had3s

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About had3s

  • Birthday 04/26/1980

had3s's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

10

Reputation

  1. Ως συγγραφές του συγκεκριμένου Post θα ήθελα να σας ανακοινώσω πως μπορείτε να σταματήσετε τη διαφωνία σας και να συνεχίσετε μέσω PM! Όχι τίποτ' άλλο, αλλά προς εκτίμησιν του almighty 6-core Thuban που θα τα σαρώσει όλα!!!!
  2. δηλαδή θεωρείς πως ένας I5-750 δε θα με καλύψει πλήρως για τα επόμενα 2,5-3 χρονάκια;
  3. 780 για cpu/mobo/ram/κουτι/τροφοδοτικο. Όχι για κάρτα γραφικών! Κυρίως Games και λίγο Photoshop, Blu-ray Full HD playback και λίγο video και audio encoding (λίγο όμως!)
  4. 750 euros χωρίς κάρτα γραφικών, γιατί έχω μία.
  5. Παίδες, Είμαι σε φάση να αγοράσω PC για να αντικαταστήσω τον AMD X2 4200+ s939 μου. Τετραπύρηνος είναι μονόδρομος. Θέλω όμως να είναι όσο πιο future-proof γίνεται, χωρίς να ξοδέψω μια περιουσία. Έλεγα να πήγαινα σε Ι5 αντί για Ι7, με s1156. Το θέμα είναι πως ξέρω πως αναμένεται ο καινούριος 6-core Thuban κατά τα μισά του έτους, δε ξέρω όμως τι θα λέει. Φήμες μιλούν για χαμηλότερες συχνότητες λειτουργίας από τους υπάρχοντες 4-core, οπότε δε ξέρω αν θα αξίζει να τον αγοράσει κανείς. Μήπως θα είναι overkill τα 6-cores? Μήπως από 4 σε 6 cores η διαφορά θα είναι πολύ μικρή οπότε δε χρειάζεται να το σκέπτομαι καν; Ακόμη, λένε πως θα έχει και Hyper Threading. Μήπως να αγόραζα ένα φτηνό Athlon II X4 620 με ένα καλό AM3 mb, για μελλοντική αναβάθμιση σε Thuban? Θεωρώ πως αν αγοράσω τώρα Ι5-750 ή (αν θέλω να ξοδευτώ) Ι7-850, θα είμαι Future-proof για τα επόμενα 2.5-3 χρονάκια. Να σας πώ την αλήθεια αν κάποιος δε δουλεύει Video Editing κτλ εφαρμογές, το Hyper Threading είναι ψιλοάχρηστο, άσε που ρίχνει και τις επιδόσεις των παιχνιδιών! Bottom line, πιστεύω πως και ο Thuban να βγεί, δε θα "κλονιστούν" οι Ι7 ή ακόμα και ο Ι5-750. Τί λέτε εσείς; Ακούω την άποψή σας!