jim_600v

Members
  • Posts

    200
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jim_600v

  1. οχι windows 10 θα τρεχει το νεο μιας κ υπαρχουν original. θα το σκεφτω τοτε να πεσω σε 2κ η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δουλεψει σε τετοιες αναλυσεις! Για αρχη θελω να αναβαθμισω τα βασικα μερη του υπολογιστη, κ αργοτερα τα υπολοιπα, δλδ τροφοδοτικο κ νεο ssd μιας κ υπαρχει κ παλιος δεν πιστευω οτι πρεπει να αλλαχθουν αμεσα.
  2. παιχνιδια δεν νομιζω να ασχοληθω περισσοτερο απο τα ηδη υπαρχοντα θελω μεγαλη επιφανεια για περισσοτερα παραθυρα
  3. καρτα γραφικων θα παω σε x370 4gb καθως και οθονη 28" 4κ
  4. ναι το πιστευω οτι θα δω τεραστια διαφορα, αν κ εχω μια επιφυλαξη για την μητρικη υπαρχει καποια καλυτερη επιλογη στα ιδια λεφτα ?
  5. Καλησπέρα και χρόνια πολλά, το συστημα που εχω τωρα αποτελειται απο intel q9300 asus maximus formula x38 8gb ddr2 crucial 128gb ssd sapphire 3870x2 psu corsair 650 watt windows 7 monitor 22" 1680x1050 και θελω να αναβαθμισω σε intel i5 6600 asrock z170 extreme 4 kingston 16gb ddr4 τον υπολογιστη τον χρησιμοποιω κυριως για την δουλεια μου (λογιστης) αλλα και για να παιζω κανα παιχνιδι Hearthstone Age Of Empires 2 Diablo 3 Heroes of the storm και σιγουρα το νεο NFS Αξίζει λέτε την αναβαθμιση η μονο μια νεα καρτα γραφικων θα με καλυψει?
  6. Καλημέρα ναι ειναι το πρωτο που θα κανω και εαν δεν βγαλω ακρη, ενα γρηγορο φορματ.
  7. καταλαβα κομματια να γινει, ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση!
  8. ναι υπαρχει αυτο το partition, λυση μονο το φορματ? η μπορω να το βρω και ετσι?
  9. Καλησπέρα στην ομαδα, μπαινω κατευθειαν στο θεμα, προσφατα εστησα εναν υπολογιστη για εναν φιλο, και αφου βαλαμε ολα τα καινουρια εξαρτηματα θελησε να τοποθετησουμε και τον σκληρο απο το παλιο υπολογιστη του. Του εβαλα τα windows 8.1 και τον εβλεπε κανονικα, ομως επειδη δεν μπορουσε να χρησιμοποιησει τα 8 αποφασισαμε να περασουμε τα 7. Kανω φορματ και ενω στην εγκατασταση τον βλεπει κανονικα τον δισκο κ στο βιος στα windows δεν υπαρχει πουθενα ουτε στην διαχειριση δισκων ουτε και στo device manager! Η μονη διαφορα με την προηγουμενη εγκατασταση ειναι οτι δεν εβαλα τους νεους drivers της μητρικης απο το site αλλα απο τους εκανα εγκατάσταση απο το cd. Καμία ιδεα για το τι μπορει να φταιει ?
  10. Λιμανι βολου τι ωραια φοιτητικα χρονια!!
  11. Εισαι ατυχος ρε γιωργο μολις προχθες εδωσα ενα original 8.1 σε φιλο, εαν θες εχω ακομα ενα win 7 που καθεται
  12. Finally Hearthstone Screenshotl legend.jpg Hearthstone Screenshot legend.jpg
  13. Δουλεια LG 22" Σπιτι Samsung 22" & philips 19" (crt lol) αλλα θα γινει αλλαγη με DELL 24" 1080p
  14. ναι το θεμα ειναι οτι εαν ξανακανεις registry & system clean θα δουλευουν κανονικα start button k search ;
  15. ενταξει τι να πω για τα toyota το yaris μου 3 φορες τρακαρε και παρολα αυτα περα απο λαμαρινοδουλεια δεν εβγαλε κανενα αλλο προβλημα!! και το πηρα μεταχειρισμενο με 2500χιλιομετρα κ τωρα εχει 140.000+ χιλιομετρα
  16. καλημερες, χαλαρα σημερα στο γραφειο ιντερνετ και καφε χαχαχα
  17. Καλημέρα καλή εβδομάδα από το πρωί μας πάει τραίνο τι στο καλό γίνεται? εκλογές έρχονται
  18. στις 17 που θα γυρισω! ευχαριστω
  19. εβαλα κ εγω τα 10αρια αλλα βλεπω οτι το συστημα αργει σε σχεση με τα 7, το πισι ειναι ενας q9300 με 8gb ram και ssd 128g λογω ελειψης χρονου εκανα upgrade λετε να δω διαφορα με clean install? η να παω κατευθειαν πισω στα 7?
  20. windows xp εχουνε εδω για να δουλευουν ολα τα προγραμματα αρα δεν ειμαστε για παραπανω καλα ειναι κ τοσο
  21. και ηρθε η μεγαλη μερα μετα απο τοσο καιρο στο γραφειο τους καταφερα οτι δεν γινεται δουλεια με 1gb ram και εβαλα ακομα 1 σημερα