ENO

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

About ENO

  • Birthday 01/19/1971

ENO's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. Το pinnacle στο hardware acceleration Μου δίνει την επιλογή για cuda. Οπότε λέω για nvidia card. Ίσως κάποια 1050 1050ti ? Αν τα έξτρα χρήματα που κοστίζει η 1660 δεν μου δίνουν κάτι σημαντικό στο δικό μου σύστημα? Τέλος φαντάζομαι δεν το θεωρείτε λογικό να αλλάξω τις μνήμες μου αν δεν αναβαθμίσω την motherboard.
  2. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ναι αυτό εννοώ με το 4κ. Gaming καθόλου. Αν δεν πάω για ολικό facelift είναι η κάρτα που γράφω συμβατή με την motherboard που έχω? Θα μου προτείνατε κάποια άλλη κάρτα συμβατή?
  3. Καλησπέρα. Στη μητρική που έχω θα μπορούσα να βάλω μια καλύτερη κάρτα από την 6850 που έχω τώρα? Θέλω να βλέπω 4κ και επίσης αν θα μπορούσε να με βοηθήσει για καλύτερο rendering σε πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο όπως το pinnacle. Σκεφτόμουν την nvidia 1660 ή 166ti. Ευχαριστώ.
  4. Να σας ευχαριστήσω όλους για την πολύτιμη βοήθεια. Τελικά έκανα αυτό που είπε ο George τράβηξα τα αρχεία στους εξωτερικούς και έκανα φορματ στον εσωτερικό. Τώρα είμαι στο συμμάζεμα των δίσκων. Ξεκαθάρισα αρκετά τα προγράμματά μου και τα σημαντικότερα μπήκαν στον ssd ο οποίος φαίνεται αρκετά γρήγορος. Όμως καλύτερες εντυπώσεις θα έχω όταν θα δουλέψω με το sony vegas οπότε θα επανέλθω.
  5. Το norton παρέχεται με τον ssd. Για να πάρω back up από τον παλιό εσωτερικό θα πρέπει να το εγκαταστήσω στον παλιό εσ. ή στον ssd?
  6. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να κάνω μετακίνηση τα προγράμματα από τον παλιό δίσκο στον ssd?
  7. Ωραία (τρόπος του λέγειν), ποια προγράμματα είναι απόλύτως απαραίτητα να μπουν στον ssd (με το λειτουργικό). Λογικά κάποια θα τα τρέχει από τον άλλο δίσκο έτσι δεν είναι? Αυτό που λέει system reserved τι να το κάνω?
  8. Λοιπόν η εγκατάσταση έγινε. Όμως έχω μόνο windows και τίποτα άλλο σχεδόν. Συνδέοντας τον άλλο εσωτέρικό μου εμφανίζει άλλους δύο δίσκους, τον D που τον λέει system reserved και τον f που είναι ο κανονικός μου δίσκος. Και η βασική μου ερώτηση όλα τα άλλα προγράμματα που έχω δεν θα τρέχουν? Ούτε internet δεν έχω.
  9. George ευχαριστώ, αν έχω πρόβλημα θα επανέλθω.
  10. ok το έκανα. Τα win που έχω στον άλλο δίσκο τι γίνεται?
  11. έχω κλειστό το pc και σύνδεσα το ssd με sata3. τι κάνω μετά?
  12. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να εγκαταστήσω τον ssd? Θέλω να βάλω τα win 7 από την αρχή. Θα χάσω κάτι από τα άλλα προγράμματα?
  13. Από ssd αγοράστηκε ο samsung 830 128g. Στην πρώτη προσπάθεια σύνδεσης το μόνο που κατάφερα είναι να εντοπιστούν τα fake windows και ο ηπολογιστής να μου βγάζει σφάλμα. Είπα είμαι άσχετος. Θα επιστρέψω σε 4-5 μέρες, σίγουρα θα χρειαστώ βοήθεια.
  14. Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ. jax respect!!! Λέω να πάω γι' αυτόν. Με 20-30? άλλο 1tb. Seagate Barracuda 2TB HDD 3.5" (64MB Cache, 7200RPM, Sata 6Gb/s) - Σκληροί Δίσκοι - plaisio.gr