geodark

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About geodark

  • Birthday 04/05/1990

geodark's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. Έχω τις Kingston HyperX Red 8GB @ 1600ΜΗz και με εχουν βγάλει ασπροπρόσωπο όσοι καιρό τις χρησιμοποιώ στο desktop μου!
  2. Λοιπόν εάν το κέρδιζα θα έβαζα τα εξής... Windows - Linux, traktor, vlc,bsplayer,google drive,steam με ό,τι συνεπάγεται, skype, sony vegas και το αγαπημένο μου cubase μαζί με τα samples κτλ της συλλογής μου.
  3. Πολύ σωστή τιμή για το "μικρό" για νέο μοντέλο. Τα μεγαλύτερα το ξέρουμε πως θα πάρει κανα χρόνο μέχρι να πέσουν..
  4. Δεν έχω καμιά άλλη συμμετοχή αλλά δεν άντεξα σε αυτή τη δοκιμασία! Δεν περιγράφω άλλο... @Ακρωτήρι
  5. Μετά από αρκετό καιρό σκέψης και για το τι πραγματικά χρειάζομαι κατέληξα στην απόφαση να αγοράσω ένα blu ray writer. Οι ανάγκες μου είναι κυρίως ξεφορτώματος του σκληρού από τις ταινίες. Όλες είναι hd οποτε θα γλιτώσω κάπου στα 700gb. Ένα backup κάποιων χρησιμων αρχείων γύρω στα 100gb είναι το επόμενο βήμα. Τώρα σίγουρα όλοι θα πούνε για το ότι τα blu ray δεν θα αντέξουν στον χρόνο κτλ. όμως εγώ δεν προτίθεμαι να τα πεθάνω στην χρήση και η αποθήκευση τους θα ναι πολύ προσεχτική. Στο κάτω-κάτω μια ταίνε ποσσες φορες να την δεις μέσα σε 10 χρονια? 5 φορες το πολύ. Και να πάθει κάτι κιόλας θα είναι μια ταινία,όχι όπως ο σκληρός που άμα πάθει κάτι θα ναι ζημια terrabyte;. Και τα σημαντικά αρχεία που θέλω να κάνω backup άντε άμα έχω όρεξη να τα αλλάζω κάθε κάποια χρονια κρατώντας τα παλιά ταυτόχρονα σαν backup του backup. Η διαδικασία αυτή στο κάτω κάτω δεν θα μου πάρει πάνω από 6 ευρώ κιόλας στα blu ray disks. Προφανώς και δεν απευθύνομαι στην αγορά από ελλάδα. Να ναι καλά η japan β˜…10 Verbatim blu ray BD-R DL 50GB 4x Printable no caseβ˜… | eBay Τώρα όμως έχω τις εξής απορίες πάνω σε αυτό το θέμα. Τι αξίζει να αγοράσω? Εσωτερικό writer η εξωτερικό? Γενικά θα ήθελα να αποκτήσω μάη φορητότητα αλλα αν αυτό μου στοιχίσει σε ποιότητα και αντοχή δεν θα με πείραζε να το ξεχάσω. Γι αυτό θέλω να ρωτήσω και οποιον έχει κάποια εμπειρία πάνω στο θέμα. Κάτι ακόμη,παλιότερα είχα δει,δεν θυμάμαι που, ένα test στο οποιο είχαν δοκιμαστεί διαφορα writers με μπλού ray disks που κυκλοφορούνε στην αγορά και μετά την εγγραφη έψαξαν για bad sectors στο disk. Οποιος θυμάται κάτι ας μου πει και γι αυτό.
  6. y i know dat σας ευχαριστω ολους !!!!
  7. με το virual machine φοβομουν τα κολληματα αλλα δεεν. 4gb μνημης εχω,στο vm εχω φορτωμενο backtrack με jdownloader για κατεβασμα και για διαφορες αλλες δουλιτσες και ταυτοχρονα στα windows εχω απ ολα,lol firefox media player και ολα κυλανε ομαλα. Βεβαια αργησε λιγο το lol να φορτωσει αλλα πολυ που με ενοιαξε ας περιμενουν
  8. Χμμμ για πες μου με το host file .
  9. Λοιπον,ο γειτονας σε λιγο καιρο θα φυγει διακοπες στην κυπρο για 3 μηνες και επειδη ειναι φιλος τον εψησα να μου δωσει τον κωδικο του για τον ρουτερ του ωστε να εχω προσβαση στο διαδικτυο μεσω αυτου. Θελω να κανω το εξης.. Με το ρουτερ το δικο μου μιας και πιανω 10mbps να το χρησιμοποιω για να κατεβαζω μεσω του μtorrent και του jdownloader και μεσω του δικου του δικτυου(γυρω στα 7 mbps) να παιζω κανα παιχνιδι(lol,cod) και να σερφαρω. Δηλαδη με απλα λογια να κανω ολα τα υπολοιπα εκτος του κατεβασματος. Θα ηθελα να με διαφωτισετε με το τι μπορω να κανω,settings κτλ. η και αν χρειαζετε να αγορασω καποιο hardware ωστε να το πετυχω.