέο σπίτι με διπλάσια ταχύτητα και νέα εταιρία έχω μόνο 6.
  23. θέλω να κάνω μια ερώτηση που ίσως να πω και βλακεία γιατί δεν έχω ιδέα. υπάρχει τρόπος να ανεβάσουμε το upload και να κατεβάσουμε το download είτε από τα settings του modem είτε η ίδια η εταιρία?
  24. Γεια σας παιδιά. Έχουμε το εξής πρόβλημα. Φιλος μου πήρε τον kingston 300v έκανε φόρματ αλλα το pc τρωει freeze για 10 δευτερόλεπτα και μετα ξεκολλάει. Ξέρουμε τι μπορει να φταίει? Mobo asrock 970 cpu fx4300 4gb ram. (Νομιζω φοραει win 7 x86) Σας ευχαριστώ.