kostas7837aek

Members
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

About kostas7837aek

  • Birthday 01/16/1993

kostas7837aek's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. E τι; Μόνο η ASRock θα αντιγράφει από την ASUS; Και το θέμα είναι ότι αυτήν την ιδέα της ASRock την έχουν πάρει όλες.
  2. Ναι το είδα. Μπήκα στο επίσημο site και έριξα μια ματιά. Πολύ καλή κίνηση.
  3. Πολύ καλό νέο αυτό!!! Θα μπορούν όλοι όσοι έχουμε ASRock μητρική;
  4. Με τέτοια τιμή γίνεται αχτύπητη!!!.
  5. H πρόταση του Nickzzz είναι όντως πολύ καλή. Πήγαινε στο e-shop, πάρε αυτήν την σύνθεση απλά άμα θέλεις καλύτερη μητρική πάρε από το Skroutz την ASRock γιατί στο e-shop δεν υπάρχει. Και πες τους άμα δεν ξέρεις να σου κάνουν συναρμολόγηση.
  6. Ναι αλλά το ίδιο μου έκανε και στα 7άρια. Δοκίμασα να τους σβήσω και να τους ξανά περάσω και τώρα... Screenshot by Lightshot
  7. Και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι o AMD δεν θα αντέξει 10 χρόνια; Αυτό είναι καθαρά θέμα τύχης και τι χρήση κάνεις. Μπορεί να αντέξει 10 χρόνια, μπορεί και 5 χρόνια, μπορεί και 5 ημέρες. Μηχανήματα είναι και δεν ξέρεις πόσο θα ζήσουν και πότε θα σου βγάλουν πρόβλημα. Και εσύ λοιπόν μόνο και μόνο για να πάρεις ένα Intel επεξεργαστή, θα πάρεις και ένα τροφοδοτικό που μπορεί άμα γίνει καμιά στραβή, να στα κάψει όλα. Μετά θα μπεις εδώ πάλι και θα μας ρωτάς γιατί δεν ανάβει ο υπολογιστής. Θα πάρεις ένα επεξεργαστή που ΚΑΙ η Intel λέει ότι δεν κάνει για gaming. Θα μου πεις σιγά τις απαιτήσεις που έχει το LoL. Άμα όμως αύριο θες να παίξεις και κάτι άλλο, θα ψάχνεσαι για αναβάθμιση. Anyway, άμα θες την αντίστοιχη ASRock για Intel, το link είναι αυτό εδώ http://www.skroutz.gr/s/4300425/Asrock-Fatal1ty-B85-Killer.html
  8. Κοίτα φίλε μου. Γνώμη δικιά μου είναι εφόσον θες να παίζεις μόνο LoL να πας στο APU της AMD. Δούλευα σε Internet Cafe και είχα στήσει πάνω από 10 μηχανήματα, γιατί όλοι οι πελάτες ερχόντουσαν περισσότερο για LoL. Εκεί χρησιμοποιούσα τον 6800Κ (Είναι η προηγούμενη σειρά της AMD). Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορείς να παίζεις και άλλα παιχνίδια..Γνώμη μου λοιπόν είναι να πας στον 7700Κ της AMD. Για την ποιότητα του 7700Κ μην φοβάσαι. Πάρε και την ASRock K1ller και θα είσαι μια χαρά. Ποτέ μου δεν είχα πρόβλημα με τα APU της AMD. Αν θες να πας σε Intel το κόστος ανεβαίνει. Καθώς θες και καλύτερη μητρική. Με 80? στην AMD παίρνεις μητρική τούμπανο που έχει τα πάντα πάνω.
  9. Για άλλη μια φορά μπράβο παιδιά. Μ' αρέσετε πολύ! Offtopic: Θα ήθελα να δω ένα reivew από εσάς για την ASRock Z87 Formula. Έχω μεγάλες απορίες για την συγκεκριμένη μητρική και ελπίζω κάποια στιγμή να πιάσετε στα χέρια σας ένα τέτοιο δείγμα.
  10. Λες να δοκιμάσω να περάσω τους Drivers από το CD της Sapphire; Θα τους υποστηρίζουν τα Windows 8.1 όμως; Πως μπορούμε να μάθουμε ποιοι είναι οι καλύτερη drivers για την συγκεκριμένη κάρτα;
  11. Πάλι τα ίδια. Το έκανα, χαμήλωσα και τα herz και πάλι η ανάλυση μένει στα 1600..
  12. Η παρόμοια για Intel είναι αυτή εδώ. Γνώμη μου είναι να κοιτάξεις να βάλεις ένα πιο ποιοτικό τροφοδοτικό στην σύνθεση που μας έδωσες και την μητρική K1ller που κάνει πολύ καλή δουλειά και έχουν ακουστεί καλά λόγια.