Majestik

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About Majestik

  • Birthday 07/15/1986

Personal Information

  • Location
    Θεσσαλονίκη

Majestik's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. @Arkas είσαι άψογος! Μόλις είδα την απάντηση, σε ευχαριστώ πάρα πολύ κι εγώ και η φίλη μου!! Τελικά επέλεξε το πρώτο λάπτοπ γιατί τα 320GB της είναι υπεραρκετά και δεν έχει κάποια άλλη σημαντική διαφορά απο το δεύτερο. Ευτυχώς και το site έχει πολλές επιλογές πληρωμής και κυρίως αντικαταβολή, οπότε όλα καλά! Και πάλι thanks να 'σαι καλά!!
  2. Γεια χαρά σε όλους! Μια φίλη μου θέλει να αγοράσει laptop για casual χρήση (internet, ταινίες, λίγο Photoshop) και σκέφτηκα να μπω να ρωτήσω εσάς μήπως έχετε κάτι καλό και φτηνό υπ'όψιν σας! Το budget φτάνει ως τα 500?, όμως μπορεί να το πληρώσει μόνο με δόσεις (ως 50? το μήνα). Έψαξα κι εγώ αλλά δεν μπορώ να βρω κάποιο καλό laptop που να έχει και δόσεις.. :que:...
  3. Απ'τη στιγμή που δεν θα μπορεί να τρέξει άνετα, αναγκαστικά θα δουλεύω με μια παλιότερη έκδοση, ωστόσο χρειάζομαι μια λειτουργία του CS6 οπότε μου αρκεί να τρέχει έστω και αργά. Το HP δεν φαίνεται κακό, αν καταφέρω να βρω τα παραπάνω λεφτά! Οι πληροφορίες ήταν πολύ χρήσιμες, ευχαριστώ πάρα πολύ!!
  4. Αν βγάλουμε το "άνετα"??
  5. Καλησπέρα! Ψάχνω για laptop (καινούριο ή μεταχειρισμένο) έως 400?, το οποίο να μπορεί να τρέχει άνετα το Photoshop CS6. Έχει κανείς να προτείνει τίποτα? Επίσης, στην αγορά μεταχειρισμένου τι πρέπει να προσέξω? Ευχαριστώ πολύ!! Edit: Τα system requirements για το Photoshop CS6
  6. Ναι το έβαλα, εγκαταστάθηκε και δουλεύει μια χαρά. (σε win XP) Edit: Λοιπόν, έκανα επανεκκίνηση για να προσπαθήσω να μπω στα bios, συνέδεσα το πληκτρολόγιο, αλλά δεν πρόλαβα να πατήσω delete, οπότε το PC άνοιξε κανονικά.... και το πληκτρολόγιο δούλευε τέλεια! Το έβγαλα και το ξαναέβαλα για να τεστάρω οτι όλα πάνε καλά, και τώρα δεν δουλεύει... Έβαλα το PS/2 ακριβώς τη στιγμή που το PC ξανανοίγει αφού έχει σβήσει μετά την επανεκίννηση, και δουλεύει επίσης τέλεια. Αν το συνδέσω οποιαδήποτε άλλη στιγμή δεν δουλεύει. Ωστόσο το κόλπο δεν πιάνει με το USB πληκτρολόγιο.... Dafuq!? Edit 2: Γράψτε λάθος, το PS/2 πληκτρολόγιο δουλεύει μια χαρά μετά απο επανεκίννηση, κάτι που δεν ισχύει με το USB πληκτρολόγιο..
  7. Καλησπέρα! Εχθες την ώρα που χρησιμοποιούσα τον υπολογιστή (win7) ξαφνικά το πληκτρολόγιο σταμάτησε να λειτουργεί! Εκανα επανεκκίνηση, το ξανασύνδεσα, το PC το βρήκε αλλά η εγκατάσταση είναι ανεπιτυχής.. Στο device manager εμφανίζεται στα USB με ενα κίτρινο θαυμαστικό. Έκανα και ενημέρωση του driver και είναι λέει up to date. Δοκίμασα να βάλω ένα πληκτρολόγιο με σύνδεση PS/2 αλλά ούτε αυτό δουλεύει! Όταν τα συνδέω, τα λαμπάκια τους ανάβουν για ένα δευτερόλεπτο αλλά μετά δεν λειτουργούν... Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει.. Όλα τα άλλα λειτουργούν κανονικά. Help!
  8. George_o/c ψάχνω να βρω μεταχειρισμένη Radeon HD 5850, και η πιο φτηνή που βρήκα ήταν στην Αυστρία στα 140? (150 μαζί με μεταφορικά)! Που την βρήκες τόσο χαμηλά? Να ξέρω να ψάξω κι εγώ αν είναι Ωστόσο θα περιμένω μέχρι τέλη Απριλίου, δεν το βιάζομαι τόσο! Edit: Βασικά δεν μπορώ να την βρω ούτε σε sites καταστημάτων!
  9. Θέλω να μπορώ να παίζω σε όσο το δυνατόν καλύτερη ανάλυση και ταχύτητα μου επιτρέπει το budget. Αν μπορώ να τερματίσω τα settings θα το κάνω Τελικά θα πάω για full αναβάθμιση, και αν καταφέρω να πουλήσω και τα ήδη υπάρχοντα hardware, το budget θα ανέβει λογικά στα 500-550?. Η αλήθεια είναι πως λίγο μπερδεύτηκα γιατί μια ασχετοσύνη την έχω.. Μάλλον κλίνω προς το build που πρότεινε ο George_o/c και ίσως με μια καλύτερη κάρτα γραφικών αν μου περισσεύουν ??.. Τι λέτε??
  10. Μοιάζει με το πρώτο.. Τελικά εσυ γοριλλάκο τι θα πρότεινες στο σύνολο? @Yanni Δεν παίζω μόνο αυτά τα παιχνίδια και δεν θα με χαλούσε μια γενική αναβάθμιση για να μπορώ να έχω και μια καλύτερη ανάλυση + ταχύτητα, ωστόσο αν μπορώ να δω διαφορά με overclock θα το σκεφτόμουν να μην πουλήσω το iPad 2.
  11. Yeap! Το ξεβίδωσα, ήταν κρυμμένο πάνω-πάνω και δεν φαινόταν! Είναι Margin - Model ATX-S600
  12. Όντως έχει ένα πράσινο αυτοκόλλητο που λέει τα εξής: ROHS SN C061 2013814 2007 και απο κάτω αριθμούς 1,2,3... και είναι τικαρισμένο το 11.
  13. Γεια σου γοριλλάκο! Δεν έχω ιδέα τι μάρκα είναι το τροφοδοτικό.. Το έψαχνα να βρω μήπως γράφει κάτι παραπάνω αλλά δεν βρήκα κάτι άλλο εκτός απο αυτά που σας έγραψα πιο πάνω.. Πρέπει να το βγάλω εντελώς απο την μονάδα? Μόλις πουλήσω το iPad 2 και δω πόσα θα βγάλω θα ξεκινήσω να ψάχνω αγγελίες κλπ στα hardware που μου προτείνατε!
  14. Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!! Μόλις άνοιξα το tower για να δω τι τροφοδοτικό έχω και νομίζω οτι είναι αρκετά καλό: 600W Peak Power, DC Output Max., Voltage 230VAC, Current 6.3A, Frequency 50Hz Είναι όντως καλό? Επίσης η κάρτα γραφικών που πρότεινε ο aRkA$ μου φαίνεται αρκετά καλή και οικονομική, έχει μεγάλη διαφορά απο την HD 5850? Απο επεξεργαστή δεν ξέρω ποιον απο τους δύο να επιλέξω.. Ευχαριστώ και πάλι guys, τέλειο forum τώρα που το'μαθα θα το γνωστοποιήσω και σε φίλους
  15. Γεια σας και καλώς σας βρήκα! Θα ήθελα να αναβαθμίσω το PC μου για να μπορεί να παίζει με όσο το δυνατόν καλύτερες ρυθμίσεις παιχνίδια όπως το Guild Wars 2, καθώς και να τρέχει το Dolphin (Wii) Emulator σε μέτριες ρυθμίσεις (έως και 2x native 1280x1056). Το τελευταίο απ'ότι έμαθα χρειάζεται τουλάχιστον 20GB memory bandwidth απο την κάρτα γραφικών, και η καλύτερη επιλογή CPU είναι ο Intel Core i5-2500k. Το δικό μου PC είναι το εξής: CPU: Intel Core 2 Duo E6600 @2.40GHz RAM: 2,00 GB Dual-Channel DDR2 @ 332MHz MoBo: ASUSTek Computer INC. P5B (Socket 775) Graphics: ATI Radeon HD 2600 Pro Το budget μου είναι περίπου τα 400?, και ξέρω πως είναι πολυ λίγα.. Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να το αναβαθμίσω ώστε να έχω τα αποτελέσματα που θέλω κυρίως με το Dolphin Emulator? Η εναλλακτική μου είναι να μην αγοράσω τίποτα και να κάνω overclock. (Το Dolphin Emulator αν και απαιτητικό μπορεί να τρέξει στο PC μου αυτή τη στιγμή αρκετά παιχνίδια αλλά σε ταχύτητα 60-80% στις κατώτερες ρυθμίσεις -1x native 640x528-)