TonyT

Members
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

About TonyT

  • Birthday 02/26/1978

Personal Information

  • Location
    Βόλος

TonyT's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. Qualcomm, samsung, nvidia... τρελές κόντρες στις φορητές συσκευές και μακάρι να συνεχίσουν έτσι. Αυτές οι κόντρες μου έχουν λείψει στο pc.
  2. Έριξες τόσο ψάξιμο, έκανες άλλες τόσες δοκιμές, γιατί δεν κάνεις downgrade ανά version τα bios να δεις σε ποιο θα στρώσει η κατάσταση; Βλέπω ότι στο F13 αναβαθμίστηκε η Intel RAID ROM και στην F11 μπήκε υποστήριξη για On/Off Charge. Τουλάχιστον να δεις ποια από τις αναβαθμίσεις σου δημιουργεί το πρόβλημα.
  3. Η διαφορά στο backpanel δεν λέει κάτι. Εξαρτάται αποκλειστικά από το τι ζητάει ο καθένας. @Drake19 Πάνω κάτω πιστεύω ότι είναι ίδιες ποιοτικά η 970 που έχεις με την extreme 3. Ρίξε όμως μια ματιά και στην 990XA-UD3 μιας και φαίνεται καλύτερη από την extreme 3 και είναι σχεδόν στα ίδια χρήματα.
  4. Στα ίδια χρήματα είναι η extreme 4 σε σχέση με τη sabertooth 1 (ρίξε μια ματιά skroutz) και δεν πιστεύω ότι έχει κάποιες ουσιώδεις διαφορές με τη 2. Βέβαια το παλικάρι καλό θα ήταν να μείνει με το σύστημα που έχει γιατί στην πραγματικότητα οι διαφορές που θα δει θα είναι απειροελάχιστες σε σχέση με τα λεφτά που θα πρέπει να διαθέσει. Αλλά περί ορέξεως...
  5. Καλημέρα, για αρχή να σου πω πως από τη στιγμή που είσαι με τον 8120 δεν χρειάζεται να σε απασχολεί κάποια αναβάθμιση σε vishera (γνώμη μου πάντα). Τώρα αν έχεις κολλήσει το μικρόβιο και θέλεις σώνει και καλά να αναβαθμίσεις, πιστεύω ότι για τα 100 ευρώ η extreme3 θα σε καλύψει. Όσον αφορά το overclocking λογικά δε θα δεις κάποια διαφορά, αλλά δε μπορώ να σου εγγυηθώ κάτι. Αν πάλι θέλεις να ανέβεις στα 150 ευρώ, καλή είναι η πρόταση του picard για την extreme4 ή μπορείς να δεις και τη sabertooth που έχω και εγώ (Rev. 1.0) στα ίδια χρήματα.
  6. Τα δοκίμασα σήμερα σε λάπτοπ φίλου. Στην αρχή μου φάνηκαν λίγο &*^#%^(#@ αλλά μετά από μία ωρίτσα περίπου άρχισα να βολεύομαι. Μετά από αρκετές ώρες μαζί τους αποφάσισα να τα βάλω στο pc μου για να τα δουλέψω σαν βασικό λειτουργικό. Πιστεύω ότι μερικές φορές βολευόμαστε με το πως λειτουργεί κάτι και όταν αυτό αλλάζει δυσανασχετούμε (έτσι είμαι εγώ τουλάχιστον). Όμως με την μικρή επαφή που είχα με τα windows 8, πιστεύω ότι έχουν κάτι καινούριο να δώσουν. Ίσως να μην είναι αυτή η τελική τους μορφή, μπορεί με κάποιο service pack για παράδειγμα να αλλάξουν κάποιες από τις λειτουργίες τους. Είναι όμως κάτι διαφορετικό και με τράβηξε να το δοκιμάσω. Για να δούμε λοιπόν τι μας επιφυλάσει η "new era".
  7. Η πρώτη τιμή προπαραγγελίας του FX-8350 για Ελλάδα. Λίγο ανεβασμένη σε σύγκριση με αυτή που περίμενα. Ελπίζω να πέσει κάτω από τα 200 σύντομα.
  8. Μετά από μερικές γρήγορες δοκιμές κατάφερα να πέσω λίγο κάτω από το 17m30s. Ageorge ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Αυτός είναι ο πιο βολικός συνδιασμός κοντά στα 4GHz. Ελπίζω το σαβ/κο να έχω περισσότερο χρόνο για να πειραματιστώ. Το σύστημα είναι αυτό της υπογραφής όλα με αέρα με tinyxp rev11 + κάποια από τα γνωστά optimizations. 17m 13.234s Το σκονισμένο μου pc.
  9. Ότι πρέπει για τον Α8 που έχω βάλει σε htpc ενός φίλου.
  10. Ευχαριστώ ageorge. 3200 ΝΒ, χλωμό με κόβω. Οι μνήμες δεν πάνε σίγουρα με τόσο σφιχτά timmings. Ρεύμα cpu-nb έχω δώσει σίγουρα παραπάνω όπως και nb voltage. Παίζει να το έχω μπουκώσει από το πολύ το ρεύμα; Έχω δοκιμάσει να ανεβάσω ΗΤΤ με 10x multi και τις μνήμες κάτω από 1600 αλλά μέχρι στιγμής χωρίς επιτυχία.