red_storm

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by red_storm

  1. Το performance restoration software για τους evo 840 καταργήθηκαν;
  2. Καλησπέρα! Μπορείτε να μου προτείνεται κάποιο πρόγραμμα για να κάνω bootable το sub stick για να περάσω το Samsung performance restoration ISO στον evo 840? χρησιμοποιώ hackintosh. Προσπάθησα μέσω Windows με το πρόγραμμα Rufus αλλά όταν ξεκινάω τον υπολογιστή δε διαβάζει το sub.
  3. Το Samsung Data Migration Software ειναι άλλο πράγμα;
  4. Ούτε εάν το συνδέσω σε docking station το οποίο συνδέεται με το laptop μέσω esata;
  5. Μέσω αυτής της εφαρμογής θα κανω update. Απλά, το ερώτημα μου ειναι το εξής: αν μπορω να του κανω ενημέρωση συνδέοντας τον σε μια εξωτερική θήκη χωρίς να του βάλω τιποτα πριν.
  6. Στους samsung evo 840 όσοι τους έχετε έχετε κάνει firmware update μεσα απο λειτουργικό ή τον συνδέστε εξωτερικά; Τι προτείνεται;
  7. OK! Ευχαριστώ και πάλι! Έχεις δίκιο. Έχω τον OCZ Agility 3 και στο site γράφει ότι για να κάνεις update πρέπει να τον συνδέσεις σε άλλο drive που να τρέχει windows και απο' κει με το toolbox να του κάνεις update. Αυτό όμως που δεν διευκρινίζει-και μάλλον δεν χρειάζεται-έιναι αν θα πρέπει να του έχεις κάνει φορμάτ ή όχι πρίν του κάνεις update.
  8. Ευχαριστούμε πολυ! Αλλά μια μικρή βοήθεια για μας τους πρωταριδες... Μπορείς να κανείς αναβάθμιση ενώ έχεις περάσει λειτουργικό μέσα; Δεν θέλει φόρματ;
  9. Δηλαδή.... Αν κατάλαβα καλά... Το π.χ. TP-LINK WA801ND θα το συνδέσω ασύρματα με το modem-router μου ως repeter ή ως access point?
  10. Τα access points για να δουλέψουν σαν access points πρέπει να είσαι συνδεμένα ενσύρματα με το router ή όχι?
  11. Γειά σας! Θέλω να επεκτείνω το ασύρματο δίκτυο που έχω. Χρησιμοποιώ το modem router Linksys WAG200G. Πάνω σε αυτό έχω συνδέσει ενσύρματα ένα σταθερό η/υ και ασύρματα 2 laptop και όλα αυτά τα έχω κάνει δίκτυο. Σκέφτομαι να αγοράσω κάτι σαν αυτες τις 2 επιλογες... επιλογή πρώτη επιλογή δεύτερη Θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα. 1) Η επιλογή ενός access point είναι σωστή ή θέλει μόνο extender? 2) Επειδή έχω φτιάξει δίκτυο μεταξύ των υπολογιστών, αγοράζοντας είτε access point είτε extender θα έχω πρόβλημα με το δίκτυο? Εννοείται δεκτές όλες οι προτάσεις-παρατηρήσεις.
  12. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Ορίστε και μια μέτρηση του ssd αφού σέταρα τα win και μερικά προγράμματα... Τί λέτε?
  13. Κατάλαβα... και αφού είναι και απαραίτητο για κάποια προγράμματα πρέπει να υπάρχει... Οπότε αν το αφήσω στα 4096 είναι εντάξει? Ή είναι λίγο?
  14. Και να φανταστείς γι'αυτό το μήνυμα έκανα δεύτερη φορά format στα καπάκια... Νόμιζα ότι κάτι θα έπρεπε να πατήσω ή κάτι θα έπρεπε να είχα κάνει που δεν το γνώριζα. Το pagefile σου τρώει χώρο ή όχι?
  15. Γειά σας! Είμαι νέος στο κόσμο των ssd και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Στη επιλογή Disable Indexing, πατάω τη δεύτερη επιλογή αλλά μετά από λίγο μου βγάζει ότι δεν έχω 100% πρόσβαση στο να κάνω αυτή τη τροποποίηση(δεν θυμάμαι ακριβώς το μήνυμα-κάτι τέτοιο γράφει). Γνωρίζετε κάτι γι'ατό? Επίσης, το Pagefile μπορώ να το καταργήσω τελείως ή όχι? Το Custom Size από πόσο μέχρι πόσο πρέπει να είναι? Υ.Γ. Ο ssd έχει μπεί σε laptop με 4GB RAM.