Axd

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About Axd

  • Birthday 10/15/1972

Axd's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. Θα στείλω απλά ήθελα να αλλάξω το πληκτρολόγιο. Σκεπτόμουν να βρω κάποιον υπολογιστή Toshiba 15.6 inches με φωτιζόμενο πληκτρολόγιο και να αγόραζα από την αντιπροσωπία το πληκτρολόγιο. Μετά θα είχα μόνο το πρόβλημα της τροφοδότησης.
  2. Με βλέπω να περνώ κανένα αυτοκόλλητο. Είναι κρίμα όμως που δεν μπορείς να κάνεις customize τον φορητό υπολογιστή.
  3. Κρίμα .Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρων. Βλέπεις να γίνεται τίποτα άμα αλλάξω όλο το περίβλημα ?
  4. Θέλω να αλλάξω την εμφάνιση του φορητού υπολογιστή μου και άμα γίνεται να του βάλω και φωτιζόμενο πληκτρολόγιοo.Ξέρει κανένας κάποιον που να κάνει τέτοια δουλεία. Έχω στην διάθεσή μου 200 euros. P.S.Το θέμα το έχω ανεβάσει και στο forum με τα off topic.
  5. Θέλω να αλλάξω την εμφάνιση του φορητού υπολογιστή μου και άμα γίνεται να του βάλω και φωτιζόμενο πληκτρολόγιοo.Ξέρει κανένας κάποιον που να κάνει τέτοια δουλεία. Έχω στην διάθεσή μου 200 euros.
  6. Το forum τα έχει σχεδόν όλα παρόλα αυτά , του λείπουν περισσότερες συγκρίσεις υπολογιστών και ενημερώσεις με τρόπους αναβαθμίσεις.
  7. Εχω το ένα e-mail αλλα ηταν λάθος η απάντηση ( της 14ης Δοκιμασίας). Το e-mail θα το στείλω παρόλα αυτά για να μην ακούσω κανένα να λέει ότι έλεγα μπαρούφες. Υ.Γ. Έχω μείνει έκπληκτος με το ενδιαφέρων σας και σας ευχαριστώ που ασχοληθήκατε τόσο με το θέμα.
  8. Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση. θα κάνω forward το e-mail με την απάντηση σαν screen pic. Δεν μπορώ να πω ότι προσβλήθηκα με το καλτσόν απλά το χρησιμοποίησα για να κατατοπίσω το παράπονο μου.
  9. Καταρχάς συγχαρητήρια για το διαγωνισμό και μπράβο για το κόπο σας και την ενέργεια που σπαταλάτε στο forum. Παρόλα αυτά εγώ προσωπικά έχω ένα παράπονο .Έβλεπα την βαθμολογία και στοις τελευταίες 3-4 στήλες έχετε ένα σχόλιο περί «καλτσόν» και ιστορίες. Εγώ προσωπικά έχω χάσει 3 δοκιμασίες από τα προβλήματα όπου δεν μπορούσα να κάνω τίποτα .Πρώτα από όλα στις δοκιμασίες όπου ζητήσατε το link.Εγώ με τα χαράς έγραψα την απάντησή μου και την έστειλα αλλά η εταιρία ηλεκτρονικού ταχυδρόμου δεν έστειλε το μήνυμα επειδή δεν μπορούσε να ελέγξει την διεύθυνση για ιούς. Τέλος κάποιες δοκιμασίες ήταν γραμμένες στο post forum της προηγούμενης δοκιμασίας και δεν φαινόντουσαν στην σελίδα όπου έχετε όλες τις δοκιμασίες παρά μόνο όταν τελείωσαν (σε 2 συγκεκριμένες δοκιμασίες ) Το μήνυμα αυτό δεν το στέλνω για να παραπονεθώ σε εσάς (μιας και είναι ένας διαγωνισμός μη κερδοφόρως για εσάς ) απλά για να δηλώσω τους προβληματισμούς μου ρε φίλε.
  10. [ATTACH]6486[/ATTACH] Voila nickname:Axd HwBox XMAS Contest 2011 Χωρίς τίτλο 1.jpg
  11. Ω έλατο ! ώ! έλατο μ' αρέσεις πώς μ΄αρέσεις ! Τι ωραία την Πρωτοχρονιά μας φέρνεις hardware στα κλαδιά. Ω έλατο ! ώ έλατο! με τα ωραία δώρα Ω έλατο ! ώ! Έλατο με τους δίσκους που φέρνεις Εξωτέρικοι και εσωτέρικοi ολών τον μάρκων είναι. Ω έλατο , ώ έλατο με τους επεξεργαστές σου. NVidia και AMD τσακώνονται μεταξύ τους. nickname:Axd το λέει και πάνω
  12. Εικόνες θα είναι κάτω από ένα απλό σχόλιο η θα είναι ξεχωριστό post μόνο με την εικόνα και η εικόνα θα είναι χριστουγεννιάτικοι η οποιαδήποτε (ξέρω ότι το ακούγεται χαζό αλλά για να είναι σίγουρο)