sarandis

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

About sarandis

  • Birthday 02/11/1989

sarandis's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. Μητρική λοιπόν. Τελευταίος έλεγχος πριν λίγο, πατάω να ανοίξει, δεν παίρνει καθόλου ρεύμα. Είχα ξεχάσει το jumper στο clear cmos, το βγάζω και δίνει ρεύμα σταθερά. Δεν έδειχνε τίποτα στην οθόνη όμως, ούτε beep. Έκανα το πείραμα 2-3 φορές και δεν έκλεισε. Δοκίμασα και αυτό αλλά δεν. RIP gigabyte.
  2. aRkA$ Έκανα δοκιμή πάνω σε ξύλινο πάγκο άρα δεν είναι αυτό. caution Θα βγάλω τη μπαταρία όλη νύχτα και βλέπουμε. Bios πως θα φλασάρω ρε συ, είναι νεκρό το μηχάνημα. Tα υπόλοιπα τα έχω κάνει
  3. Μου έφερε ένας φίλος το pc του για έλεγχο. Πατάς power, ανάβουν όλα για 2 sec, σβήνουν και πάλι απο την αρχή. μητρική gigabyte p55-us3l, ram ocz 1333mhz 2 gb, gpu gts220, ένας i5 s1156 που δεν ξέρω ακριβώς ποιος είναι, τροφοδοτικό cm rs460 pmsp a3, 1 hdd, 1 dvd drive Δοκιμές: Δικό μου τροφοδοτικό corsair 850αρι που έχω στο δικό μου pc Δικές μου ram Δική μου gpu To coolermaster τροφοδοτικό σε άλλο pc, δούλεψε. Clear cmos Άλλη μπαταρία Κατσαβιδωτή εκκίνηση με τη μητρική σε πάγκο. Εκκίνηση με μόνο τροφοδοτικό και μητρική (oύτε cpu & ram, προφανώς δεν περίμενα να bootαρει αλλά να δώσει ρεύμα σταθερά). Oύτε beep code δε φιλοτιμήθηκε να δώσει. Μετά απο νεύρα παρατηρώ οτι όταν σβήνουν ανεμηστήρες led κλπ σταματάει να δουλεύει ΚΑΙ το τροφοδοτικό (ο ανεμιστήρας του) και έγινε και με τα 2 που δοκίμασα. Πως είναι δυνατόν να σταματάει; Έστω οτι η μητρική μας έχει αφήσει, μπορεί να επηρρεάσει έτσι τα τροφοδοτικά; Θα το πετάξω απο το παράθυρο, help! Το καταραμένο pc εν δράση [media] [/media]
  4. Δε μπορώ παρα να συμφωνήσω 1η φορά ζημιά σε hardware και φαρμακερή. Α και ένας σκληρός 900mb που είχε "χτυπήσει" κάποτε!
  5. Η κάρτα δε συνέρχεται δυστυχώς. Κάποια πίεση την αποτελείωσε, πληροφοριακά έφτασε σε σημείο 110c και shutdown πριν την ανοίξω. Ήθελα stock για να είναι ίδια και με την 2η που έχω, αν σταματούσαν τα artifacts και δεν έβρισκα τη μαμά ψύκτρα θα πήγαινα σε aftermarket σίγουρα!
  6. Δεν είχα αποτέλεσμα μετά απο 2 ψησίματα damn it πάνω που το πήρε απόφαση και ο γερμανός που έλεγα πιο πάνω. Σχετικά με το ανάποδα, ρισκάρεις να ξεκολλήσει τίποτα και να παλεύεις με το κολλητήρι μετά. Aν φύγει η "κάλη" και δε με σκίσουν στα παζάρια προσεχώς gtx680 Όχι, δε με έτρωγε για αναβάθμιση ούτε ευκαιρία έψαχνα.
  7. [σπασίκλας]Δε θέλω aftermarket! Πρέπει να είναι ίδια με την άλλη.[/σπασίκλας]
  8. Βρήκα stock cooler που θέλω και ο αλήτης δε στέλνει Ελλάδα.
  9. Έχω ένα φίλο με εργαστήρι αλλά προτιμώ το diy. To δύσκολο είναι να βρώ φούρνο που δε θα μπει φαΐ. Και να ψήσω και το γερμανό στο ebay. (Να γίνει ανοιχτόμυαλος και να στείλει και Ελλάδα!)
  10. Λοιπόν, δοκίμασα χαλαρα, σφιχτα, χωρίς κάποιες βίδες, τώρα έχω μόνιμα χιόνια. Πάει το sli μου. Πότε θα ψήσουμε;
  11. Περιληπτικα: Κακή ψύκτρα-μεγάλες θερμοκρασίες Καλή ψύκτρα-artifacts μόλις πάνε να φορτώσουν τα windows. Αναγνωρίζεται κανονικά απο device manager ωστοσο, ούτε error βλέπω. Κακή ψύκτρα ξανά-πάλι χωρίς artifacts. aaaargh
  12. Δοκίμασα και τις άλλες 2 pci-x. Και στις 2 dvi. Αλλά γιατί με τη δικιά της ψύκτρα παίζει είναι η απορία μου. Εκτός εγγλυησης πλέον Το θέμα ξεκίνησε πριν λίγες μέρες, έβλεπα καμιά 10άρα βαθμούς πάνω απο την "καλή". Της έβγαλα το καπάκι και είδα οτι το heatsink δεν πάταγε απο τη μία μεριά, το βίδωσα εκεί και κλώτσησαν οι υπόλοιπες 3 βίδες αυτόματα. Οπότε την πάτησα.
  13. Tι να σου πω, φαίνεται να πάτησε, προσεκτικά την έβαλα, όλες τις βίδες εννοείται, αφαίρεσα την παλιά πάστα και έβαλα ceramique. Είναι δυνατόν να πετάει artifacts έτσι; Νόμιζα οτι μόνο απο temps ή καμμένα vrms γίνεται.
  14. Με λίγα λόγια κατέστρεψα το heatsink της. Απο temps σε idle ok, σε παιχνίδι τρώω shutdown. Έχω άλλη μία ίδια κάρτα, επειδή φοβήθηκα μην ψήθηκε η πρώτη έκανα τράμπα όλο το cooler για να δω θερμοκρασίες και μόλις άρχιζε το loading των windows πέταγε artifacts. (bios ok) Ξαναβάζω πάνω την χαλασμένη και δούλευε κανονικά σε idle πάντα. Έχουμε κάποια λογική εξήγηση; Δεν το δοκίμασα 2η φορά μη μείνω χωρίς κάρτα Επίσης παίζει να βρω πουθενά stock cooler; Heeelp