Thanos1972

Members
  • Posts

    88
  • Joined

  • Last visited

About Thanos1972

  • Birthday 12/06/1983

Thanos1972's Achievements

Junior Member

Junior Member (3/5)

10

Reputation

  1. Αψογο το review.χιλια μπραβο και απο εμενα. Το θεμα με τα review ειναι οτι οταν υπαρχουν τοσες πολλες πληροφοριες απο ενα σημειο και μετα κατανταει κουραστικο να το διαβασεις και να καταλαβεις τι γινετε. Ε το συγκεκριμενο review δεν ειχε τετοια προβληματα και ηταν κατανοητο. Μπραβο και παλι.
  2. Τι αθλιο παιχνιδι ειναι αυτο...δεν αφησα αγελαδα για αγελαδα.δεν σε αφηνει για τον διαγωνισμο οπως ειπες honda22. [ATTACH]7302[/ATTACH] sshot-1.jpg
  3. Ναι Γιωργο,το εκανα delete και το ξαναανεβασα γιατι δεν με αφηνε να κανω edit.αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχει δωσει κανενα ποντο στην ομαδα. Να ρωτησω κατι αλλο,οι ποντοι δινονται με βαση το Hardware που εχεις και ανεβαζεις η απλα ειναι γενικο και οποιος φτασει τους πιο πολλους ποντους με οτιδηποτε hardware.
  4. Τεσπα το εκανα delete Και το ξαναανεβασα σωστα αυτη την φορα.
  5. Καλα η φωτο ηδη μπηκε ετσι γιατι την ηθελα για να φαινεται και πια μνημη ειναι.δεν νομιζω να ενοχλει γιατι ηδη εχει βγει ετσι το screenshot.αλλα το θεμα μου ειναι οτι το ανεβασα επανω και στο πρωτο πεδιο που ζητουσε τα marks ο βλακας εβαλα το 10.69 να το κανω delete και ξανα ανεβασμα η θα διωρθωθει μονο του?
  6. Μαλιστα.μια ερωτηση παιδες.στο submit του maxmemm ποιο σκορ βαζω? απο αυτη την εικονα δηλαδη,βαζω το 10.69 η το 716.6?
  7. Μπραβο και απο εμενα. Χαχα καποιοι τρεχουν στις εκθεσεις και αλλοι προσπαθουν για την ομαδα :P Μην βαρατε πλακα κανω.
  8. Αυτο ακριβως ηθελα να πω οταν ειδα την φωτο και βλεπω το ειχες πει ηδη.χαχαχα. Καιρο εχουμε να δουμε τοσο ωραιο booth babe.
  9. Εμενα παλι γιατι μου αρεσει το κλασσικο μπλε bios που θελει ψαξιμο.εχει μια αισθηση παλιου και ταυτοχρονα επικινδυνου.και οταν καταφερεις να κανεις ενα stable οverclock το χαιρεσε παραπανω.
  10. Να ενημερωσω οτι μολις εφτασε η V8 του GNF και ειναι κουκλι.το παλικαρι οχι μονο μου την εστειλε με courier αλλα πληρωσε και τα μεταφορικα (κατι που φυσικα ξεχασα να του επισημανω να μην το κανει,τι εκανες ρε τρελε....) και απλα ενταξει,τι να πω......τι αμπαλαρισμα της εκανες ρε συ,ουτε Αμερικη να την εστελνες Χρωσταω pics οταν θα μπει επανω σε συστημα,καφεδες για οταν ερθει Θεσσαλονικη,τσιπουρα και τα συναφη. Χιλια μπραβο και thanks.
  11. Το τροφοδοτικο εαν κλεισεις τον υπολογιστη,το βγαλεις απο την πριζα και με το διακοπτακι του στο ΟΝ πατησεις το power κουμπι να ανοιξει ο υπολογιστης θα ξεφορτισει και δεν θα εχει ρευμα μετα μεσα. Συνηθως κρατανε ενα ελαχιστο ρευμα της ταξεως των 0.40v και πολυ ειπα εαν δουλευουν σωστα. Δεν θα εχεις προβλημα να σε χτυπησει το ρευμα.και παλι και να μην κανεις την παραπανω διαδικασια (που καλο ειναι να την κανεις) δεν θα σε χτυπησει το ρευμα εαν δεν ειναι στην πριζα το τροφοδοτικο.
  12. Συγχαρητηρια παιδια και κρατηθειτε εκει (για τον πρωτο).οι αλλοι,ειναι που ειναι ψηλα,τους ευχομαι να πανε ακομη ψηλοτερα.