Tziko

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

About Tziko

  • Birthday 05/04/1992

Personal Information

  • Location
    Σερρες

Tziko's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. Καλές γιορτές και καλή επιτυχία μπράβο για ακόμα μια χρονιά που παρά τις δυσκολίες υπάρχουν τόσο ακριβά δώρα στον διαγωνισμό!!
  2. Η Συμπεριφορα μου ειναι αξιοπρεπής οσο βρισκομαι στα φορυμς αλλα οταν καποιος δεν με σεβεται δεν προκειται να τον σεβαστω , Γορριλακος συγνωμη για την αναταραχη που προκαλεσα.
  3. Σαν να κοπηκε το ρευμα φιλε μου , οταν επανερχεται απλα μου λενε τα windows οτι το πσ εκλησε αποτομα κτλπα γενικοτερα δεν εχω κανενα προβλημα, η θερμοκρασιες κιμενονται γυρο στο 55 - 60. Part list ( ενοεις τι φοραει το πσ μου ετσι? ) : Mobo : Acer FMCP7AM CPU : Intel Core 2 Quad Q9300 @ 2500 MHz GPU : Nvidia Geforce GT 120
  4. Γεια σας παιδια τον τελευταιο καιρο το πσ μου κληνει συνεχος μετα απο 5 - 15 λεπτα χρησεις , λες και πευτη η ασφαλεια , καποια suggestions. Ευχαριστω.
  5. Λοιπον εχουμε και λεμε το εν λογο πληκτρολόγιο το εχω εδω και 1 χρονο αγορασμενο απο το πλαισιο , των τελευταιο καιρο δεν το χρησημοποιουσα καθολου για κανα 2 μηνες και προχθες που δοκιμασα να κανω type κατι στο google μερικα letters δεν δουλευαν , εψαξα για τιποτα drivers αλλα δεν , τωρα σκεφτομαι να το παω στο πλαισιο αλλα επειδη ειναι λιγο κουραστικο να τρεχω μεχρι θεσσαλονικη αν μπορει καποιος που ειχε καποιο παρόμοιο προβλημα να βοηθησει θα το εκτιμουσα... π.σ το πληκτρολόγιο δεν εχει παθει καποια υλικη ζημια σταματησε να δουλευει απο μονο του.
  6. Χριστός Ανέστη , με υγεια και χαρα ας ελπισουμε σε καλυτερες μερες απο εδω και περα , αντε και καλη μασα σε ολους αυριο!