<<haris>>

Members
  • Posts

    201
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by <<haris>>

  1. Corsair Carbide 500r White Δεν ξέρω όμως αν θέλω να το αντικαταστήσω ή θα βάλω κάποιο άλλο καινούριο σύστημα....
  2. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και χαρά και από μια 1080! FB Profile
  3. VR Gaming: είναι ακόμα φρέσκια τεχνολογία και έχει αρκετό χώρο για βελτίωση. Σίγουρα αναμένεται πτώση τιμών και περισσότερα παιχνίδια ώστε να είναι πιο "φιλική" προς όλους! FB Profile
  4. http://www.hwbox.gr/forum/index.php?/topic/28537-οι-intel-skylake-desktop-επεξεργαστές-αποκαλύπτονται/ Fb Profile
  5. Έχω αυτό (https://www.skroutz.gr/s/4432543/SpeedLink-Torid-Wireless-Gamepad-%CE%92lack-PC-PS3.html). Από το το Σεπτέμβρη του 14 χωρίς να το χρησιμοποιώ κάθε μέρα αλλά κάθε μήνα σχεδόν, το έχω φορτίσει 5-6 φορές. Πολύ καλή μπαταρία, από εμβέλεια δεν έχω δοκιμάσει κάτι παραπάνω από φυσιολογικές αποστάσεις δωματίου αλλά δεν νομίζω να έχει κανένα πρόβλημα, στιβαρό με καλή εμφάνιση, ικανοποιητικότατη δόνηση και από τη στιγμή που θα περάσεις τους drivers είναι plug n'play σε όλα τα παιχνίδια. Προσωπικά θα πάρω και δεύτερο γιατί το έχει καβατζώσει η κοπέλα.... hehe
  6. Πολύ όμορφο και έξυπνη η βάση για το κινητό αλλά θα ήθελα τουλάχιστον μια USB 3.
  7. Να αισθάνομαι λίγο πιο "cool" εγώ δηλαδή που έχω custom loop ???
  8. Κάποιος που να ξέρει κάτι?
  9. Καλησπέρα, Πριν μερικές μέρες έβαλα καινούρια κάρτα γραφικών στο σύστημα(Asus R9 290 dcu2) και ενώ όλα τα παιχνίδια (steam και μη) παίζουν κανονικά όταν βάζω να παίξω παιχνίδι από το Origin(Crysis 3, Nfs κλπ) αρχικά αργεί λίγο να ανοίξει και ενώ στους τίτλους πάει μια χαρά με το που πάει να φορτώσει το κύριο παιχνίδι τα frames είτε πέφτουν στα 10-15 και κολλάει ή στα 0-9 και δούλευε εκεί. Drivers οι τελευταίοι και δοκίμασα να κάνω επιδιόρθωση τα παιχνίδια μεσώ του Origin.
  10. Καλησπέρα, αν υπάρχει κάποιος κάτοχος της U2412M που έχει αλλάξει τα settings και τα χρώματα και είναι ευχαριστημένος αν μπορεί να τα στείλει με ένα pm.
  11. Από παιχνίδια έχει ο μπαξές! Fps, racing strategy από όλα. Ναι τα fan παν για αντικατάσταση των corsair του 500R και του ψυγείου αλλά αφού λέτε μόνο κάθετα από Δευτέρα έχουν φύγει πίσω. Το σύστημα γενικά έχει rog και υδρόψυξη με blood red εξου και τα κόκκινα fan και η κάρτα.
  12. Δεν θεωρώ ότι είναι πολύ 19db αλλά εννοείται πως θα μπούνε σε fan controller