CLOCKWORK ORANGE

Members
  • Posts

    183
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by CLOCKWORK ORANGE

  1. Μιχαλη τι να πω και εγω ο καμενος Πολυ Ομορφο μου αρεσει πολυ και οι φωτο ειναι Τοπ!!!..Καλη συνεχεια!!
  2. Αντωνη το αγορασα ετοιμο και ειναι αυτο... ...Κιτ μηχανών CNC CNC CAT.. Μιχαλη Ευχαριστω Για ολα! Ξερεις... Συγνωμη για την αργη μου απαντηση αλλα ημουν και ειμαι πνιγμενος απο δουλεια αυτη την περιοδο. Θα προσπαθησω να ειμαι πιο συνετος... Θα κανω αναφορα περι αυτου αλλα δεν μπορω τωρα. Πολυ συντομα ομως..Εντος των ημερων.
  3. This... My Drawings on Autocad.. Cause for a month and so as Michael Knows I have a CNC.. spartacus590up4.jpg spartacus61yu5g.jpg spartacus107tuu2.jpg spartacus11d7u5k.jpg spartacus44bon5.jpg p1020737800x600aeunm.jpg
  4. Και παντα θα τα λεμε εμεις Μιχαλη!!..Ευχαριστω!!
  5. Τον χειμωνα θα το δεις απο κοντα! Ευχαριστω πολυ! Σπυρο θα βαλω μια συντομα αλλα ετσι και αλλιως φαινετε στους ssd απο κατω!...Ευχαριστω! Μανο Ευχαριστω πολυ!! Ευχαριστω οπως επισης και για το Αβαταρ σου!
  6. Pinwbires μηπως γραψαμε μαζι και δεν ειδες το τελευταιο ποσταρισμα μου στο προτζεκτ μου?

  7. Εγω Ευχαριστω για την Υποστηριξη σου!! Δεν εσπασε κανενας και εκανα 1 ωρα μονο να τους φτιαξω! Τον χαλκο τον παιζω στα δακτυλα! Επισης οι σωληνες ειναι διαφανοι Tygon το υγρο ειναι κοκκινο! Ευχαριστω πολυ! Ευχαριστω πολυ Μορτη! Μετα απο ολα αυτα τα καλα σας λογια που αν μη τι αλλο δεν υπηρχε περιπτωση με την καλοσυνη σας να ηταν κατι αλλο!! Θα σας αποζημιωσει αυτο με το να σας δειξω την Τελικη του Μορφη! Το προτζεκτ το ειχα ετοιμο πριν 1 μηνα αλλα το σαιτ σας δεν λειτουργουσε δεν πειραζει γιατι εκανα μια σημαντικη αλλαγη στην Μητρικη και στους ssd αυτο που βλεπετε απο κατω απο τους σκληρους ειναι ορυκτο πετρωμα μιας και ειμαι συλλεκτης και το επεξεργαστηκα εγω! Οπως και τα καλωδια εγιναν πιο λιτα και ο χρωματισμος αλλαξε! Αυτη Ειναι η Τελικη του μορφη οπως τον εχω τωρα στο σπιτι!! Enjoy!! ...... ...... ..... ....... ...... Under the sun nothing hides! The battery fixed! Night photos!! ..... ....... ...... ....... ....... ....... ..... ...... .... .... ...... T H E E N D
  8. Λοιπον Φτασαμε στο Τελος! Σας Ευχαριστω ολους για την Συμπαρασταση! Καλη Συνεχεια!! dscn4695h3ys6.jpg
  9. Καλημερα! Long time since...... Τα λεμε φιλοι μου!!
  10. Λοιπον ολοι εχουμε κανει απο κατι αλλα Εγω μιλησα για τον Εαυτο Μου τιποτα αλλο. Αν θελεις βοηθεια σε κατι περι του μηνυματος εδω ειμαι και δεν θα με κουρασει να σου απαντησω! Επισης θα μπορουσαμε να ανοιξουμε αλλο θρεντ που να εχει να κανει μονο με εργαλεια χρωματα πως τα χρησιμοποιουμε και για την ανοχη καποιων η ολων των υλικων που δουλευουμε!
  11. Ευχαριστω! Caution πως με καταλαβαινεις! Πολλη δουλεια....ξενυχτια και αποτυχιες και ξανα τριψιμο και ξανα βαψιμο αστα να πανε Αστα! Βασικα το ασεταλ και το πλαστικο θελουν πολυ ψιλο γυαλοχαρτο 1000 και 1500 νερου Πολυ μαλακα... Γιατι? Για να μην ΔΙΑΒΑΣΕΙ το χρωμα την επιφανεια αν γυαλοχαρταραμε με πιο χοντρο!....Γρατζουνιες Αλαρμ!! Η συμβουλη μου προς ολους σας....ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΟΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΞΕΙ! Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α!!
  12. Πιστευεις οτι του πανε? Δεν εχω αλλα αν ειχα θα σου τα στελνα να εισαι σιγουρος! Το μηνυμα το πηρες? Ευχαριστω! Teaser...........
  13. Κατι πολυ ωραιο που εκανα χτες. Ειχα ενα κοματι μικρο 5 χιλιοστα λευκο ακρυλικο αλλα και παλι επρεπε να το κοψω και διαμορφοσω ωστε να φιταρει εκει που θα δειτε! Πρωτα ομως σλιβαρα τα Temp wires! Εδω Ειμαστε 3......2.........1 Και για να μην ξεχνιομαστε! Τα μαυρα γκρομετς θα φυγουν! Καλη Συνεχεια!
  14. Το Weller ειναι το καλυτερο αλλα ακριβο αν θελεις κατι πιο φτηνο ψακτο αναλογα τις αναγκες σου! Αλλα αν εισαι ηλεκτρονικος τοτε weller παρε γιατι θα φτιαχνεις οτι θες με αυτο και ειναι εργαλειο μιας ζωης!
  15. Alphastorm σιγουρα θα χρειαστεις αυτα εδω! Θα χρειαστεις και σολντερινη ειναι η παστα που χρησιμοποιεις στην κοληση!
  16. Danger Panic Danger............. Καλα αυτο και αν ειναι στο φαγητο ισως εχουμε προβλημα παρε χρημα παραπανω εκεινη την μερα!!!!!!! Ποτε ποτε θα ειναι?? Ενα δωρακι θελεις και αλλο? Teaser!!
  17. Απο την στιγμη που ηρθα εδω στην Τρελλοπαρεα σας και καταλαβα καλα τι πρεπει να κανω και να ειναι αξιολογο αυτο που θα δειξω κανω οτι μπορω να το πετυχω! Φαντασου το καλοκαιρι μες στο φορτο εργασιας μου απο τις 6 το πρωι μεχρι τις 8 το βραδυ και παλι οταν σχολαγα το μυαλο μου ηταν στο προτζεκτ και πολλες φορες ξεκιναγα το πρωι να βαψω η να κοψω καποια κοματια και τελειωνα 2 και 3 τα ξημερωματα! Τελικα ολα καλα εχουν παει καλα! Καλη Συνεχεια!
  18. Ευχαριστω Σπυρο! Χρονια σου πολλα! Μονταρουμε Caution Μετατρεπουμε οτι δεν μας αρεσει και ελπειζω να σας δινω ιδεες! Mofori και εσυ πας σε πολυ καλο δρομο εισαι Καλος!! Εγω να δεις!
  19. Enjoy!! ............. .................. Εκανα τρυπες γιατι ειχα προβλημα με το πλαινο θελω να περναει η πλεξι βιδα αναμεσα! Τριψιμο για το αυριανο βαψιμο! Εκανα τρυπες για την ψυκτρα. Τωρα για τους ssd. ............. .................. Καλο βραδυ!
  20. Σπυρο Σπυρο εχεις και το ονομα του ανιψιου μου! Μας βαζεις φωτιες αλλα η αγορα εχει γινει σε φουλ χαλκο ολα! Ωραιος παντως Ευχαριστω! Η συμβουλη σου ηταν σωστη! Να σαι καλα! Γιωργο Ναι εχει βγει σωστα και ετσι οπως το θελω! Ευχαριστω!
  21. Pinwbires σε Ευχαριστω Πολυ για την βοηθεια και τελικα δεν θα το βαψω! Φιλοι μου σας Ευχαριστω πολυ για την Υποστηρηξη και η δουλεια που κανω ειναι ζωντανη της ιδιας μερας σιγα σιγα και θα Γουσταρουμε αφου εδω θα ειμαι μαζι σας! Και αφου το ζητησατε................The Smiths The Hand That Rocks The Cradle - YouTube................... Ο αερογραφος αν ξερεις να τον δουλεψεις κανει απιστευτη δουλεια! ..................................... Καλη Συνεχεια και ελπιζω να σας Αρεσουν!
  22. Δοκιμασμενο ουτε κιχ δεν εκανε! Ευχαριστω και ξερεις τι λεω να βαψω τις ψυκτρες αλουμινιου που εχει εσωτερικα γιατι δεν κολαει?
  23. Καλημερα! Εχω χρησιμοποιησει κοκκινο-μαυρο και copper brown δεν ειναι καθαρο καφε αλλα μια αντιθεση προς χαλκο ισως η φωτο να το αδικει! Στο κοκκινο θα παραμεινω γιατι ο χαλκος εχει την ιδιοτητα του κοκκινου! Ευχαριστω παντως!