Cobretti1099

Members
  • Posts

    260
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Cobretti1099

  1. Καπου στο 1987... 1988 ενα 286. Στα 20Mhz... RAM πρεπει να ειχε 4MB... Και καμια 20ΜΒ σκληρο... χαχααχαχχαχαα Ποοοοοοοοολλες ώρες με space invaders... wolfenstein.. κλπ κλπ Μαγικες εποχές!!!! Ουτε 30 χρονάκια δεν πέρασαν.
  2. παει και η harman... τα τελευταια 4-5 χρονια παντως σε καμια περιπτωση δεν θυμιζε την παλια HK, με τα αμπερια που ετρεχαν αβερτα απο τους ενισχυταραδες της... κατι σουρτα φερτα με γιαμαχες κλπ ειχε τωρα τελευταια... εκατσε και το κορεατικο R&D... καλα κρασα!
  3. εεε... το 'λαδακι' παντα βοηθάει!
  4. χαααααααααχαχαχχαχαααχ καλά κάνει και σου την τονώνει! κάτσε, θα το δυσκολέψω κιάλλο! Αυτη την φορά θα κινηθούμε... οικολογικά! κι άααντε τώρα να βάλεις τάξη στα δεδομένα... χαχαχααχχααα
  5. ναι ναι, τις πρόσεξα. ειδικότερα έχω δουλέψει και επεξεργαστεί και photo του 5s. και πραγματικά στα χρήματα του είναι παααρα μα παααρα πολυ καλο! για εμενα όμως που χρειαζομαι ενα handset με εφάμιλλο κλειστρο ειναι ζορικο το συγκριτικο. κατα τα άλλα, απο τις καλύτερες επιλογές. αν όχι η καλύτερη...
  6. AVE CeasarS!!! Αν και κολασμένος χρήστης WP, οφείλω να παραδεχθώ την δουλειά που έχουν κάνει οι σχιστομάτηδες της XIAOMI. Και επιτέλους χωρίς φασόλι κουμπί περασμένης 5ετίας... Στα της κάμερας του κινητού που με ενδιαφέρει, βλέπω καλά αποτελέσματα. (αν και η σύγκριση με του 950 είναι καρμανιόλα για όλα τα handset μέχρι στιγμής...) Πάντως αν δω απο μαμά XIAOMI στον εν λόγω κινητό ντρογι 7.1 θα κάνω κίνηση αγοράς (και ξεπατώματος).
  7. Καλημέρα και καλορίζικο το νεο κοστούμι του HWBOX! Νέα εποχή και νέο project ξεκινάει, μιας και νέο μέλος στην οικογένεια έρχεται να ταράξει τα νερά του lab μου!!! θα αποκαλύπτω σιγά σιγά κομμάτια του project και κάθε step που υλοποιώ. Για αρχή με την δικτυακή μου βάση... Καλημέρες και καλή αρχη!!!!!
  8. αυτους τους ειχε προσαρτήσει η MS σχετικα με το ASTORIA κλπ κλπ... αποδεσμευτηκαν οταν παγωσε το project? ξερει κανεις το καθεστώς τους? Η αληθεια ειναι οτι -τουλαχιστον για την 4.0.4 που ειχα ξεψιθυρισει- kernel/rom ήταν διαμαντια... κοιτα ΤΙ βρήκα!!! Αραχνες! http://www.hwbox.gr/smartphones/20238-htc-desire-s-cyanogenmod-10-1-a.html χαχαχχχαχααα
  9. Η σχεδιαση!!! Ετσι, για να τρολάρω. Σοβαρα τωρα... ειναι ολοιδιο με το 6. ααασε που σας έλεγαν οτι θα βγαλουν το home button και αφησαν εκει πέρα εν ετη 2016... (αυτοι και κεινοι οι αλλοι οι αχρηστοι με το σαμσούνγκ! και το κουμπι φασόλι! χαααααχαχααχαχα)
  10. ok. λιγακι προχειρα τοποθετημενο λογω της ώρας αλλα περιπου κοντα στο τελικο αποτελεσμα.
  11. θα γινω λιγακι εκνευριστικος τωρα αλλα απο το τιποτα ας ανεβασω την δουλεια που έχει γίνει... Αυτη η τομη στο κεντρο της σιτας παιζει να ναι και το πιο σπασ@rchίδικο πραγμα που εχω περάσει στην διαδικασία. Τεσπα. Επεσε και η βαφη του και ιδού λοιπον το εξωτερικο τμημα πως θα ναι. (αν προλάβω αποψε θα κουμπώσω και το raspberry.)
  12. υπομονη ντε. ειπαμε: επιστροφη απο διακοπές... δειξτε κατανόηση! ευχαριστώ! Εκ της διευθυνσεως!
  13. Και μοοολις τελείωσαν οι διακοπές, τελείωσε και η πολύ καλή δουλειά απο τα παλικάρια του HELLAS3D. 3D prototype και ψηφιακή εκτύπωση... Το σουκου θα τα δέσω (ελπίζω) με την ησυχία μου...
  14. Κινέζικη υλοποίηση... Καμια 25-30? και μάλιστα 5" Την έβαλα στο raspberry αλλα μάλλον κάνει και για άλλες ιδεες... Καλιμπράρισμα μονος μου... ειπαμε... δεν βρηκαμε και πολλα ετοιμα...
  15. Κατι ετοιμασα... Και λίγακι πιο αναλυτικά... Στις παραπάνω φωτο, ειναι οι πληροφορίες του raspberrιού. Περιμένω τα sensorάκια μου, να συνδεθούν στο κουτί και να πάρουν την θέση τους στις υπάρχουσες μετρήσεις του raspberrιού. Οοοολα τα σχόλια δεκτα, δειξτε κατανόηση δεν βρηκα κατι -σχεδον τιποτα- ετοιμο ή υλοποιημένο σε Pi... Λεω σιγα σιγα να φτιαξω (3D prototype) και το πλαίσιο που θα το στηρίξει στην μπροστινή σίτα... Κάθε ΙΔΕΑ, όχι απλά δεκτή, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!!!!!!!!
  16. Καλημέρα! Μετα απο μπολικα καλοκαιρινα ξενυχτια, έγινε μπολικη δουλίτσα με την οθόνη και τις μετρήσεις που εμφανίζονται. Μολις βρω χρόνο θα ανεβάσω το βράδυ φωτοντοκουμέντα και πληροφορίες. Μπορεί να φανουν χρήσιμες και στους υπόλοιπους. βεβαια για να ολοκληρωθεί το V1.02 μένει και το 3D prototyping για να μπει η οθόνη στο κεντρο της μπροστινής σίτας. Stay tuned!
  17. Καλημερεεεες! Παραλαβη σημερον! ωρα για παιχνιδι... Ολοταχώς για το V. 1.02.
  18. Συμφωνω σχεδον σε ολα οσα γραφετε. Εχω την αισθηση ομως, οτι οταν με το καλό σβησουμε το παραγοντα UPLOAD του 1996 εν έτη 2016 και δουλεψουμε με ταχυτητες κοντα στο σημερινό DL τοτε θα δουμε απιστευτη κινηση σε CLOUD services (και οχι μονο δηλ). Η νεα εποχη εχει ερθει για τα καλα στην ζωη μας. και νομιζω οτι πλεον τα βηματα της ms μπορει να φαινονται περιεργα και πολλοι να σιχτηριζουν την ωρα και την στιγμη αλλα μαλλον δειχνουν το δρόμο... Προσωπικα τοσο σε επαγγελματικό επιπεδο εχω υλοποιήσει cloud services αλλα και στην προσωπική μου ζωη τις αποθηκες του pcιου της εχω ανεβασει. Για να ειμαι δικαιος ομως, φωτο και προσωπικα δεδομενα, ΟΧΙ δεν μπορω ακομα να πω οτι νιωθω ασφαλης αν ανέβουν.
  19. Εκπληκτικο... Απο τα project που γεννουν ιδέες!!! Μπραβο φιλε!!!!!! Καλη συνέχεια!
  20. Ετοιμη και η στυλιστικη αλλαγη. V. 1.01. Το στορυ πισω απο την αλλαγη: Μεγάλα ιστορικά, παγκόσμια γεγονότα (προσελήνωση, 11/09, Βιετναμ, Ατομικη, Κενεντυ κλπ). Επρεπε να βρεθουν σε υψηλή ανάλυση τα εξώφυλλα μεγάλων εφημερίδων που τα κάλυψαν, οπότε οι επιλογές εγιναν 7-8 (με το ζόρι κιολας!) Αυτα τα εξώφυλλα τυπώθηκαν σε αυτοκόλλητο βινυλλίου μεγέθους Α3. Και το αποτέλεσμα σίιιγουρα -και μάλιστα με μεγάλη διαφορα- καλλίτερο (ειδικα απο κοντα) απο την δουλειά της προηγουμενης βαφής. PS: Εδώ, σε αυτη την τελευταία, έχει να πέσει μπόλικη δουλίτσα ακόμα... (Εν αναμονή του υλικού ακόμα...)
  21. Αυριο θα ναι αισθητικου τυπου οι αλλαγες (V1.01). Στο V1.02 ερχεται το καλό... Και συνεχΑμε!
  22. Καλησπέρα και πάλι απο εμένα, Κατι εχω βρει και για αυτο... Θα το δουλεψω ομως καλυτερα και θα ενημερώσω αδερφε! Προς το παρων ερχεται το πρωτο upgrade στο κουτι το σουκου. Stay Tuned!!!
  23. Ειναι αυτο που φοβομουνα απο την αρχη. Η δουλειά που δεν περνάει απο τα χέρια μου... (οχι οτι ειμαι καποιος τελειος, απλα το νοιαζομαι οσο χρειάζεται...) Σκεψου οτι βρηκα μονος μου την σωστη γωνια στο πριονι για να εφαπτονται επακριβως οι ακμες του εξαγώνου. Σιγουρα θα γινεται καλύτερο αποτέλεσμα αν οχι το απολυτο. Επειδη μονος μου φοβαμαι την επεξεργασία με γυαλόχαρτο κλπ λόγω του υποστρώματος που έχει ήδη, κοιτάζω εναλλακτικές. Θα το φερω στο τελος. Διαφορετικά δεν θα ειναι το τέλος. Σε ευχαριστώ πολυ για τα καλά σου λόγια!
  24. Λες να μπορω να το σωσω ρε γμτ??? Δε μου αρεσε καθολου που θολώνει. Θα κατσω το βραδακι να δω τι γινεται στα ξυλα της κιθάρας... Thank you once more man!
  25. ε ναι. ειναι προχειρα δομημενο. Το σουκου θα μπουν τα ποδια σωστα, πρεπει να φτιαχτει το πανελακι με τα buttons, να γινει δουλιτσα cable management κλπ κλπ. Και ακολουθεί 3D printing και raspberry, LCD. ατελειωτο project!!!