darkion43

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

darkion43 last won the day on April 2 2017

darkion43 had the most liked content!

About darkion43

  • Birthday 05/27/1996

Systems Specs

  • CPU
    Intel Core i7-6700K @4.7 Ghz
  • Motherboard
    Asus Maximus Viii Hero
  • GPU(s)
    Asus ROG Strix GeForce GTX 1070 OC
  • RAM
    Corsair Vengeance 16GB 3000MHz CAS 15
  • SSDs & HDDs
    Samsung 850 Evo 500GB,HyperX Savage 240GB,WD Caviar Black 2TB
  • Sound Card
    ROG SupremeFX (Motherboard)
  • Case
    Corsair Obsidian 750d (Airflow Edition)
  • PSU
    EVGA SuperNOVA 650 P2
  • Cooling
    CoolerMaster Nepton 240M
  • OS
    Windows 10 Pro x64

Gaming Gear

  • Keyboard
    Roccat Suora
  • Mouse
    Roccat Kova New
  • Headset
    Asus Cerberus
  • Mousepad
    Razer Goliathus Speed Extended Overwatch Edition
  • Console
    Asus MG248Q (Οθόνη)

Other Tech In My Bag

  • Smartphone
    Sony Xperia™ XZ Premium

darkion43's Achievements

Member

Member (2/5)

18

Reputation

  1. καλημέρα. προσπαθώ εδώ και ώρες να εγκαταστήσω το Memtest86-7.4 μέσω του YUMI-UEFI αλλά όταν πάω να ανοίξω το μου βγάζει αυτό το σφάλμα όταν όμως μπαίνω στο bios (του VM) μπορώ να το τρέξω με τα παρακάτω βήματα...πάω: και μετά: memtest86-7.4/EFI/BOOT/BOOTX64.EFI Όταν πατάω το BOOTX64.EFI bootαρει κανονικά και ξεκινάει το πρόγραμμα. πως γίνετε να το φτιάξω αυτό ? ( π.χ. να πω στο yumi να ξεκινάει το BOOTX64.EFI και όχι το .bin (που δεν υπάρχει κιόλας λίγο που έψαξα)), ευχαριστώ !!!
  2. Να ρωτήσω κάτι γιατί δεν έχω καταλάβει πλήρως. Το vcore δεν το θέλουμε πάνω από 1.35 γιατί κάνει κακό ή απλά επειδή ανεβάζει θερμοκρασία? π.χ. Πείτε ότι το είχαμε 1.60 με υγρό άζωτο για καθημερινή χρήση θα είχε κάποιο θέμα να δούλευε πάντα έτσι?.
  3. αρχικά θέλω 1080p,144hz-144fps,g sync. αυτό δεν είναι λίγο χαζό από πλευράς nvidia??? δεν μπορεί να βγάλει ένα driver που θα αποδίδει στο full σε 1080p ?
  4. λίγο δύσκολο υπεραρκετή κιόλας γιατί όπως λέει ο POWER1FM με 2 πάλι δεν αποδίδει σωστά... κάτι έχω καταλάβει σιγά σιγά...άρα πως φτάνουμε στον στόχο ο οποίος είναι τα 144 fps είτε σε 1080p/2K/4K στους περισσότερους new τίτλους ?
  5. καλησπέρα παιδιά.Υπάρχει κάποιος που έχει GTX 1080Ti σε SLI (2) με οθόνη 144hz + g-sync και παίζει με 1080p να μου πει fps σε παιχνίδια όπως: overwatch, GTA V, destiny 2, BF1. Full graphics? Σκέφτομαι να κάνω νέο build με τα παρακάτω αν αξίζει και πιάνει τα fps που θέλω...να πω πως δεν με ενδιαφέρει προς το παρόν το 4Κ. Έχω δει κάποια βίντεο στο youtube αλλά πιάνει το πολύ 100 fps π.χ στο GTA V. είχα κάνει πριν ένα χρόνο ένα topic για οθόνη και μου προτείνατε να πάρω 144hz. από την μέρα που έπαιξα σε 144hz δεν μπορώ να ξαναγυρίσω στα 60, και τώρα σκέφτομαι να πάω και με g-sync . ευχαριστώ !!!
  6. συγνώμη αλλά τώρα το είδα. να σου πω την αλήθεια πέρασε και καιρός και η στιγμή ήταν 1-2 sec αλλά πες το και έτσι ναι απ όσο θυμάμαι... δεν είχε ούτε έχει ξανά μυρίσει τίποτε άλλο οπότε υποθέτω ότι ήταν το ψυγείο μιας και είναι top και ο αέρας φυσάει έξω (προς το πρόσωπο μου). όταν ανοιξα το ΑΙ Suite 3 ειδα 96 βαθμους ...για καποιο λογο σταματησαν τα fans σαν να βαρουσες μιζα ενα πράγμα...προσπαθουσαν να ξεκινησουν αλλα τπτ...στο τελος διεγραψα τελιως το AI που λογικα αυτο εφτεγε..και δεν ειχα θεμα ποτε
  7. νομίζω ήταν το ψυγείο λόγο της θερμότητας...δεν έχει υπάρξει ξανά κάποια μυρωδιά ( ευτυχώς) οπότε την αφήνω ως έχει στο ρεύμα και όχι σε 3-pin... ευχαριστώ για την απάντηση !
  8. καλησπέρα παιδιά ! 1) λόγο καλοκαιριού τα γύρισα όλα stock τώρα που έπιασαν τα κρύα θα το ανεβάσω πάλι... εδώ και καιρό χρησιμοποιούσα αυτές της ρυθμίσεις για το OC (επειδή είναι 4.6 και το πήγα 4.7) και δούλευε άψογα. εκτός και αν έχετε να μου προτείνετε κάτι μεγαλύτερο ( αν γίνετε με αυτήν την υδροψυξη βεβαία) 2) πριν 4-5 μέρες εκεί που έπαιζα μύρισα κάτι σαν καμένο μετά από 1-2 λεπτά βλέπω να fans είχαν σταματήσει και το cpu είχε 79 βαθμούς το έκανα restart μπήκα bios έκανα πάλι set με το Qfan και την επόμενη μέρα πάλι τα ίδια (και οι 2 φορές την ώρα που έπαιζα) νομίζω το πρόβλημα ήταν το AI Suite 3 λογικά περνάνε ρυθμίσεις όταν άνοιγαν τα windows και ας μην το είχα να ανοίγει με το startup...το έσβησα και δεν έχω θέμα εδώ και 3 μέρες τώρα. το θέμα μου είναι γιατί να εμφανιστεί αυτό τώρα...τόσο καιρό μια χαρά ήταν. 3 και τελευταίο) ένας γνωστός μου είπε ότι η αντλία δεν χρειαζετε να δουλεύει πάντα στο full (και ποτέ off βεβαία) αλλά να το setαρω όπως τα fans δηλαδή όταν έχει θερμοκρασία να ανοίγει πιο πολύ έως και full.στέκει κάτι τέτοιο ? συγνώμη για το μεγάλο κείμενο για ακόμα μια φορά
  9. οκ σήμερα κιόλας θα το συνδέσω. κάτι πάτησα πριν και σε κάποια φάση κοιτάω και βλέπω θερμοκρασία +5 βαθμούς...κοιτάω το logo της υδροψυξης και ήταν σβηστό....... οπότε το συνδέω με τροφοδοτικό και έχω το κεφάλι μου ήσυχο... κάτι τελευταίο πια είναι περίπου η διάρκεια ζωής της nepton...γιατί το pc το έχω on 20 ώρες το 24...δεν έχει κάποιο θέμα έτσι ? Υ.Γ. όσο πιο αργά πάει η αντλία στο logo πέφτει αντίστοιχα και το φως....
  10. πρέπει να βρω το molex πρώτα...κάπου πρέπει να έχω. να ρωτήσω τώρα... είναι (θανατηφόρο) άμα δουλεύει π.χ. στο 50-60 % ?
  11. έκανα format γιατί διέγραψα system αρχεία (cclear) λογικά αυτό έφταιγε για τα restarts. και αμέσως τώρα ήθελα να πω για την αντλία...κάνω το auto με το Qfan και η αντλία δεν έτρεχε στο full. αυτό νομίζω δεν είναι καλό έτσι ? επίσης το τεστ (Qfan) έκανε set και την αντλία με αποτέλεσμα κάπου στο 90% να την σταματάει τελείως....τώρα δεν ξέρω αν έπαθε κάτι αλλά προς το παρόν δεν ακούγετε περίεργα... Το Qcode το έχω για την θερμοκρασία (29 °C)
  12. το χρησιμοποιώ μόνο για να βλέπω. όλα τα κάνω από το bios. επηρεάζει πάλι λες ?
  13. καλησπέρα. τώρα ξανά προσπάθησα να το πειράξω. εδώ και μια εβδομάδα πάει καλά χωρίς κανένα πρόβλημα ( εκτός από τώρα, τώρα που έγραφα έκανα και test με το AIDA64 και έκανε restart απότομα) δεν ξέρω τι φλασια έφαγε στέλνω εικόνες να δεις τι γράφει. ty 1 εικόνα είναι την ώρα του τεστ και ακριβός 30+- sec μετά.....boom αφού άνοιξε μου έγραφε αυτό
  14. κάλως. θα δοκιμάσω και με βάση αυτά που μου είπες πιο πάνω. ευχαριστώ