blagman

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

About blagman

  • Birthday 01/29/1986

blagman's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. Πραγματικα πολυ ωραιο post του Skipper!!!!Κατεβασα το smartdoctor αλλα οταν το τρεχω μου λεει οτι cant find asus graphic card!!Γιατι αυτο!?
  2. Τι καταφερνεις με το smartdoctor??Εννοω δεν χρησιμοποιεις το Afterburner??
  3. Ναι αλλα τα shaders πως μου ανοιξαν!?
  4. Και που παω για ν αλλαξω αυτες τις τιμες γιατι ως γνωστον ειμαι αμπαλος!?!?
  5. Δεν ειναι το συγκεκριμενο μοντελο reference???
  6. Αφου πηρα την Αsus ΙΙCU 6950 που μου προτεινατε αρκετα παιδια εδω αποφασια να την ''πειραξω'' ελαφρως και να την παω σε 6970!!!Ο προβληματισμος μου ειναι στο οτι βλεπω οτι σε αλλα παιδια που της ξεκλειδωσαν τα pixel fillrate kai texture fillrate ειναι σε μεγαλυτερες τιμες απο τις δικες μου!Και επισης οταν παω ν ανεβασω το memory clock μου εχει σαν max επιλογη το 1350 ενω οι περισσοτεροι το εχουν 1375!!!Μπορει καποιος να μου πει γιατι συμβαινουν αυτα?! adadfgvvcxz.gif
  7. Ναι ειναι λιγο κτηνος και χωροταξικως!!!Και τις επιλογες Catalyst A.I.,AA mode και wait for vertical refresh της αφηνω ως εχουν??Εννοω στα defaults?
  8. Καλησπερα και παλι παιδια!!!Αφου πηρα υπ οψην τις αποψεις σας αποκτησα μια 6950 2gb της Asus!!!Το προβλημα που εχω ειναι οτι δεν ξερω πως να την ρυθμισω ωστε να πιασω max fps/best quality!!!Ειδικα με το ΑΑ που εχει επιλογη standart kai edge-detect εχω ψαρωσει τελειως!!!Και με την επιλογη morphological filtering!!Γενικα αν μπορει καποιος να μου δωσει εναν οδηγο η να μου προτεινε δικες του ρυθμισεις θα το εκτιμουσα!!!!!
  9. Τα timings εννουσα!!!Ειναι δικη μου διαλεκτος!!
  10. Αν δεν loadarei ουτε και με 1804 9-9-9-28 τις πεταω απο το παραθυρο?!Τα ρολογακια μετα απο καθε fail πως τα πειραζεις?Eννοω πειραζεις ολα τα ρολογακια η μονο το τελευταιο?
  11. Να σου πω τι εκανα και τ αποτελεσματα!!!Οταν διαλεξα να τις ανεβασω σε 1804 το Pc δεν εκανε start up αλλα σταματαγε κ μ ελεγε να πατησω F1 για να μπω στο Set up επειδη προκληθηκε Fail!!!Ξερεισ γιατι αυτο?Οταν τις γυρισα σε 1444 και με ρολογακια 7-8-7-20 λειτουργησαν φανταστηκα!!!
  12. Μου το εξηγεις λιγο γιατι ειμαι newbie στον χωρο του o/c?
  13. Διαβασα αρκετα εγκωμιαστικα λογια για την 6950 απο πολλους και σκεφτομαι να την τιμησω εξ ονοματος της ονομαστικης μου εορτης και γραφομενου του μνημονιου στα παλαια μου υποδηματα!!!Ποια εταιρια προτεινετε?Ειδα στο Tomm's Hardware οτι ειναι αρκετα δυνατη της Gigabyte kai flasharete kiolas se 6970!O προβληματισμος μου ειναι αναμεσα σ αυτην, την CU II kai tin TWIN FROZ III αλλα θα μου χρειαστουν τα 2gb σε αναλυσεις 1080p?
  14. Ποια εκδοση εχεις της 6950?