Fotis

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About Fotis

  • Birthday 06/03/1993

Fotis's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

10

Reputation

  1. Πιο ήσυχη; Αφού η megahalems δεν έρχεται με fans! Μόντα για Η100 δεν το ψήνω.. Δεν έχω 2 θέσεις για ανεμιστήρα, οπότε δεν.., καλύτερα η Η80 σε αυτήν την περίπτωση. Μάλλον με βλέπω να αγοράζω την megahalems.
  2. Ναι απ' ότι διαβάζω η noctua είναι εξίσου καλή με την megahalems. Αλλά μάλλον είναι λίγο μεγαλύτερη σε διαστάσεις αν θυμάμαι καλά.
  3. Δεν έχω σκοπό να μεταβώ σε νέο socket στο κοντινό μέλλον. Είπα να μην μπλέξω με custom προς το παρόν. Τώρα βλέπω ως καλύτερη λύση την megahalems..
  4. Ναι, ίσως έχεις δίκιο. Αλλά αφού έχω την δυνατότητα να πάρω κάτι καλό τώρα γιατί να μην το κάνω; Το ερώτημα πλέον είναι megahalems ή Η80; (αν και κλείνω προς την πρώτη). Φίλε zafiropo, γιατί να πάρω την H60. αφού μπορώ την H80; Ευχαριστώ.
  5. Αυτό ακριβώς διαβάζω τώρα στα ξένα forums. Θορυβώδης η Η80 και δεν αξίζει να φύγω από megahalems για την H80. Περιμένω κι άλλες απόψεις ώστε να προχωρήσω την αγορά. Υ.Γ. Πόσο γρήγορα απαντάται ρε παιδιά.. :worship2:
  6. Το σκέφτομαι και για την Η80 (αν και λίγο παραπάνω λεφτά αλλά αν αξίζει...). Δυστυχώς δεν μπορώ να βάλω την Η100 γιατί δεν έχω 2 θέσεις για fans. Άρα έχουμε αν: τελικά χωράει η megahalems στο κουτί και στη μητρική μου και να προτιμήσω την Η80 ή την megahalems; Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις σας παιδιά, περιμένω τις προτάσεις σας.
  7. Καταρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Συγνώμη που δεν έγινα από την αρχή αρκετά κατανοητός. Στο πρώτο ποστ ανέφερα την megahalems, σκεπτόμενος να βάλω και 2 ανεμιστήρες μαζί της που δεν έχει. Είμαι διατεθειμένος να δώσω 70-80-85?. Σκεφτόμουν και την Η80 (υδρόψυξη) αλλά τελικά είπα να μην «μπλέξω» με υδρόψυξη άμα μπορώ να βάλω μια πολύ καλή αερόψυξη όπως αυτή της megahalems. Φυσικά και δεν μιλάω για 100-200Mhz. Τζάμπα τον πήρα τον 3570k; Θα ήθελα να τον ανεβάσω όσο μπορώ. Πιστεύω 4-4.5 πάει (ανάλογα το κομμάτι που μου έχει πέσει) Δεν μπορώ να πω extreme καταστάσεις overclock 24/7. (αλλά το μέλλον μπορεί να επιφυλάσσει κάτι..) (Γενικά ασχολούμενα αρκετά με το pc- games, photoshop after effects (renderings)...) Οπότε φτάνουμε στο συμπέρασμα ότι η megahalems χωράει (έστω οριακά). Με την μητρική μου δεν θα χω πρόβλημα φαντάζομαι. Υπόψιν την κάρτα γραφικών μου την έχω στο πρώτο slot που είναι pci-express3.
  8. Καλησπέρα παιδιά, σας διαβάζω καιρό αλλά δεν έτυχε να κάνω εγγραφή. Πάρα πολύ ωραία τα reviews σας. Συγχαρητήρια. Εδώ και λίγο καιρό έχω έναν i5-3570k. Θα ήθελα τώρα να βάλω και μία ψήκτρα για να ανεβώ λίγο... Δυστυχώς δεν έχω «καλό» κουτί. Έχω αυτό. Διαστάσεις: 45 cm x 18.5 cm x 41.1 cm. Επίσης έχω αυτήν την μητρική: MOTHERBOARD :: Asrock Socket 1155 Z77 Pro4-M GLan Audio Raid - Visionstudio.gr Είχα στο μυαλό μου να πάρω ή την megahalems ή την noctua nh-d14 αλλά απ' ότι βλέπω δεν χωράν στο κουτί. Περιμένω τις απόψεις σας. Είναι μικρό το κουτί για την megahalems τελικά;