khetzal

Members
  • Posts

    641
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by khetzal

  1. Να μην ειναι samsung το panel! Γενικα μονο ποιοτικα panel για να σωσουμε τα ματακια μας σε full hd και πανω.
  2. Ψάχνεις για κάμερα που να μπαίνει σε wi-fi και να ποστάρει στα social media σωστά; Υπάρχουν κάμερες που μπορείς να κάνεις μεταφορά τις φώτο στο κινητό σου και από εκεί upload στα social. Για απευθείας ανάρτηση από την κάμερα δεν γνωρίζω κάποιον τρόπο αλλά όπως και να έχει η ποιότητα τις φώτο θα είναι χαμηλότερη από την αρχική. Γενικά το facebook για παράδειγμα ότι φώτο είναι πάνω από 1mb την πετσοκόβει για να την ανεβάσει. Επίσης αν κάποια κάμερα δεν έχει wi-fi υπάρχουν adaptors που τους βάζεις σαν κάρτα sd και έχουν wi-fi.
  3. Γενικά Giga, Asus και EVGA σαν πρώτη επιλογή με βάση τι έχει περάσει από τα χέρια μου ή που έχω βάλει σε άλλα pc. Ποτέ και για κανένα λόγο sapphire, είναι ότι πιο αποτυχημένο μπορεί να αγοραστεί με λεφτά! 10-12% hardware failure μόνο για τις 7850-7870 με πυκνωτές από Κίνα, το support τους να μην μπορεί να συντάξει μισή πρόταση στα Αγγλικά και να στέλνει refurbished κάρτα για αλλαγή!
  4. Γιατί καίνε τα golf 2 λίτρα λάδι Αθήνα-Θεσσαλονίκη?
  5. Με πολύ αγάπη πάντα προς το group! [video=youtube;7WSqvER39Es]
  6. Που είναι το AMVA ρε αλήτες!! Anyway MVA panel για μένα και δεν το αλλάζω. 8bit (true) color depth με 3000:1 τυπική αντίθεση αλλά και glossy glass για πλούσια και πιο ζωντανά χρώματα. Το μαύρο είναι μαύρο και όχι κάποια απόχρωση του γκρι, το διάβασμα-γράψιμο ξεκούραστο και smooth χωρίς eyestrain, κολλύρια και πονοκεφάλους (ακόμη κλαίνε στα φόρουμ της apple όσοι πήραν με samsung panel iphone-ipad-macbook air κλπ), με normal (5-6ms) χρόνο απόκριση για gaming. Όλα αυτά στα ~210? από την Dell S2440L με πάνελ από AUO.
  7. Αυτό που λες με την γραφικών ακούγεται λίγο περίεργο. Πείραξες το bclk ή το έχεις auto και επηρέαζε τα pci-e lanes κλπ (αν και κάπου διάβασα ότι στους skylake δεν επηρεάζεται ας επιβεβαιώσει-απορρίψει κάποιος). Έκανες αυτό που πρότεινε ο venisk με τις μνήμες? Παρόμοιο πρόβλημα αντιμετώπισα κι εγώ και εν τέλη βάζοντας manual timings στις ram και στο bclk (100) αλλά και κλείνοντας c3-c6 states είμαι σταθερά χωρίς θέμα. Χωρίς αυτά που ανέφερα έτρωγα freeze μέσα σε 2-3 λεπτά στο desktop και δεν έκανε ούτε post με 1.3v στα 4.2
  8. όχι ρε φίλε είπαμε χααχαχαχαχαχ! Απλά το θυμήθηκα και είπα να κάνω ένα κακόγουστο αστείο! Αλλά έπαιζα παλιά το vanila.
  9. Πως νιώθω τώρα που πήρα x99 και η εϊ εμ δι βγάζει τον ζεν: https://hydra-media.cursecdn.com/dota2.gamepedia.com/1/18/Wraith_attack_03.mp3 https://media.giphy.com/media/aw9vw51zjTa8g/giphy.gif edit: πρέπει να αλλάξω και υπογραφή!
  10. Εάν δεν μπορείτε να κατανοήσετε τους λόγος για τους οποίους υπάρχει μια αύξηση 30-40-50? (πρακτικά λιγότερη λόγο μεταφορικών), τότε απλά αγοράζετε από έξω και ελπίζεται 1) να σας έρθει και να μην έχει χτυπήσει-σπάσει 2) να μην χρειαστεί rma και 3) να έρθει εντός 10 ημερών και όχι 1 μήνα+. Προσωπικά το pc της υπογραφής μου θα μπορούσα να το πάρω από mindfactory 70? φθηνότερα μαζί με μεταφορικά αλλά προτίμησα να το πάρω από Ελλάδα. Υπάρχει λόγος να ρισκάρω ή να λουστώ τους παραπάνω λόγους για 70? σε ένα ποσό περίπου 1200?; Αυτό το κρίνει ο καθένας με βάση την τσέπη του και τις ανάγκες του. Σε αντίθετη περίπτωση αγόρασα από amazon.uk ένα hdmi splitter με ελληνικό power cable που Ελλάδα ξεκινούσαν στα 45-50 και από εκεί το πήρα 25 και ήρθε μέσα σε 4-5 μέρες αν θυμάμαι καλά. Υπάρχουν πράγματα που οι αγορές από έξω είναι μονόδρομος (αν δεν σε πειράζει η αναμονή), αλλά το να κατηγορείτε τα Ελληνικά καταστήματα για μαφία και αισχροκέρδεια (με εξαίρεση κάποια που προαναφέρθηκαν) όταν βάζουν 20-30? πάνω σε μια gpu που κάνει 200-250 δεν έχει βάση και δεν θα κάτσω να εξηγήσω το γιατί επειδή το έκαναν πιο πάνω με πολύ καλύτερο τρόπο από ότι θα μπορούσα εγώ.
  11. Προπαγανδιστές και συνομωσιολόγοι του box που θάβετε την εϊ εμ ντι και κάνετε πρόμο την εν βιντια με αρχηγό τον [MENTION=1118]venisk[/MENTION] που βγαίνει στα φανάρια των Χανίων και μοιράζει φυλλάδια με την 1060-1070-1080 σε τιμές ΣΟΚ μόνο στο veniskOPOULO!! Kappa Keepo KappaPride reminder: http://www.hwbox.gr/news-vga/39436-updated-memory-bug-stis-nvidia-geforce-gtx-970-gpus.html#post535818
  12. Ωπ! Τι έχουμε εδώ [MENTION=1118]venisk[/MENTION];
  13. Μια από τα ίδια κι εγώ όπως και ο [MENTION=1118]venisk[/MENTION]! p4 650 να τρέχει idle στους 65+. Επίσης και το mls iq tab που πήρα (με 10? λόγο επιδότησης) στην μάνα μου και βγήκε ότι χειρότερο θα μπορούσε να βγει σε tablet!
  14. Αν δεν τα καταφέρει και τώρα έχετε γεια βρυσουλες για την htc!
  15. Τι να πω ξενέρα ρε... πήραμε δανεικό παίκτη από τον γαύρο που τον απέρριψε 2 φορές φέτος! Άσε άσε ντρέπομαι να βγω στο δρόμο... Εφημερίδα Η ΓΑΤΑ: Πρωτοσέλιδο και οπισθόφυλλο | gazzetta.gr
  16. Ναι αλλά 100? (60? dialblo 3 + 40? RoS) για να παίξεις το game όπως θα έπρεπε να είναι εξ αρχής δεν είναι πολλά?
  17. Ανταλλαγή με P4 640 @3.4 την δέχεσαι?
  18. Με ότι έχει ο καθένας βολεύεται... άμα είχα κι εγώ τον Βαγγελα κάτι θα γινόταν
  19. Εγώ λέω να το γυρίσω σε βόλεϊ και χάντμπολ... Double στο βόλεϊ Κύπελο στο χάντμπολ και πάμε και για πρωτάθλημα ΣΕ λέω!!
  20. αναμένουμε μήνυση apple σε samsung για copy rights? Το παραχέσαν με τις copιες εκεί ρε!
  21. Κινητήρας Toyota στο Polo - volkswagen polo ρε το group τι επαθε...
  22. Autocheck: Τα αποτελέσματα αφιερωμένο από τον [MENTION=1118]venisk[/MENTION] προς [MENTION=5]GoriLLakoS[/MENTION]
  23. Το πιο broken ranked system του κοσμου! Russia > all image.jpg