Padaz Bloody

Members
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Padaz Bloody

  1. Χωρίς ssid, αν έχεις και δεύτερο pc, πχ ένα laptop μπορείς να συνδεθείς στο router σου? (Πέρα από το πρώτο pc το οποίο είναι συνδεδεμένο με καλώδιο)
  2. Ωχ, ενεργοποιημένο το είχα? Δεν το κατάλαβα. Εσύ πού το είδες όμως?
  3. Δεν καταλαβαίνει τίποτα. Σε όλα άψογη. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Το μόνο αρνητικό που παρατήρησα είναι ότι σε μερικά απαιτητικά games, στυλ battlefield 3, έχει μικρές πτώσεις σε 50 καρέ για λίγο κατά καιρούς, μετά πάει πάλι κανονικά στα 60 fps κολλημένη. Γενικά όλα τα τελευταία παιχνίδια τα σαρώνει για τα καλά. Είμαι με μαμά settings core στα 1070mhz, δεν ξεκίνησα ακόμα overclocking.
  4. Να προσθέσω και τα δικά μου scores. msi r7970 lightining benchmarks: 3dmark 11 graphics score 4687 performance settings with 1920p resolution 3dmark vantage gpu score 22575 performance settings with 1920p resolution Heaven scores 1172 46.5 fps (min fps 8.3, max fps 120.1) Η κάρτα της υπογραφής μου, άψογη σε όλα. Τα scores που έκανε είναι με το σύστημα της υπογραφής μου. heaven r7970 msi.PNG
  5. Όντως στη δική μου περίπτωση έχω στο front panel e-sata το οποίο με το καλώδιο sata που έχει έρχομαι εγώ σαν καλό παιδί και το συνδέω σε μία από τις θύρες της motherboard, σωστά? Αν κάνω κάπου λάθος διορθώστε παρακαλώ. triple crossfire msi 7970 lightning σηκώνει ο επεξεργαστής intel 3770k? Ή θα έχω το λεγόμενο bottleneck?
  6. Αυτό ακριβώς θα έλεγα στο επόμενο, μου έρχεται η msi 7970 lightning σε κάνα δύο μέρες και θέλω να πάρω και την mpower να γίνουνε το καλύτερο συνολάκι. :kiss:... Εντάξει unboxing δεν κάνω (εδώ ολόκληρο review μας έδωσε ο Astalavista, το οποίο ήτανε και καταπληκτικό να πω για άλλη μία φορά και εγώ). Ερώτηση. :que:... Σε slot pcie X16 μπορώ να βάλω κάρτα pcie X1 πχ την κάρτα ήχου μου? Ενδέχεται αργότερα να αγοράσω και άλλη μία lightning 7970 και θέλω να έχω αρκετές λύσεις στο που θα κουμπώσω την κάρτα ήχου μου και καμία επιπρόσθετη κάρτα άλλου είδους.
  7. Τίποτα, φτιάξανε, το πρωί που διάβαζα το άρθρο μετά την 10 σελίδα δεν μου εμφάνιζε κάπου 2 φωτογραφίες. Όλα οκ τώρα, εντάξει.
  8. thanks George για τις info. Μία μικρή βοήθεια, μόλις είδα στο site της msi μία ακόμη πιο καινούρια μητρική που είμαι τρελά κολλημένος. Αυτήν MSI Mainboard Z77 MPOWER Sound G-LAN WLAN SATA3 USB 3.0 BT: Amazon.co.uk: Computers & Accessories Ή από εδώ MSI Z77 MPower Intel Z77 (Socket 1155) DDR3 ATX Motherboard [Z77 MPower] Ή από εδώ MSI Z77 MPower, OC Certified Motherboard - Scan.co.uk Από αυτά τα 3 μαγαζιά από που να την αγοράσω καλύτερα? Το κατάστημα του Amazon uk έχει μόνο 15 αξιολογήσεις που σημαίνει είναι καινούριο, να το εμπιστευτώ? Το overclockers uk στέλνει Ελλάδα, έχει ξαναπάρει κανείς? Το scan uk στέλνει Ελλάδα? Είναι αξιόπιστα μαγαζιά τα 2 τελευταία? Δεν νομίζω ότι μπορώ να περιμένω μέχρι να έρθει σε ελληνικά μαγαζιά αυτή η μητρική γιατί σχεδιάζω το καινούριο μου σύστημα και έχω βάλει ένα πλάνο σε 10 μέρες να το έχω φτιάξει. Έχω βρει δηλαδή όλα τα άλλα και είμαι ανάμεσα στην gd 65 z77 ή την mpower. Η gd 65 δεν μου αρέσει εμφανισιακά γιατί έχει πολλά μπλε κομμάτια και ήθελα κάτι μαύρο όπως η mpower.
  9. Εξαιρετικό review Ψύκτρα με κλειστό κύκλωμα LN2 και μηδενική συντήρηση πότε θα βγει με το καλό οεο? btw μερικές photo στο review δεν εμφανίζονται σωστά. Περιμένω να μου έρθει η msi lightning 7970, γιατί αυτή που έχω στην υπογραφή μου τα έφτυσε και την έκανα αντικατάσταση.
  10. Ναι με το σύστημα που έχω τώρα το ξέρω ότι θα μου τρέχει η κάρτα σε pcie 2.0, μιλάω για όταν θα πάρω το καινούριο σύστημα 3770, z77 1155. Μακάρι! Ούτε 1-2 fps? Πιστεύω ότι το pcie 3.0 είναι future proof δίαυλος, προς το παρόν δεν υπάρχει hardware που να το εκμεταλλεύεται. Πάντως καλό νέο αυτό για τη μητρική msi gd65, δηλαδή να μην έχει πτώση σε επιδόσεις σε 2Χ8 lanes.
  11. thanks. Κάπου διάβασα σε άρθρο ότι 2Χ8 με 2Χ16 είναι πολύ μικρές διαφορές, αλλά το άρθρο ήτανε για pcie 2.0. Η δικιά μου κάρτα είναι pcie 3.0. Παρεμπιπτόντως περιμένω την msi lightning 7970 να μου έρθει, την sapphire την έκανα επιστροφή, γιατί μου χάλασε.
  12. Πρόσεξα στις προδιαγραφές της μητρικής ότι κάνει sli ή crossfire 2Χ8 μόνο και όχι 2Χ16. Λέτε να κρατήσει πίσω λίγο τις κάρτες σε επιδόσεις? Αν είναι μόνο για 5fps εντάξει δεν το συζητώ, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.
  13. Δεν έχω ssd, είναι δεύτερη προτεραιότητα, αυτήν την στιγμή έχω velociraptor 10000 rpm όπου έχω βάλει το os. Λες να μου οφείλετε ότι μου κολλάει το pc με πολλά παράθυρα επειδή δεν έχω ssd? Όταν λες αργή δηλαδή την standard 1600 mhz? Έλεγα να αγόραζα κάτι καλύτερο από αυτήν που έχω τώρα την 1600 mhz, δεδομένου ότι ο καινούριος ivy bridge επεξεργαστής θα μπορεί να τρέχει τέτοιες πολύ πιο γρήγορες μνήμες όπως οι kingston χωρίς πρόβλημα. Εννοείτε ότι δεν τις αγοράζω για τα παιχνίδια, το γνωρίζω ότι δεν θα έχω μεγάλη διαφορά στα fps σε σχέση με μία αργή μνήμη. Τις γρήγορες μνήμες τις θέλω για τις εφαρμογές μου και για τις καθημερινές μου δουλειές. Τα μαγαζιά που πρότεινες είναι αξιόπιστα, έχεις ξαναψωνίσει ή τυχαία παραδείγματα έφερες?
  14. Με 8gb μνήμη, ακόμα και αν ανοίξεις ταυτόχρονα πάρα πολλά internet explorer παράθυρα σου γεμίζουνε εύκολα τα 8gb? Ρωτάω γιατί μέχρι τώρα είχα 4 gb μνήμης και μου τίγκαρε πολύ εύκολα, μετά από 20 παράθυρα ήτανε γεμάτη όλη και το σύστημα σερνότανε στην κυριολεξία. Λες να πάω σε 16 gb να είμαι και πιο άνετος να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ε?
  15. thanks man. αυτές εδώ λέω Kingston HyperX/8GB 2400MHz DDR3 CL11 DIMM Kitx4, KHX2400C11D3K4_8GX: Amazon.co.uk: Computers & Accessories Να τις τσιμπήσω λες? Καλή τιμή της βλέπω. Θέλω να είναι χαμηλού προφίλ γιατί έχω γομαρόψυκτρα την Noctua Nh-d14 και θέλω να τις βάζω και να τις βγάζω χωρίς να έχω πρόβλημα με το ύψος, αν δηλαδή χωράνε κτλπ.
  16. Επειδή φτιάχνω το καινούριο μου σύστημα με z77 μητρική και 3770K θα μου λειτουργούνε σωστά αυτές οι μνήμες ή δεν θα κάνουνε?
  17. Κλασικά Γίνεται να μην παίξεις μεταμεσονύχτια? Νομίζω ότι όλοι το έχουνε κάνει Η αλλαγή πάστας πανεύκολη, 4 βιδούλες μόνο ξεβίδωσα και βουαλά.
  18. Άλλαξα πάστα εχθές στην κάρτα μου με Prolima Tech - Thermal Paste - Nano Aluminum - PK-1 - 5g, έβαλα και 2 ανεμιστήρες 12 cm noctua (που προς το παρόν τους έχω στην πιο χαμηλή ταχύτητα),επιπρόσθετους στο case για εισαγωγή αέρα και ένα έχω να πω, όσοι δεν το έχετε κάνει, προτείνω να το κάνετε άμεσα. Οι θερμοκρασίες είναι πιο χαμηλές, η κάρτα είναι πιο σταθερή, δεν κρασάρουνε οι drivers, δουλεύει άψογα με τις ώρες σε full benchmarking δεν μου έκανε το παραμικρό κιχ εχθές που την δοκίμασα για 8 ώρες συνεχόμενα. caution σε ευχαριστώ θερμά που μου πρότεινες να αλλάξω πάστα. Μου λύθηκαν δια μαγείας όλα τα προβλήματα
  19. Ωραίο κόλπο αυτό Caution, έτσι θα είμαι σίγουρος ότι η πάστα πήγε παντού, και δεν έκατσε μόνο από την μία πλευρά. Thanks για το tip, δεν το γνώριζα αυτό. Να προσθέσω και κάποιες εντυπώσεις μου από την κάρτα, το crysis 2 το παίζει άψογα όλα full με directX11 και high resolution extreme pack. Την περισσότερη ώρα που το έπαιζα με vertical sync on ρύθμιση ήτανε κολλημένο στα 60 fps, σε κάποια στιγμή μου πήγε και 30 fps, αλλά για 10 μόνο δευτερόλεπτα. Στις εκρήξεις και σε κάτι πειράματα που έκανα όταν έριχνα με αυτόματο στο ντεπόζιτο μεγάλων φορτηγών μου έπεφτε γύρω στα 45 fps αλλά μετά από 2 δευτερόλεπτα ξανά στα 60 fps, καλό αυτό. Να πω ότι δεν ήτανε οι ρυθμίσεις απλά όλα στο ultra full, είχα on directx11 και high resolution extreme pack το οποίο αν θες το κάνεις download αν δεν θες όχι, έτσι? Γενικά ακόμα και στα πιο απαιτητικά παιχνίδια σαν αυτό, δεν είχα πρόβλημα με θερμοκρασίες και κρασάρισμα της κάρτας. Όλα μου τα παιχνίδια παίζουνε κανονικά. Το κρασάρισμα που ανέφερα στα προηγούμενα ποστ αφορά μόνο benchmarks. Μην μπερδεύουμε gaming με benchmarking. Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι.
  20. Ηλεκτρικό θόρυβο μου κάνει και εμένα λίγο όταν είναι σε πλήρη φόρτο, είδα ότι το ανέφερες στο τέλος και για αυτό το λέω. Άρα δεν ήτανε η συγκεκριμένη κάρτα που σου στείλανε μόνο, μάλλον όλες έτσι πρέπει να κάνουνε. Άμα στήσεις το αυτί σου πάνω από την κάρτα είναι σαν έχεις βάλει ένα μικρό ραδιοφωνάκι και ψάχνεις να βρεις κάποιους σταθμούς στο ραδιόφωνο για να ακούσεις. Αυτό το πράγμα δεν εννοείς Astalavista? Βέβαια αυτό ίσα που ακούγεται, ούτε που το παρατηρείς αν είσαι λίγο πιο μακριά. Ελπίζω να μην είναι κάποιο ελάττωμα της κατασκευής αυτό ή αν θα διορθωθεί στα επόμενα. Δεν νομίζω.
  21. Το κουτί μου έχει δύο 18 εκ. ανεμιστήρια στο κουτί που πνέουνε από κάτω προς τα πάνω, δηλαδή είναι τοποθετημένα στο πάτωμα του κουτιού. Όταν θα μου έρθει και η άλλη παραγγελία με τους 2 ανεμιστήρες 12 εκ noctua, θα βάλω τον έναν να φυσάει επάνω στην κάρτα και τον άλλον στο μπροστινό μέρος του κουτιού για να ανανεώνει με επιπλέον κρύο αέρα το κουτί. Είμαι καλά προετοιμασμένος για την αλλαγή ψύκτρας, ξέρω με ισοπροπυλική αλκοόλη καθάρισμα και τα σχετικά, το έχω ξανακάνει αρκετές φορές. Νομίζω καλύτερα είναι να βάλω μία κουκίδα μέγεθος φακής στη μέση της gpu και τέλος. Στον επεξεργαστή τουλάχιστον αυτόν τον τρόπο εφαρμόζω. Ή λες να απλώσω λίγο την αλοιφή με τον παρακάτω τρόπο. Έλεγα να βάλω τα χέρια μου μέσα σε αυτά τα πολυπάγκ, κατάλαβες ποιές λέω, τις τσάντες πλαστικές που παίρνουμε από supermarket. Έπειτα να αρχίσω και να απλώνω την αλοιφή με απαλές κινήσεις ώστε να καλυφτεί και όλη η gpu. Μέχρι να γίνει ένα λεπτό ομοιόμορφο στρώμα από αλοιφή. Αυτό βέβαια λένε μερικοί ότι μπορεί να γίνει και με τηλεκάρτα, αλλά φοβάμαι μήπως η τηλεκάρτα αφήσει και τίποτα κατάλοιπα μέσα στην αλοιφή, καλό είναι καλύτερα με κανένα πολυπαγκ που είναι και αποστειρωμένα. Αυτά. Οποιαδήποτε διόρθωση στα παραπάνω είναι δεκτή.
  22. @Astalavista Παράγγειλα την PK-1, δεν με πρόλαβες, λες να το ακυρώσω? Πάντως λέω να κάνω λίγο υπομονή να μου έρθει η καινούρια πάστα, γιατί καλό είναι στην κάρτα γραφικών να έχω μία καλή πάστα, αξίζει τον κόπο, θα μου γλιτώσει αρκετούς βαθμούς κελσίου έτσι.