Calydon

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

About Calydon

  • Birthday 09/01/1986

Calydon's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. Ένα οποιοδήποτε από τα ποντίκια της εταιρίας θα ταίριαζε γάντι με το gaming pc μου! Ευχαριστούμε για τον διαγωνισμό! Καλή επιτυχία σε όλους!
  2. Αρχικά ευχαριστούμε για τον διαγωνισμό! Καλή επιτυχία σε όλους! Προσωπικά θα άλλαζα τον Vertex 2 (60GB) που έχω για boot drive, με τον συγκεκριμένο SSD. Άμεση εγκατάσταση των Windows 8 και μετά όλα τα προγράμματα που χρησιμοποιώ καθημερινά, όπως ΙΒΜ SPSS, Microsoft Office 2013, Steam, VLC media player, Skype, Google Chrome και πολλά άλλα.
  3. Γιατί επιμένουν σε αυτήν την κακάσχημη χρωματική παλέτα?Είναι ο ένας και μοναδικός λόγος που δεν αγοράζω fans της εταιρίας...
  4. Transcend Jetflash 600 8GB, το οποίο χρησιμοποιώ για προβολή ταινιών, από το Pico media player μου.
  5. Μέχρι και πέρυσι έπαιζα WoW σε ένα από τα τοπ 100 guild στον κόσμο και μπορώ να πω κατηγορηματικά πως 17 κουμπιά σε ένα ποντίκι ακόμα για MMORPGs είναι (με όρους gaming) overkill. Το συγκεκριμένο layout κουμπιών μόνο σε τηλεφωνική συσκευή είναι χρήσιμο...
  6. Το front panel με τα καλώδιά του, όπως επίσης και οι ανεμιστήρες.Στο Enforcer μου, βούιζε το πίσω 120mm fan και το κατάστημα απ'όπου πήρα το κουτί μου το αντικατέστησε δωρεάν.
  7. Θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις.Ενώ κάτω αριστερά εδώ αναφέρεται "Designed for the next generation of Intel Sandy Bridge Z68/H67/H61 and other Intel integrated graphics", στα MVP enabled products βλέπω μόνο Z77 μητρικές (link).Τελικά τι ισχύει;Θα δουλεύει πχ στην P8Z68 Deluxe/Gen3 μου;Τέλος απο πού μπορούμε να κατεβάσουμε την τρλεχουσα έκδοση;Ευχαριστώ.
  8. Πολύ όμορφο design και δελεαστική τιμή, δεδομένων των χαρακτηριστικών.
  9. Συγχωρέστε την απειρία μου, αλλά τι εννοούμε όταν λέμε " πλήρης υποστήριξη Χ λειτουργικού από μητρική";Αφορά τα driver που διαθέτει στο κοινό μέσω του site της, η εκάστοτε κατασκευάστρια εταιρία;Τέλος, η λέξη "πλήρης" δηλώνει κάτι ή χρησιμοποιείται για λόγους μάρκετινγκ.Με άλλα λόγια υπάρχει "μερική υποστήριξη";Ευχαριστώ.
  10. Δοκίμασες να συνδέσεις το στικάκι και μετά να ανοίξεις το CDM;Σε αντίστροφη περίπτωση δεν αναγνωρίζει τις συσκευές.
  11. Transcend Jetflash 600 8GB Σαν καταναλωτής αυτό που θα ήθελα να δω είναι πιο δελεαστικές τιμές, δεδομένου ότι για καθημερινή χρήση τα στικάκια είναι ό,τι πιο βολικό για εμένα. Θεωρώ παράλογο ένα USB 2.0 flash drive των 64GB να κοστίζει όσο ένας USB 3.0 εξωτερικός σκληρός 500GB.Πολύ θα ήθελα να ήμουν κάτοχος ενός, δυστυχώς όμως είναι εκτός των οικονομικών μου δυνατοτήτων όντας άνεργος φοιτητής.
  12. Το κουτί επ'ουδενί δεν αξίζει τα λεφτά που το έχουν κοστολογήσει. Παλιομοδίτικο και ελλιπές για τα γούστα μου, όμως το συστηματάκι διαχείρισης καλωδίων που έχει στο πίσω μέρος μου αρέσει πολύ.Θα το ήθελα στο Enforcer μου.
  13. Πάρα πολύ ωραίο review!Συγχαρητήρια! Άντε να δούμε και κάτι αντίστοιχο για το αντίπαλο δέος P8Z68 Deluxe/Gen3!