batman

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About batman

  • Birthday 01/12/1981

Personal Information

  • Location
    Athens

batman's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

10

Reputation

  1. Καλημερα σε ολους, ειχα απαντηση απο το Πλαισιο το Σαββατο αλλα λογω του οτι ελειπα για 3μερο ενημερωνω σημερα. Λοιπον οι μνημες δεν ειχαν συμφωνα με αυτους καποιο προβλημα. Γιατι φανταζομαι οπως ειπε και ο φιλος caution δεν εχω ουτε "βαρεσει" το PC, αλλα και το bios δεν πειραξα αν και εκανα ενα update την motherboard στο τελευταιο bios αλλα παντα στα default settings. Λαθος δεν τις ειχα κουμπωσει γιατι τον τελευταιο χρονο δεν τις πειραξα ποτε, και το crasharisma ηταν εντελως random. Η ερωτηση μου τωρα αλαζει... λετε να εβγαλε προβλημα το slot απο τη motherboard? "καιγονται" αυτα? δεν εχω παει ακομη Πλαισιο να τις παρω πισω αλλα το απογευμα θα ξανατρεξω μια το memtest να δω τη γινεται αυτη τη φορα διαφορετικα τοποθετημενες τις μνημες.
  2. Σε ευχαριστω για το αμεσο reply. Το τροφοδοτικο ειναι: CoolerMaster Silent Pro M850 RS-850-AMBA-J3 850W Modular PSU Οσο αφορα το overclocking δεν εχω ασχοληθει και ουτε εχω κανει καποια αλλη μετατροπη περα απο την αλαγη motherboard.
  3. Κατάρχην γεια σε ολους. Ειναι το πρωτο μου ποστ και ελπιζω οχι το τελευταιο. Τον Μάιο του 2010 εφτιαξα το PC μου με τα εξης βασικα χαρακτηριστικα: AMD Phenom II x4 965 Asus M4A87TD EVO (sAM3, 870, DDR3) OCZ Black Edition Ready 4GB DDR3-1600 Asus 9800GT (την ειχα απο παλιοτερα και την κρατησα) Μετα απο κανα 6-μηνο περιπου παρουσιαστηκαν διαφορα προβληματα με την καρτα γραφικων. Συγκεκριμενα την ξεκουμπωσα για να δοκιμασω μια αλλη και με το που την ξαναβαζω ενω επερνε ρευμα κανονικα (το ανεμιστιρακι λειτουργουσε) δεν εβγαζε εικονα. Παω στο Πλαισιο (αφου ειχα ακομη guarantee) μου ειπαν ειναι θεμα τροφοδοσιας motherboard στο PCI express slot. ΟΚ αλαζω μητρικη πηρα την Gigabyte 880GA-UD3H (sAM3, 880, DDR3, VGA) εφόσον δεν ειχαν εκεινη τη στιγμη καποια αλλη ετοιμοπαραδοτη για αλλαγη. Ολα δουλευαν τελεια θα ελεγα μεχρι προχθες δλδ περιπου 1 χρονο μετα την αλαγη. Στο ξαφνικο αρχισαν να πετανε blue screen με το κλασσικο memory dumb των windows (Win 7 ultimate). Επειδη δεν ειχε ξανατυχει το "παγωμα" της οθονης (βασικα δεν ειναι παγωμα ειναι σαν να προσπαθες να πιασεις καναλι στην τηλεοραση που φαινονται μερικες "εικονες" και χιονια ανακατεμενα και μετα μπλε οθονη) ειπα να κανω restart. Μετα απο λιγο παλι τα ιδια (επαιζα ενα παιχνιδακι και το ζορισα). Κατευαζο το memtest86 και κοκκινισε ο τοπος. Επεξεργαστικα δεν νομιζω να εχω προβλημα. Ετρεξα τα benchmarks του επεξεργαστη και ολα περασαν κανονικα. Επισης στο memtest λενε πως κατα 99% τα προβληματα ειναι μνημης και οχι επεξεργαστη. Ευτηχως ειμαι ακομη guarantee οποτε δεν εχω καποιο προβλημα για αντικατασταση. Αλλα αυτο που με απασχολει ειναι πως εγινε ετσι ξαφνικα να χαλασε η RAM? ειναι παλι θεμα τροφοδοσιας? και αν την αλαξω τι να παρω? Μηπως φταιει τιποτε αλλο στη παροχη ρευματος και χαλανε τα components ενα ενα? (σορρυ αν ακουγομαι εντελως ασχετος hardware πριν λιγο καιρο ξεκινισα να μαθαινω) Σας ευχαριστω ολους για τον χρονο σας.