Wolverine_AMD

Members
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Wolverine_AMD

  1. Επειδη πιστευω ότι είναι η μητρική... αυριο το πρωι θα την παω για αλλαγή. Οποτε αν εχετε καποια προταση plz μεχρι το πρωι. thnx
  2. Απειρα στιγμιαια συνεχόμενα beeps και μετα κλείνει - ανοιγει ξανα μονο του - ξανα τα ίδια. Το σύστημα μολις στήθηκε. Αποσύνδεσα, ξανασύνδεσα όλα τα καλώδια ένα - ένα ξεχωριστά. Εβγαλα την VGA. Έβγαλα τις RAM. μόνο εδώ έχουμε μια διαφορά - ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ - τότε τα beeps γίνονται ΕΛΑΧΙΣΤΑ πιο αργα, αλλά εξακολουθούν να είναι σε αρκετά γρήγορο ρυθμό. Όταν είναι κουμπομένες οι RAM χτυπάνε τα beeps σαν δαιμονισμένα. Σκεφτείτε το σαν να έχετε ξεχάσει ένα βιβλίο παρατημένο πάνω στο keyboard. Το monitor δεν παίρνει σήμα. Επίσης τα fans (CPU, VGA, PSU) παίρνουν κανονικά ρεύμα, όπως επίσης και ο δίσκος ακούγεται κανονικά να "γρατζουνίζεται". Το DVDRW παίρνει κι αυτό κανονικά ρεύμα. Το πληκτρολόγιο κι αυτό δεν προλαβαίνει εννοείται να ζωντανέψει. Any ideas?
  3. Παιδες ευχαριστώ.. Μετά απο 5 nlited cds... Τελικά ολα ΟΚ... Το γελοίο τώρα... Αφού ξεκίνησε το installation... μοθ έβγαζε read error σε αρχεία... Οποτε έβγαζα και έβαζα 2 διαφορετικά cd, όπου στο κάθε ένα έβγαζε read error σε διαφορετικά αρχεία... xaxaxaxaxaxa. Τελικά μετά απο 5-6 cd swaps κατάφερε και τελείωσε η εγκατάσταση flawless.. Πραγματικά, απίθανα ασχημη πρώτη εμπειρία με vaio... Τα είχα που τα είχα σε πολύ χαμηλή εκτίμηση, τώρα με το τελευταίο γεγονός, πλέον ανήκω στο "I hate vaio club"... Ειδικά ρε παιδιά το bios, το μόνο παραμετροποιήσιμο στοιχείο ήταν το boot sequence... ELEOS.. εΊΠΑΜΕ, είναι laptop αλλα όχι κι έτσι... Σε toshiba, acer, hp, καμία σχέση.. Anyway, ελπίζω να μην crasharei οταν του περάσω sp2 lol (sp1 release installed - τις άλλες με sp2 δεν μπορούσε καν να τις bootάρει... ΕΛΕΟΣ)
  4. Τώρα δοκίμασα ξανά απο ένα άλλο δισκάκι vista... KAI TA KANEI INSTALL... Εκτος αν ξαναβγαλει bsod... Θα σας πω... ANY IDEAS? αΝΤΕ ΡΕΗ!
  5. Επίσης, δεν μπορεί να τρέξει κανένα prog μέσω του Hirens boot cd.
  6. Δοκίμασα και με nlited cd με περασμένα τα drvrs ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ.. help
  7. Λοιπον η ιστορία έχει ως εξής. Εγινε το αρχικό setup, ολα οκ.. Μπήκαν μερικά 3rd party progs, και μετά όποτε ήθελε έβγαζε bsods. Αποφάσισα να τοθ βάλω xp. Αλλά στο bios δεν έχει επιλογή για "ide" compatibility κτλ. Οποτε ξεκινάω xp setup μου βγάζει bsod με STOP: 0x0000007B (0xF78D2524,0xC0000034,0x00000000,0x00000000) Επειδή στην αρχή μου την έσπασε, είπα να δοκιμάσω να βάλω ξανά vista... ΑΛΛΑ όταν διαλέγω το φρεσκοδημιουργημένο partition μου λέει ότι δεν μπορεί να εγκαταστήσει - και να κοιτάξω στο bios για να ενεργοποιήσω τον controller ή κατι τέτοιο (ειληκρινά δεν κάθησα να διαβάσω αναλυτικά τις πίπες της MS με τα νεύρα που είχα). Οποτε τώρα είμαι στις δοκιμές με slipstreamed cd's με περασμένα drvrs για τον SATA driver. Περιμένω να προτείνετε και σεις κάποια λύση... ΤΗΝ ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΗΝ SONY ΣΤΑ PC και τώρα την σιχάθηκα ακόμα περρισότερο, HELP! Εννοείται πως δεν είναι δικό μου το laptop.
  8. Πολύ ωραίο το review παιδια!! Congratz για ακομα μια φορά! :-) Οσον αφορά τώρα το "αντικείμενο πόθου" όπως το χαρακτήρισε ο Γιώργος, ..πολύ ακριβό ρε παίδες!! ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ... ...και αν πεις να την καθήσεις σε i7 θες αλλα 10+ (όπως γράφει TO review)... Συμπερασματικά.. ε ναι, τους "δικαιολογώ" απόλυτα για την επιλογή των 1000 κομματιών :-D
  9. Καταρχήν, ένα μεγάλο μπράβο και απο μένα στον Γιώργο. Απλά ..."μετράς". Τελικά, με όλα αυτά που διάβασα (ειδικά για το cable-management) χαίρομαι πάρα πολύ με την αγορά του CoolerMaster HAF932. Θα τραβήξω μερικές φωτογραφίες για να δείτε τι ακριβώς εννοώ.. Οσο επίσης για το airflow και εκεί τα σπάει το HAF932. q6600@3.6 4850, και ο q6600 με μια coolermaster v8 δεν υπερβαίνει ΠΟΤΕ τους 56C! Βέβαια είναι ΤΡΥΠΙΟ.. Αλλά έχω φροντίσει να το έχω σε σημείο που να μην κυνδινεύει σε περίπτωση που ο (no-glass ~ εγώ) ρίξει ΠΑΛΙ κανένα ποτήρι με καφέ . Conratz George
  10. Μπράβο ρε παιδιά. Αψογοι! ..Πολύ καλή και η ιδέα για την μετάφραση στα αγγλικά! Πάλι "φωτιές" μας ανάψατε. χεχε
  11. 7°C Cooler than reference design (ASUS Design Board) Μόλις παρατήρησα αυτό... Γκούηζ θα ταιριάξει η ψύκτρα? ...ή ... την ήπιαμε την πορτοκαλάδα?!
  12. Παράγγειλα που λέτε την καρτούλα απο το πλαίσιο, και κατάλαβα απο την φώτο ότι πρόκειται για την reference κάρτα. Μου ήρθε όμως η καρτούλα με το GlaciatorFansink! Θα μου πείτε, και δεν χαίρεισαι..? Χάρηκα! ΠΟΛΥ!... Αλλά μετά συνηδιτοποίησα (το σκότωσα έτσι? χαχαχαχα) ότι ίσως ΔΕΝ ταιριάξει η HR03-gt που είχα βάλει στο μάτι - αλλά δεν την έχω πάρει ακόμα γιατί δεν την βρίσκω Ξέρετε ρε παιδιά αν η συγκεκριμένη βασίζετε πάνω στο reference design της ΑΤΙ..? ..και αν ειναι custom pcb, η ψύκτρα θα ταιριάξει? Αν είναι να την στείλω πίσω...
  13. http://www.acerpanam.com/flex/acer/bin/acer.html#app=2766&1adb-selectedIndex=0&e590-selectedIndex=2&9875-selectedIndex=1&796e-selectedIndex=1&ae20-selectedIndex=1 ΟΚΖ... Ορίστε guyz... Κατεβάστε τα όσο είναι καιρός... μην τα πάρουν και απο δω xaxaxa
  14. Εχει κανείς να μου δώσει link? Οι @#$%@#$ στο site της ACER, εβγαλαν κάθε driver για XP... Αν είναι δυνατόν!
  15. Οι χρωματιστές είναι πιο γρήγορες ρε.. Αν δεν ξέρετε μην μιλάτε..
  16. Ρε παίδες, υπάρχει περίπτωση να έρθουν μητρικές + cpu μέχρι ΑΡΧΕΣ Νοεμβρίου?.. ...Το case θα έρθει 15-20 / 10 .. Οπότε τότε θα γίνει και η αγορά μητρικούλας. Αν είναι για 10 μερούλες... ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ......
  17. αν ειναι same ρε mine να γλιτωσω τα 55 ευρα?... Δεν παίζει να αλλάξω cpu στην συγκεκριμένη... Μετά μια και καλή αλλάζουν όλα μαζί..
  18. xaxaxa Θα δούμε.. Εξάλλου απο ότι βλέπω δεν έχει έρθει ούτε η DFI x48 ακόμα.. ΑΑΑΑΑντε να δούμε..
  19. χαχαχα λες να το στήσω έξω?.. Θα δούμε.. Αν δεν αντέξω .. :-)
  20. Αλλα βασικά και η "απλή" χ48 μια χαρά είναι.... ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙΙΙΙΙ? :-(
  21. Δεν έχει έρθει ακόμα... :-(
  22. Εντάξει με πήσατε.. Αλλά τώρα υπάρχει νέο πρόβλημα... ...Άραγε θα πείσει ο MoS τον ΑΝ7 για μεγαλύτερο ποσοστό?.. Καλοί είναι μωρέ οι πονοκεφαλοι σε αυτά τα θέματα.. Εξάλλου για αυτό δεν τα δίνουμε τα λεφτουδάκια μας?.. Οταν στηθεί το μηχανημα σας ενημερώσω.. γιατί μάλλον θα αργήσει το case (HAF 932), ...από ότι μου είπαν στο πλαισιο το περιμένουν κατα της 15/10 :-( ..θέλω να το στείσω μια και καλή πάπνω του. ..........Τις ASUS ούτε και εγώ τις πάω.. Μου θυμήζουν γραφείο και ψευτογραβατομένους γυαλαμπούκες που πίνουν frapuchino και διπλοπαρκάρουν την Merceda τους κλείνωντας το ταλαιπωρημένο Fiat UNO. ..Καλά πάω για ύπνο.
  23. dfi p45 δεν μας κάνει?... Αξίζουν ρε mine τα +50 ευρωπουλα?
  24. Είμαι ανάμεσα σε αυτές.. DFI LP DK P45-T2RS Plus DFI LP DK X48-T2RS Asus P5Q Deluxe Δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να κάνω crossfire. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να πάω τον q6600 στα 3.51 (οπως ήταν σταθερός καααποτε με την ABIT ip35 pro) ή παραπάνω. Κάπου διάβασα ότι το p45 είναι καλύτερο για quad.. Εσείς τι λέτε?.. Τα 40+ ευρώ δεν είναι λίγα (όσον αφορά τις ακριβότερες..), αλλά αν αξίζουν δεν θα τα λυπηθώ. ..Η αλήθεια είναι οτι μ' άρεσαν πολύ οι DFI εμφανισιακά..
  25. Kάποτε κάναμε edit και γεμίζαμε με "rem" το autoexec.bat και τώρα κάνουμε ένα διπλο κλικ. ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΙΑ ΤΟΞΑ.