Conbok

Members
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

About Conbok

  • Birthday 08/13/1986

Conbok's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. Θα εβαζα οτι προγραμματα εχει και το πισι μου τωρα : windows 8 , Steinberg Cubase , Metro 2 Last Light , Total War, MS Visual studio, Eclipse , Flash develop κτλ.
  2. Φωτογραφιες θα μπουνε το βραδυ ,δεν βρισκω καλώδιο για να συνδεσω την φωτογραφικη μου στο PC [δεν τον βρηκα τελικα μολις βρω απο καποιον θα κανω update.] AAAA! Ψαχνω μτχ επεξεργαστη , i7 για 1155 ! προσφορες στο πμ μου
  3. ΛΥΣΗ: [Δεν ξερω αν θα ηταν καλυτερο να εφτιαχνα αλλο νημα] Λοιπον εδω θα παρουσιασω την λυση που βρηκα για την επισκευη μητρικης με κομμενα pins στο socket. Κανοντας μια ανακεφαλαιωση ειχα μια Asus Sabertooth P67 με socket 1155 της οποιας ενας φιλος απο κακο χειρισμο εκοψε δύο pins. Θεωρησα οτι ειναι κριμα να την πεταξω και προσπαθησα ματαια μεσω ιντερνετ να βρω μια λυση. Σε ολα τα φορουμ που ρωτησα μου προτειναν ειτε λυσεις μεγαλου κοστους είτε να την πεταξω. Σκεφτηκα να πειραματιστώ και τελικα το αποτελεσμα ηταν θετικο! Θα προσπαθησω στο παρακατω οδηγο να σας παρουσιασω το κολπο μου και αν μπορεσω να βοηθησω και καποιον αλλο στο μελλον! Η ιδεα ηταν η εξης : να βρω αλλα πινακια και να τα πιεσω ωστε να μπουν μέσα στις αντιστοιχες τρυπες των pins που ελειπαν, γεμιζοντας το υπολοιπο κενο με ηλεκτροαγωγιμη κολλα για να κανει σίγουρα επαφη. Τα δυο pins που ελειπαν ηταν αντιστοιχα Vcc και Ground ,τροφοδοσιας και γείωσης δηλαδη. ΒΗΜΑ 1: Αφαιρεσα απο τις δύο {κοκκινες στην φωτο }τρυπιτσες του socket υπολείμματα απο τα κομμενα pins. BHMA 2: Βρηκα ενα socket απο μητρικη που δεν λειτουργουσε και το αφαιρεσα. Μετα απο αυτο το socket πηρα μερικα πινακια, κρατησα τα καλύτερα δυο . Το σοκετ αυτο ηταν 775 αλλα δεν εχει σημασια ΒΗΜΑ 3: Αγορασα με 9.5? μια κολλα αργυρου, ηλεκτροαγωγικη καταλληλη για κυκλωματα. απο εδω ΒΗΜΑ 4: Με μια καρφιτσα, μια οδοντογλυφίδα και πολλη υπομονη γεμισα τις τρυπιτσες του socket με την κολλα και την αφησα να πηξει λιγο να γινει σαν μέλι σε ρευστοτητα. ΠΡΟΣΟΧΗ στεγνωνει πολυ γρηγορα σαν Logo στιγμης περιπου. ΒΗΜΑ 5: Με τσιμπιδάκι φρυδιων και με το δαχτυλο πιεσα τα δύο καλυτερα πινακια μεσα στις τρυπιτσες. Προσπαθησα να ειναι περιπου ιδιο σε κλιση με τα αλλα. Αφου στεγνωσει η κολλα καλα , τοτε με μια καρφιτσα εφερα τα πινακια να ειναι ακριβως παραλληλα με τα αλλα. Μετα κουμπωσα τον επεξεργαστη [εναν pentium G620 ]και voila! ΕΤΟΙΜΗ η μητρικη!! Εβαλα μετα windows και ετρεξα ενα βραδυ stability tests και ολα κομπλε!
  4. το prime αντεξε μια ωρα θα το αφησω τωρα το βραδυ και βλεπουμε . Εις αυριον τα σπουδαια! το stresstest εγινε κομπλε ολο το βραδυ. Μολις βρω λιγο χρονο θα ανεβασω φωτο και οδηγος επιβίωσης:-)
  5. UPDATE: Εβαλα windows 7 ,τρεξα το stability test του AIDA64 και 20 λεπτα και τρεχει κανονικα.. Θα τρεξω τωρα και το prime95 μεχρι το πρωι να ειμαι σιγουρος οτι δεν παιζουν περιεργα κολληματα. Το μονο παρατραγουδο ειναι οτι προτεινει την αναβαθμιση ή επανεγκατασταση του BIOS κατα το ανοιγμα, αλλα περα απο το μηνυμα δεν δημιουργειται αλλο προβλημα.
  6. Λοιπον τωρα εχω πανω εναν μουφοεπεξεργαστη pentium των 35? , θα κανω φορματ και stress test. Αφου υπαρχει ενδιαφερον: Αν όλα πανε καλα θα βρω μια φωτογραφικη, θα το λυσω και θα φτιαξω ενα tutorial. θα βαλω και σχεδια αν προλαβω γιατι νομιζω θα ειναι πιο ικανοποιητικα απο τις φωτογραφιες :kiss:...
  7. Δυστυχως οχι , γιατι η φωτογραφικη μου εχει χαλασει και το κινητο εβγαζε αθλιες. Αν τελειωσει το format και το burntest επιτυχως θα κανω μια παρουσιαση πως το εκανα. με ζωγραφιες :-) Πολυ το χαρηκα παντως ! :loveliness:..
  8. ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΑ παιδες!! με αγωγιμη κολλα αργυρου και 2 πινσ απο μια παλια καμμενη μητρικη !! θα κανω φορματ και θα τρεξω κανενα burntest να ειμαι σιγουρος και θα επανελθω!!
  9. ναι αλλα τι νοημα εχει αν καποιος αφηνει μολις πυρηνες για να πετυχει το νουμερο. Αποψη μου ειναι οτι θα πρεπει να ειναι ολοι ανοιγμενοι και το ΗΤ για τους ιντελ. αλλιως δεν εχει νοημα
  10. να το ληξουμε ? αν τα παιδια θελουν το αλλαζουν απο του χρονου αν οχι , δεν θα το αλλαξουν ειμαστε εκτος θεματος :!!! Παμε γερα , να σας δειρει γκαντεμια (και μενα η τυχη μουαχαχα)
  11. Δεν ειπα οτι δεν γινεται , ειπα οτι ειναι περιπλοκο για τα παιδια και κυριως οτι αφου το ειχαν περιγραψει ετσι απο την αρχη θα ηταν λαθος να το αλλαξουν τωρα που ειναι πανω στην κληρωση :call:.. Ελα κληρωσε το το λαικο , μην δινεις σημασια ,γιατι 7 πρεπει να φυγω για μια δουλεια :-) χαχα in random.org we trust
  12. Μα πως δεν εχουν νοημα ??!?!? Αν δεν εχεις καποιον αριθμο συμμετοχων ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να παιξεις στις πιο πανω κατηγοριες . Αυτο το νοημα εχουν. Δηλαδη εχοντας πολλες συμμετοχες πχ 30 παιζει σε 4 κατηγοριες και σε μεγαλυτερα δωρα. ενω αμα εχεις 10 παιζεις σε 1 με φτηνοτερα δωρα Αυτο που ζητας δεν συνδιαζεται καλα με κληρωση, ειναι πολυ περιπλοκο για τα παιδια και δεν εχει νοημα επισης ιδιαιτερο, εννοω δεν κανει το παιχνιδι καλυτερο. Απο την αρχη ετσι ηταν δεν αλλαξε κατι στην μεση
  13. Το συστημα ειναι κβαντισμενο σε 4 κατηγοριες . οσοι ειναι στην ιδια κατηγορια εχουν τις ιδιες πιθανοτητες μεταξυ τους. Οσοι ειναι στις αποπανω κατηγοριες εχουν συμμετοχη και στις αποκατω.
  14. Ακυρο.΄.. Αφου το εχουμε εξηγησει 100 φορες... δες στο θρεντ πρωτη σελιδα