LocoDiceGR

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by LocoDiceGR

  1. Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω καθε καλοκαιρι με την GTX 280..οτι και να ειχα κανει η θερμοκρασιες ηταν στον θεο. Πηρα την 380 και ησυχασα χαχα. Η καρτα ειναι παλια, ειναι και καλοκαιρι...λογικο μου φαινεται.. Αμα μπορεις περιμενε για custom 480!
  2. Σε ευχαριστω για την απαντηση, δεν ξερω αν βγαινω off topic αλλα την συγκεκριμενη μαζι με την S24F356FHU (freesync) και αυτη, δεν μπορω να βρω review πουθενα ομως, μαλλον ειναι πολυ καινουριες!!?? Ενα mini review μπορεις να κανεις (αν δουλεψες freesync/χρωματα κλπ/αποδοση στα παιχνιδια)? Γιατι ενδιαφερομαι να παρω μια freesync μιας και εχω την 380 της amd, μην παω στα τυφλα..και το budget ειναι πολυ σφιχτο. Ευχαριστω πολυ και σορρυ αν βγηκα εκτος θεματος. [MENTION=14767]Sinuk[/MENTION]
  3. Απο που? Δεν μπορω να την βρω.
  4. Οπ. εισαι αρχοντας, να σε καλα! Εντωμεταξυ, εχω στειλει 2 μηνυματα, αλλα δεν μπορω να τα δω στα απεσταλμενα, νομιζα οτι ειχε buggarei για αυτο εγραψα και εδω. Ευχαριστω και παλι.
  5. Καποιος admin/mod να μου στειλει ενα μηνυμα, ευχαριστω
  6. Ναι DDU σε safe mode παντα , και βαζεις τους τελευταιους (σημερα το βραδυ βγαινουν καινουριοι).
  7. Κομπλε εισαι, εκτος απο το bus interface, γιατι γραφει χ4.1.1 που την εχεις βαλει την καρτα? πρωτο slot? Εμενα η 380 γραφει x16.1.1 (bus interface)
  8. 4x2 Trancsend Ram 1333mhz ποσο λετε να της δωσω παιδια? Εκανα αναβαθμιση και θελω να της δωσω αυτες. Ευχαριστω
  9. Και εγω θα προτεινα να βαλεις ενα ποιοτηκο 80 plus gold τροφοδοτικο απο Seasonic/Super Flower/Evga να εχεις το κεφαλι σου ησυχο, και τα ρευματα σου να ειναι κομπλε.