Thanos1972

Members
  • Posts

    88
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Thanos1972

  1. Αψογο το review.χιλια μπραβο και απο εμενα. Το θεμα με τα review ειναι οτι οταν υπαρχουν τοσες πολλες πληροφοριες απο ενα σημειο και μετα κατανταει κουραστικο να το διαβασεις και να καταλαβεις τι γινετε. Ε το συγκεκριμενο review δεν ειχε τετοια προβληματα και ηταν κατανοητο. Μπραβο και παλι.
  2. Τι αθλιο παιχνιδι ειναι αυτο...δεν αφησα αγελαδα για αγελαδα.δεν σε αφηνει για τον διαγωνισμο οπως ειπες honda22. [ATTACH]7302[/ATTACH] sshot-1.jpg
  3. Ναι Γιωργο,το εκανα delete και το ξαναανεβασα γιατι δεν με αφηνε να κανω edit.αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχει δωσει κανενα ποντο στην ομαδα. Να ρωτησω κατι αλλο,οι ποντοι δινονται με βαση το Hardware που εχεις και ανεβαζεις η απλα ειναι γενικο και οποιος φτασει τους πιο πολλους ποντους με οτιδηποτε hardware.
  4. Τεσπα το εκανα delete Και το ξαναανεβασα σωστα αυτη την φορα.
  5. Καλα η φωτο ηδη μπηκε ετσι γιατι την ηθελα για να φαινεται και πια μνημη ειναι.δεν νομιζω να ενοχλει γιατι ηδη εχει βγει ετσι το screenshot.αλλα το θεμα μου ειναι οτι το ανεβασα επανω και στο πρωτο πεδιο που ζητουσε τα marks ο βλακας εβαλα το 10.69 να το κανω delete και ξανα ανεβασμα η θα διωρθωθει μονο του?
  6. Μαλιστα.μια ερωτηση παιδες.στο submit του maxmemm ποιο σκορ βαζω? απο αυτη την εικονα δηλαδη,βαζω το 10.69 η το 716.6?
  7. Μπραβο και απο εμενα. Χαχα καποιοι τρεχουν στις εκθεσεις και αλλοι προσπαθουν για την ομαδα :P Μην βαρατε πλακα κανω.
  8. Αυτο ακριβως ηθελα να πω οταν ειδα την φωτο και βλεπω το ειχες πει ηδη.χαχαχα. Καιρο εχουμε να δουμε τοσο ωραιο booth babe.
  9. Εμενα παλι γιατι μου αρεσει το κλασσικο μπλε bios που θελει ψαξιμο.εχει μια αισθηση παλιου και ταυτοχρονα επικινδυνου.και οταν καταφερεις να κανεις ενα stable οverclock το χαιρεσε παραπανω.
  10. Να ενημερωσω οτι μολις εφτασε η V8 του GNF και ειναι κουκλι.το παλικαρι οχι μονο μου την εστειλε με courier αλλα πληρωσε και τα μεταφορικα (κατι που φυσικα ξεχασα να του επισημανω να μην το κανει,τι εκανες ρε τρελε....) και απλα ενταξει,τι να πω......τι αμπαλαρισμα της εκανες ρε συ,ουτε Αμερικη να την εστελνες Χρωσταω pics οταν θα μπει επανω σε συστημα,καφεδες για οταν ερθει Θεσσαλονικη,τσιπουρα και τα συναφη. Χιλια μπραβο και thanks.
  11. Το τροφοδοτικο εαν κλεισεις τον υπολογιστη,το βγαλεις απο την πριζα και με το διακοπτακι του στο ΟΝ πατησεις το power κουμπι να ανοιξει ο υπολογιστης θα ξεφορτισει και δεν θα εχει ρευμα μετα μεσα. Συνηθως κρατανε ενα ελαχιστο ρευμα της ταξεως των 0.40v και πολυ ειπα εαν δουλευουν σωστα. Δεν θα εχεις προβλημα να σε χτυπησει το ρευμα.και παλι και να μην κανεις την παραπανω διαδικασια (που καλο ειναι να την κανεις) δεν θα σε χτυπησει το ρευμα εαν δεν ειναι στην πριζα το τροφοδοτικο.
  12. Συγχαρητηρια παιδια και κρατηθειτε εκει (για τον πρωτο).οι αλλοι,ειναι που ειναι ψηλα,τους ευχομαι να πανε ακομη ψηλοτερα.
  13. Παιζει να ειμαι ο μονος που οι μνημες μου θελω να ειναι μονο Kingston ε? Οπως τα λεει ο caution ειναι. Για την απαντηση σου οποτε καλυτερα να επιλεξεις τις απλες 1600αρες και να μην δωσεις παραπανω ουτε για cl8 ουτε για 1866. Φυσικα ειμαι υπερ του Low heatspreader γιατι μπορει στο μελλον να θελεις να βαλεις καμια ψυχτρα μεγαλη. Για την ιστορια (το εχω πει και σε αλλα post,θα το θυμαται ο caution) οι δικες μου που παιζει να ειναι παρομοιες η και χειροτερες παιζουν στα 1600 με 1.55 (δεν δοκιμασα παραπακω) και 7-8-7-22-30 με cpu_nb για amd 2800 πρεπει να ηταν. τωρα για Overclocked πηγαν με 1.65 (δεν δοκιμασα παρακατω η παραπανω) 1804 με cpu_nb παλι 27++ - 28++ και 8-9-7-22-30 αλλα εκει μετα με εκοψε μαλλον το cpu_nb και οχι οι μνημες για παραπανω.
  14. και γιατι δεν κοιτας τις 1600αρες
  15. Μπραβο φιλε.τελικα υπαρχουν ακομη ανθρωποι που νοιαζονται για τον συναθρωπο τους και δεν περιμενουν κατι σε ανταλλαγμα.
  16. Μπραβο παιδια.ωραια και τα δωρακια της κληρωσης.μπραβο GNF.
  17. Ε,φαντασου.αυτη η καινουργια ηρθε να την αντικαταστησει την NO1 κιολας.
  18. Ρε παιδια εξηγηστε μου λιγο,ειναι δυνατον να την δινει εδω σαν την Νο ψυχτρα για τους AMD?τοσο καλη ειναι η κατι αλλο παιζει?
  19. Υπερβολικη δειχνει.τι εγγυηση δινει η εταιρια στις καρτες της?
  20. Μπραβο στους νικητες και να φτασουν ακομη παραπανω. Μου αρκει που λετε οτι ο επομενος διαγωνισμος θα ειναι καλυτερα δομημενος. Σε αναμονη λοιπον... P.S τελικα τι δωρακι θα δινατε με κληρωση και ποιος ειναι ο νικητης ? :P :P
  21. Αυτη εαν την παρεις παιζει να ειναι bundle και να μην εχει συνοδευτικα.την πηρε σε γειτονικο φορουμ παλικαρι και ετσι ηταν.
  22. Ειχα ενα Kingston 8gb αλλα καπου το εχω χασει μεσα στο σπιτι οποτε το μονο που θα ηθελα απο την kingston ειναι να κανει κατι γι'αυτο.ας τα βαλει εναν συναγερμο ρε παιδι μου ... Κατα τα αλλα ενα τεστακι με το ταπεινο transend jetflash 2gb που εχει ανοιχτει και επισκευαστει γιατι δεν το εβλεπε πουθενα κανενας υπολογιστης.Το write του πολυ λιγο δεν ειναι? stickaki test.jpg