ENO

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ENO

  1. Το pinnacle στο hardware acceleration Μου δίνει την επιλογή για cuda. Οπότε λέω για nvidia card. Ίσως κάποια 1050 1050ti ? Αν τα έξτρα χρήματα που κοστίζει η 1660 δεν μου δίνουν κάτι σημαντικό στο δικό μου σύστημα? Τέλος φαντάζομαι δεν το θεωρείτε λογικό να αλλάξω τις μνήμες μου αν δεν αναβαθμίσω την motherboard.
  2. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ναι αυτό εννοώ με το 4κ. Gaming καθόλου. Αν δεν πάω για ολικό facelift είναι η κάρτα που γράφω συμβατή με την motherboard που έχω? Θα μου προτείνατε κάποια άλλη κάρτα συμβατή?
  3. Καλησπέρα. Στη μητρική που έχω θα μπορούσα να βάλω μια καλύτερη κάρτα από την 6850 που έχω τώρα? Θέλω να βλέπω 4κ και επίσης αν θα μπορούσε να με βοηθήσει για καλύτερο rendering σε πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο όπως το pinnacle. Σκεφτόμουν την nvidia 1660 ή 166ti. Ευχαριστώ.
  4. Να σας ευχαριστήσω όλους για την πολύτιμη βοήθεια. Τελικά έκανα αυτό που είπε ο George τράβηξα τα αρχεία στους εξωτερικούς και έκανα φορματ στον εσωτερικό. Τώρα είμαι στο συμμάζεμα των δίσκων. Ξεκαθάρισα αρκετά τα προγράμματά μου και τα σημαντικότερα μπήκαν στον ssd ο οποίος φαίνεται αρκετά γρήγορος. Όμως καλύτερες εντυπώσεις θα έχω όταν θα δουλέψω με το sony vegas οπότε θα επανέλθω.
  5. Το norton παρέχεται με τον ssd. Για να πάρω back up από τον παλιό εσωτερικό θα πρέπει να το εγκαταστήσω στον παλιό εσ. ή στον ssd?
  6. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να κάνω μετακίνηση τα προγράμματα από τον παλιό δίσκο στον ssd?
  7. Ωραία (τρόπος του λέγειν), ποια προγράμματα είναι απόλύτως απαραίτητα να μπουν στον ssd (με το λειτουργικό). Λογικά κάποια θα τα τρέχει από τον άλλο δίσκο έτσι δεν είναι? Αυτό που λέει system reserved τι να το κάνω?
  8. Λοιπόν η εγκατάσταση έγινε. Όμως έχω μόνο windows και τίποτα άλλο σχεδόν. Συνδέοντας τον άλλο εσωτέρικό μου εμφανίζει άλλους δύο δίσκους, τον D που τον λέει system reserved και τον f που είναι ο κανονικός μου δίσκος. Και η βασική μου ερώτηση όλα τα άλλα προγράμματα που έχω δεν θα τρέχουν? Ούτε internet δεν έχω.
  9. George ευχαριστώ, αν έχω πρόβλημα θα επανέλθω.
  10. ok το έκανα. Τα win που έχω στον άλλο δίσκο τι γίνεται?
  11. έχω κλειστό το pc και σύνδεσα το ssd με sata3. τι κάνω μετά?
  12. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να εγκαταστήσω τον ssd? Θέλω να βάλω τα win 7 από την αρχή. Θα χάσω κάτι από τα άλλα προγράμματα?
  13. Από ssd αγοράστηκε ο samsung 830 128g. Στην πρώτη προσπάθεια σύνδεσης το μόνο που κατάφερα είναι να εντοπιστούν τα fake windows και ο ηπολογιστής να μου βγάζει σφάλμα. Είπα είμαι άσχετος. Θα επιστρέψω σε 4-5 μέρες, σίγουρα θα χρειαστώ βοήθεια.
  14. Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ. jax respect!!! Λέω να πάω γι' αυτόν. Με 20-30? άλλο 1tb. Seagate Barracuda 2TB HDD 3.5" (64MB Cache, 7200RPM, Sata 6Gb/s) - Σκληροί Δίσκοι - plaisio.gr
  15. Πρώτα-πρώτα να σας χαιρετίσω και να σας συγχαρώ για το εξαιρετικό hwbox. Σας βρήκα ψάχνοντας πληροφορίες για ssd και έπεσα πάνω στο καταπληκτικό round up του jax. Λοιπόν θέλω τη βοήθειά σας. Ο υπολογιστής μου αποτελείται από: case cm storm scout intel i7 950 mb gigabyte GA-X58A-UD3R HDD SEAGATE SATA 2 1TB 32MB 7200.12 PSU COOLERMASTER 600 W SILENT PRO RAM DDR3 CORSAIR XMS3 6GB KIT 1333 VGA PCI-X SAPPHIRE 6850 1GGDDR5 Αρχίζω 1) Χρειάζομαι σκληρό δίσκο αυτός έχει γεμίσει. Τον θέλω κυρίως για back up. Σκέφτομαι για εσωτερικό λόγω κόστους, γύρω στο 1ΤΒ. Ποιον να προτιμίσω? Θα βόλευε καλύτερα εξωτερικός? (έχω 2). 2) Σκέφτομαι την προσθήκη και ενός ssd δουλεύω λίγο με editing sony vegas pro, και pinnacle καθώς και photoshop.Gaming σχεδόν καθόλου. Θα με βοηθήσει? Όπως και στις άλλες λειτουργίες των win 7. 3) Σκέφτομαι τον samsung 830 128G (είδα τα πήγε καλά στο συγκριτικό) και η τιμή του είναι γύρω στα 110? ή τον vertex 4 128G (δεν ήταν στο συγκριτικό και δεν ξέρω πως πάει αλλά υποθέτω θα είναι καλύτερος από τον καλό vertex 3 του συγκριτικού). Τιμή λίγο πάνω από 120?. 4) όπως θα έχετε καταλάβει δεν είμαι και πολύ σχετικός, θα μπορέσω μόνος να κάνω τις συνδέσεις των σκληρών? Η μεταφορά του λειτουργικού στον ssd γίνεται εύκολα ή πρέπει να βγάλω όλα τα προγράμματα και να τα εγκαταστήσω πάλι. Τα win δεν είναι και πολύ γνήσια. Συγνώμη αν κούρασα και ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.