Christopher

Members
  • Posts

    87
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Christopher

  1. Έχει ελληνικά αλλά δεν είναι αυτή η version που έχει τα περισσότερα θέματα? Αυτό έχω δει ψάχνοντας. Ναι πχ εγώ δεν θέλω να έχει κινεζιές μέσα, γι αυτό ρωτάω αν κάποιος εδώ έχει ασχοληθεί και να μας πει αν ειναι εύκολη.. Εντάξει, αν το αγοράσω τελικά θα το δοκιμάσω,λογικά δε πρέπει να είναι κάτι σπουδαίο.
  2. Σίγουρα όχι. Μάλιστα. Και από θέμα ρομ τι γίνεται? Περνιέται εύκολα η ελληνικη stable? Ακούω θέματα με την multilingual και θέλω να έχει ελληνικό μενου.
  3. Χμμ λες ε? Η κάλυψη για εγγυήσεις και τυχόν θέματα με καίει βέβαια.
  4. Και το 2αρι έχει Snapdragon : Xiaomi Redmi Note 3 Pro 16GB 4G Dual Black Gray (έως 36 δόσεις)
  5. Μάλιστα . Θα ρωτήσω σίγουρα. Επίσης, έχει τρομερή διαφορά το 3/32? Εκτός από την παραπάνω ραμ και αποθηκευτικό χώρο, αλλάζει κάτι?
  6. Καλησπέρα σας. Θέλω να αγοράσω ένα κινητό μέχρι 200 ευρώ και βρήκα αυτό. Αξίζει? Με προβληματίζει το κομμάτι εγγύησης. Υπάρχει αντιπροσωπεία εδώ, αν όχι τότε το στέλνω Κίνα κια μένω 1-2 βδομάδες χωρίς τηλέφωνο ? Γνωρίζετε τι παίζει? Η εναλλακτική που προτάθηκε ήταν το Moto X2 αλλά δεν ξέρω. Ευχαριστώ.
  7. Αρά είμαι αρκετά υπερβολικός μάλλον! 120 ταβάνι?
  8. Καλησπέρα. Διαθέτω έναν cpu i7 intel core 920 στα 2,66 GHz και μία Mobo Asus Rampage II Gene σε άριστη κατάσταση, ποτέ δεν έγινε O/C. Πόσο λέτε να πιάνει το πακέτο? Σκεφτόμουν 180. Είναι υπερβολικό ? Θέλω την γνώμη σας! Ευχαριστώ!
  9. Τέλεια! Σε ευχαριστώ πολύ !!
  10. Μάλιστα . Οπότε δε με νοιάζει τι γράφει στο "ελεύθερη", αρκεί να υπάρχει χώρος στο "διαθέσιμη" . Σωστά?
  11. Αυτό εδώ είναι φυσιολογικό δηλαδή?
  12. Ναι το ξέρω, βλέπω ότι το εν λόγω game καταλαμβάνει μέχρι και 1,000,000 Κ στο task manager. Το θεμα είναι ότι δεν θα ΄πρεπε με ένα game + browser να εξαντλείται η 8αρα μνήμη μου. Αναγκάζομαι να κάνω restart για να έχω πάλι ελευθερη μνήμη.
  13. Καλησπέρα σας! Τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει ότι η μνήμη μου τελειώνει πάρα πολύ γρήγορα. Αυτό συμβαίνει κατά κύριο λόγο σε games. Όταν παίζω κάτι για ώρες, βλέπω να μειώνεται η μνήμη μου τόσο, που βλέπω στο τέλος να λέει 50-100 ΜΒ ελεύθερη μνήμη στο task manager. Δεν κρασάρουν τα windows αλλά το σύστημα κολλάει κάπως. Δεν είναι δυνατόν με ένα game και κάποιον browser ανοιχτό να τελειώνουν 8 (!) GB μνήμης! Μετά από λίγο ψάξιμο, είδα ότι μπορεί να φταίει το Page file. Εγώ είχα page file στον μηχανικό δίσκο κι όχι στον ssd , μεγέθους 4 GB. Τώρα το άλλαξα να το διαχείρίζεται το σύστημα, και μου το έβαλε στα 8 GB . Θέλω να δω αν υπάρξουν διαφορές. Πάντως τι μπορεί να φταίει? Κάποια ρύθμιση των δίσκων? Κάτι άλλο? Από υλικό δεν έχω πειράξει τίποτα τους τελευταίους μήνες και από λογισμικό, μερικά πράγματα, αθώα. Έχω windows 7, btw. Ευχαριστώ!
  14. Μέχρι στιγμής δεν έχει ξαναγίνει. Τελικά τι μπορεί να έφταιγε?
  15. Όχι. Την έκδοση 14.501.1003-141120a-177998C Βλέπω εδώ έχει επιλογή και για Beta αλλά δεν είναι εγκατεστημένος.
  16. Ναι το σύστημα παγώνει από ό,τι φαίνεται αλλά σβήνει και η οθόνη. Περίεργο hw? Τίποτε από αυτά που γράφεις! Κανονικό κουτί χωρίς extra. Ό,τι πρέπει να έχω. Gpu, ram, cpu ,cpu fan, κλπ κλπ! Τον driver της κάρτας όπως και όλους τους drivers τους πέρασα εκ νέου ( και ο driver της κάρτας ήταν και λίγο outdated - δεν ξέρω κατά πόσο έπαιζε ρόλο).
  17. Μάλιστα. Δεν νομίζω να αλλάζει input,μόνο με DVI καλώδιο την έχω συνδεδεμένη. Είναι και το VGA καλώδιο συνδεδεμένο στην μία άκρη(οθόνη). Η άλλη άκρη του καλωδίου είναι στον αέρα. Λες να το αποσυνδέσω τελείως? (αλλά τόσους μήνες μια χαρά έπαιζε..). Πως μπορώ όμως να είμαι σίγουρος ότι όντως δεν αλλάζει? Υπάρχει όμως τόσο μεγάλη πιθανότητα να φταίει η οθόνη? Μόλις συμβαίνει το πάγωμα, δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Πχ το πληκτρολόγιο δεν ανταποκρίνεται ( Num lock συγκεκριμένα, δεν μπορώ να το αναβοσβήσω, μένει αναμμένο).
  18. Έχω απενεργοποιήσει την αναστολή λειτουργίας της οθόνης. Δεν μπαίνει ποτέ σε sleep mode. Τι εννοείς να αλλάζει input?
  19. Ναι σωστά το ξέχασα. Έχω το Thermaltake toughpower 750 W .
  20. Καλησπέρα. Πριν μερικές μέρες, καθώς χάζευα, η οθόνη μου έσβησε στα καλά του καθουμένου και το pc πάγωσε. Δεν υπήρχε καμία ανταπόκριση. Αναγκάστηκα μετά από λίγο να κάνω rr για να ξεκολλήσει. Μέχρι στιγμής έχει συμβεί 2 φορές. Όλες οι θερμοκρασίες cpu & σκληρών μια χαρά. Έκανα και checkdisk στον ssd που έχει το OS.Δεν βρέθηκαν λάθη. Έβγαλα όλους τους drivers, και τους πέρασα πάλι καθαρό Install. Μέχρι στιγμής δεν έχει ξανασυμβεί (νωρίς είναι ακόμα, μιας και πέρασαν 2-3 μέρες από την 1η φορά όταν συνέβη η 2η ). Τι μπορεί να προξένησε το πρόβλημα? Το pc αποτελείται από τα εξής: CPU: i5 intel core 4690K 3.5 GHz Mobo: z97 asus pro gamer gpu: R9 280 asus radeon RAM: 8 GB DDR3 Ευχαριστώ!
  21. Ωραία! Σας ευχαριστώ και τους δύο! Ναι έχω ψαχτεί αλλά θα το ξανακοιτάξω!
  22. Chipset εννοείται πως έχω z97! Νομιζα οτι ηταν αυτονοητο!! My bad!
  23. Εδώ βλέπω να λέει Asus pro Gamer Revision X.0x. Αυτό είναι? από το cpu-z το βλέπω.
  24. Δηλαδή είναι κάτι το αναμενόμενο? Επίσης ο συγκεκριμένος cpu έχει turbo boost, όπως γράφεις κι εσύ, στα 3,9. Πάει μόνο του ή μπορώ κι εγώ κάπως να το κάνω?