PCLord

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About PCLord

  • Birthday 05/17/1991

PCLord's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

10

Reputation

  1. κάποιος να μου λύση την απορία? Κανείς;
  2. παιδιά καλησπέρα και πάλι :lol Επειδή προέκυψαν ακόμα 2-3εις φίλοι μου που έχουν το ίδιο πρόβλημα(με την ίδια mobos) άμα τους πω να πάρουν αυτόν Intel Celeron G530 (s1155, 2,4 GHz, 2 MB) θα δουλέψει ? 38$κάνει θα κάνουν την δουλειά τους?
  3. επειδή το παλεύω ώρες αυτό που πρότεινες το έχω δει αλλά δεν υπαρχή στην Maximus IV GENE-Z =/ δεν έχει ούτε καν το κουμπί που λέει...!
  4. Καλησπέρα!! Ένας φίλος μου είχε αγοράσει το motherboard του τίτλου και την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασε και τον Intel 3770K IVY Bridge.:L.. To ζήτημα είναι το εξής, το mobos προορίζεται για Sandy Bridge και με bios update δέχεται και IVY Bridge. Οπότε, όταν έβαλε την CPU πάνω (μαζί με psu,ram,gpu,κλπ) και πήγε να ξεκινήσει το pc, του "πέταξε" κωδικό F2 στο debug led.. Με λίγο ψάξιμο,αυτό που κατάλαβα είναι πως το pc δεν πρόκειται να boot-αρει αν δεν κάνει bios update έτσι ώστε να υποστηρίζει την CPU.. και το ερώτημα : Υπάρχει περίπτωση να μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο χωρίς να βάλει πάνω CPU Sandy bridge? (δεν υπάρχει κάποιος γνωστός με τέτοια CPU,το ψάξαμε... ) Αν ναι,πώς γίνεται κάτι τέτοιο..? :handshake...