swatoner

Members
  • Posts

    75
  • Joined

  • Last visited

About swatoner

  • Birthday 05/28/1983

swatoner's Achievements

Junior Member

Junior Member (3/5)

10

Reputation

  1. Εγώ 4 μέρες σκυλοβαρέθηκα. Αν και είχα πάρτι και κόσμο γενικά έκατσα πολύ για τις συνήθειες μου.
  2. Για δοκίμασε αυτό εδώ. http://www.howtogeek.com/187525/how-to-perform-a-clean-install-of-windows-8.1-with-a-windows-8-key/ Από Γενάρη λογικά θα το κοιτάξω και εγώ για εγκατάσταση 8.1 με κλειδί των 8. Δυστυχώς δεν παίζει χρόνος για φορμάρισμα τώρα.
  3. Ας αποφασίσουν πρώτα τι θα κάνουν με το θέμα αδειών κλπ και ας αφήσουν τις διαφημίσεις του ωλου οι τριγύρω εταιρείες.
  4. Νιώθω παππούς ρε όταν λέτε τα σαΐνια. FFS
  5. LC4 είναι ο τύπος του κινητήρα. Και ναι είναι η καινούργια έκδοση LC4. Το Duke III LC4 έχει απλά άλλους κεντροφορους χαρτογραφιση κλπ.
  6. Όχι ρε και έχω να πληρώσω ήδη μια για κράνος επειδή έφυγα με νεύρα και βιαζομουν . Δεν κάνω πια τέτοια. Έχω 2 παιδιά, το μηχανάκι μου το φάγανε από την πυλωτή και πια κυκλοφορώ με πολυμορφικο λόγο οικογενείας και το transalp της δουλειάς.
  7. KTM 690 SM βγαίνει και SMR του 08 μοντέλο (με πορτοκαλί σκελετό και θεωρώ ποιο όμορφο) Πολύ δυνατό, βέβαια με τα φρένα είχε ένα θέμα. Απλά δε σταματάει στους Ελληνικούς δρόμους... Αλλά είμαστε off topic. Mortis κόψε την πινακίδα και βάλτη απο κάτω. Το μηχανάκη έχει κωλ@ρ@. Σαν R1 είναι αμα την βγάλεις. Βέβαια έχεις βάλει aftermarket πινακίδα εσύ ήδη βλέπω.
  8. Και εγώ 12/07 το είχα πάρει απο τους πρώτους. Βέβαια στην πορεία το έδωσα.
  9. Mortis τον πελεκάνο έχεις?
  10. Ζήλεψα. Μακάρι να είχα χρόνο να φτιάξω μερικά
  11. Κοίταξες ικεα και leeroy. Η γυναίκα μου θυμάται εκεί αλλά πόσο Άντε Γειά θυμάται. 700+ εγώ θυμάμαι λιγότερο. Γιατί το ψιλό σκεφτόμουν να πάρουμε.
  12. Είτε μιλάς με εισαγωγείς άλλων χωρών και τα μεταπωλεις
  13. Δεν θυμάμαι που είχα δει τέτοια καρέκλα. Σε πορτοκαλί την είχα δει συγκεκριμένα. Η 170 η 270 έκανε. Αν βρεις φθηνότερη πες μου και εμένα