Pstef

Members
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Pstef

  1. Θερμοκρασίες ειναι οκ! οταν εχω ανοιχτά πχ chrome και τετοια ειναι 42(εκει γυρω)!το bios ειναι up-to-date σίγουρα!τα κάλωδια ειναι συνδεδεμενα μια χαρα γιατι τα έλεγξα πρόσφατα! τωρα το ποτε το ξεκινησε δεν θυμαμαι αν ειναι μετα η πριν που πειρα τον ssd αλλα εχει καιρο!!!!(μηνες) το pc ειναι παλιο G31 chipet socket 775 quad core
  2. Καλησπέρα παίδες!Έχω ένα προβληματάκι!! Όπως φένεται και απο τον τίτλο το pc παγώνει(τυχαία,οχι κάνοντας κάτι συγκεκριμένο) μετα(απο κάποια δευτερόλεπτα) κάνει restart μόνο του και εκεί που είναι να bootαρει(αφού αναγνωρίσει κανονικά ραμ κτλπ) δεν κάνει boot(μάλιστα ψάχνει για CD)! Πρέπει να μπω στο bios να αλλάξω την προτεραιότητα των δίσκων στο boot menu(για κάποιο λόγο τον πετάει 3-4 τον ssd μου) να κάνω restart και μετα ολα οκ(μέχρι να το ξανά κάνει )! Λέτε να φταίε ο δίσκος η τα windows? η κάτι αλλο?
  3. κάτι τέτοιο λέω!! απο σκρουτζ με μια πρόχειρη ματιά(για 2-3 εξαρτήματα γιατι τα άλλα έχουν ίδια τιμή) πέφτει κάτω απο 870 χωρίς μεταφορικά(ε με μεταφορικά 890 max?)+ το BF4(απο την gigabyte R9 280x)!!!!!τι λέτε?να πάω με τον 8350 ή 8320 για λιγότερο κόστος και ίσως περισσότερο μέλλον???η με τον 4670 ή 4570 για πιο γρήγορο?(απο όσο διάβασα ειδικά στα singled threaded apps ο ιντελ είναι καλύτερος κάτα ~50%!!!) phpgG7QdIPM.jpg
  4. αμφιβάλλω για το οτι οι 8320 και 8350 είναι καλύτεροι απο τον i5!γιατί απο όσο έχω ψάξει όλοι λένε καλύτερο τον i5!για την 280x θα συμφωνήσω! Το battlefield ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ! :D γιατί δεν το έχω!
  5. ναι φίλε στέφανε!εγώ έλεγα στην αρχή για 8350 και μια παρόμοια mobo!
  6. Και φυσικά αυτα τα βρίσκεις πολύ πιο φθηνα στο skroutz!Πιστευώ οτι άνετα γλυτώνω 100αρι!
  7. λοιπόν παιδιά εγώ έλεγα να κάνω τον black,green i blue με 20+ ευρώ λιγότερα και την 280x ίσως 270x και να τα προσθέσω σε cpu και mobo!! Ίσως πάω στην ιντελ!δηλαδή με τα 130κατι εύρω που θα γλυτώσω πάω σε έναν i5 4670k(+65ε) με μια MSI GD45(+~70ε) ή παρόμοια(πιο φθηνή απο την MSI)!
  8. Μμμμ θέλει όντως κάποιες αλλαγές! περιμένω και άλλες προτάσεις!!
  9. Ναι το ξέχασα!! Full HD!!(1920x1080)
  10. Έχω κάτι στο νού μου αλλά θέλω να μου προτείνετε ενα gaming pc γύρω στα 900ευρώ!!(με όλα μέσα: κουτί,cpu,gpu,psu,mobo,hdd) Games που θα ήθελα να παίξω : AION,Battlefield 4,DOTA 2,LoL γενικά ΜΜΟ και τα καλά παιχνίδια όλων των ειδών αλλα κυρίως αυτά σε Full HD (σε καλό επίπεδο δλδ να παίζουμε σαν ανθρωποί) Σημείωση:να μην περιλαμβάνεται στην τιμή SSD!
  11. Problem Solved thanks to TCP Optimizer!!!
  12. ΟΚ!!! Χρόνια Πολλά Καλή Χρονιά κιολας!
  13. [MENTION=5]GoriLLakoS[/MENTION] Το έχω το CCleaner και έκανα τα πάντα αλλά τίποτα!(με τον Revo Unistaller το έκανα uninstall!Δεν είναι καλός?) [MENTION=2090]IntelUser2525[/MENTION] Μπορώ να πω ότι είδα μια μικρή βελτίωση! Όπως και να έχει σας ευχαριστώ μόνο που ασχοληθήκατε!
  14. Παιδιά αφου χρησιμοποίησα το παραπάνω πρόγραμμα για να κάνω "Optimize" τον Chrome και γένικα boost το Ιντερνετ(και τα recommended που είχε,ξέρω βλακεία μου αλλά με ψιλό έπισε ένας φίλος που το χρησιμοποιεί τόσο καιρό και έχει δεί διαφορά λέει) ο chrome έγινε αρκετά αργός στο facebook και πολύ λιγο σε κάποια άλλα σίτε οπως eshop.gr!Για τα άλλα δεν με πολύ ενοχλεί γιατί δεν πολύ φαίνεται η αλλάγη! Στο facebook ομώς τρομερή διαφορά(2-4 δεύτερα να ανοίξει και 1-2 να πάω από newsfeed σε close friends πχ) και επειδή το χρείαζομαι για να επικοινωνώ με διάφορους γνωστούς υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξει αυτο??(έχω κάνει 2 φορές re-install και reset τον chrome,restore οτι γινόταν απο το ASC,uninstall το ASC,κάτι πραγματάκια μέσα απο τα flags του Chrome ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ! δοκίμασα και με incognito tab αλλα πάλι τα ίδια!)!! Δεν ελπίζω να βρεθεί κάποια λύση(πέρα απο το format) αλλά για καλό και για κακό είπα να κάνω ένα thread εδώ! ευχαριστώ προκαταβολικά!
  15. έκανα αυτά που είπες αλλα τίποτα!τώρα που χρονομέτρησα κάνει 50 δευτερα να βρεί τον adapter και ακόμα 4-6 για να έχω ιντερνετ!!Δηλαδή το πρόβλημα είναι οτι καθηστερεί να δεί τον αντάπτορα!
  16. to ESS me to ESET Uninstaller! to kaspersky me ton Revo Uninstaller!
  17. Το έκανα γιατι μετα το Update στο ESS 6 τ pc αργουσε να ανοίξει και κάποιες φορές κολλούσε στο welcome screen!!!αλλες έλεγε error communicating with kernel....το έκανα 3-4 φορές re-install με τον Uninstaller της ESET αλλά ΤΙΠΟΤΑ! ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ!
  18. παιδιά εκάνα απεγκατάσταση το Kaspersky και τελικά δεν φταιεί αυτό!!! απλη συμπτωσή είναι!κ χωρίς anti-virus το ίδιο κάνει!πάντως όλο αυτό άρχισε όταν έβγαλα το ESS 6!Tι μπορεί να φταίει?
  19. weqwer στο Ιντερνετ που πάτησα delayed boot time ολα για boot των windows λένε!εγώ θέλω να μάθω γιατί για 30+ δεύτερα αφού ανοίξει το pc δεν έχω πρόσβαση στο ιντερνετ! δείχνει x κάτω δεξία και μόλις βγεί το Notification fully protected ή οτι λεεί τέλος πάντων τότε μπορώ να μπώ στο ιντερνετ!
  20. Παιδία όταν ανοίγω το pc μου τώρα που έβαλα Kaspersky δεν έχω πρόσβαση στο ίντερνετ μεχρι να ανοίξει το πρόγραμμα!(για 30 πάνω κάτω δεύτερα)!!! Αυτό γίνεται με όλα τα pc ή απλά γίνεται στο δικό μου μόνο?μπορεί να αποφευχθεί? Μου προτείνεται κάποιο άλλο anti-virus?(εκτος ESS-NOD32)
  21. OK! Το lease time πόσο να το βάλω?δεν επηρεάζει τίποτα ε?
  22. οκ Markadoros!απο προγραμματάκι ξέρω αλλά το θέμα είναι οτι θέλω απο την σελίδα του ρούτερ!Και το συγκεκριμένο πρόγραμμα με 2-3 συσκευές συνδεδεμένες δεν βλέπει ΤΙΠΟΤΑ!
  23. απλα θέλω να βλέπω ποίοι είναι online!Mε το lease time μπορώ να το κάνω αλλα μηπως επηρεάσει κάτι άλλο