Rodoula

Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

About Rodoula

  • Birthday 03/28/1987

Rodoula's Achievements

Member

Member (2/5)

11

Reputation

  1. ναι, για αυτό κοιτάω αυτή την στιγμή και σχεδόν ίδια χρήματα!
  2. Καλησπέρα σας, Δυστυχώς έμεινα ξαφνικά χωρίς υπολογιστή.. Είχα την Maximus V Extreme και ξαφνικά κάηκε κάτι απάνω της (μύρισε καμένο πλαστικό) και δεν άνοιγε ούτε στο bios. Οπότε ψάχνω για νέο build και συγκεκριμένα έλεγα για την Asus Maximus XI Hero. Αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι κάπου διάβασα ότι υποστηρίζει Skylake επεξεργαστές ενώ σκεφτόμουν για τον Intel core i7-9700K που είναι Coffee Lake ..εκεί κόλλησα! Επειδή δεν βρίσκω άκρη θα ήθελα κάποιον που ασχολείται να μου πει την γνώμη του γιατί ίσως δεν είναι σωστό αυτό που διάβασα. Έχω καιρό να ασχοληθώ οπότε κάθε γνώμη μετράει
  3. Καλησπέρα! Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω ψαξει τόσο πολυ για αντικατάσταση της ψυκτρας παρά μόνο watercooling..οπότε τώρα που μαθένω πώς μπορώ να βρώ κάτι τετοιο...χεχε.... !!!!!!
  4. χμμμμ σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! το θέμα ειναι να δω μήπως μπορέσω και κάνω κάτι με την καρτα γραφικών γιατί ο ένας από τους δύο ανεμιστήρες όποτε θέλει δουλεύει και για αυτο ανεβαίνει η θερμοκρασία στους 90 βαθμούς (για αυτό την εβγαλα και από το δικό μου pc που ήταν crossfire με μία ίδια καρτούλα). Επίσης έχω σκληρό για αποθηκούλα, ίσως κάνω καμία αναβαθμιση στο δικό μου pc και δώσω τιποτα σε αυτό.. συντομα θα λυθεί το θέμα ελπίζω!
  5. Δεν είναι εκεί το θέμα.. απλα επειδή ειναι παλιά η κάρτα γραφικών και όχι σε τέλεια κατάσταση (έχει ενα θέμα μερικές φορες με την θερμοκρασία) δεν θέλω να δωσω και πολλά χρήματα..ισα ισα να παίζει τα παιχνιδια η μικρή και να μην τρώει κολλήματα. Δηλαδή οικονομικά αλλά να είναι σχετικα καλά.
  6. Καλησπέρα σας! Εχω μια κάρτα γραφικών Asus Matrix Platinum HD7970 3GB και θα ήθελα να ρώτησω πώς μπορώ να φτιάξω ένα νέο pc ίσα ίσα μόνο για gaming (WoW, Overwatch, The Sims κλπ..κλπ)! Δήλαδή, ποιά μητρική να πάρω, ram, cpu, cpu cooler, σκληρό δίσκο και τροφοδοτικό (έχω ενα τροφοδοτικό 450 ή 500-550W δεν θυμάμαι) ώστε να μην βγεί τρελό το κόστος..και να το δωσω στην αδερφη μου που χάλασε το δικό της
  7. WoW Guild Apex @ Al'Akir :: WoWProgress - World of Warcraft Rankings Looking for Holy Paladin and Tank prefer Paladin again. For hard core raiding with Apex in Al'Akir! Όποιος θέλει να "λιώσει" ας κάνει pm στο Warcraft!! Σίγουρα κάποιος officer θα είναι online!
  8. Έχω τον CM Cosmos II ..αλλά θα ήταν ότι πρέπει και ένα keyboard CM σαν και αυτό δίπλα στο tower μου!!! Μιας και είναι full Asus και ΑΤΙ θα ταιριάζει ο κόκκινος φωτισμός! hehe
  9. Χμμμμμμμμ Windows 7 pro, Photoshop, Adobe Acrobat, Adobe Design, κλπ.... office, nero, Winamp, 7-zip, Alcohol 120%..Άντε και κανένα παιχνιδάκι.. και φυσικά Warcraft (κοινώς WoW)!! Ααααααα!! και τους Drivers του Pc-ιου! Καλή επιτυχία σε όλους!!!!
  10. Δυστυχώς βγαίνει μαζί με τους ανεμιστήρες απ' ότι φαίνεται
  11. haha..το ξέρω!! και για αυτό τώρα σκέφτομαι για αγορά καλού watercooling ώστε να βγάλω και το Η100 πού έχω στον επεξεργαστή. Από ότι είδα η ΕΚ έχει βγάλει ωραία kit αλλά και σαν κομματια ξεχωριστά, ακόμα πιο καλά. Έχετε να μου προτείνετε κάτι; Πάντως μήν φοβαστε έχω γνωστό που μπορεί να το συνδέσει σωστα!
  12. Ορίστε και το κενό που έχουν μεταξύ τους.
  13. Ναι..δεν είχε μεγάλη διαφορά. Συνεχίζω να πιστεύω πώς φταίει το ότι δεν παίρνει πολύ αέρα
  14. Όταν δεν έχει μεγάλο load είναι στους 50-55 βαθμούς αλλά μόλις αρχινάω κάποια video ή απλά παιχνίδια ανεβάζει αρκετά γρήγορα την θερμοκρασία μόνο η 1η κάρτα
  15. Ναί, το δοκίμασα αλλά και πάλι η πρώτη ανεβάζει θερμοκρασία..