deadwar

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About deadwar

  • Birthday 05/12/1988

deadwar's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

10

Reputation

  1. ναι το δοκιμασα με τους drivers του επισημου site της acerαλλα παλι τιποτα. στα vista πριν λιγη ωρα επαιζε παλι αλλα μετα χαθηκε. Υπαρχει περιπτωση να εχει πειραχτει καποιο καλωδιο του ηχου κ να μην κανει καλη επαφη; Αλλαξα προσφατα cpu fan κ σκεφτομαι οτι ισως μπορει να πειραχτηκε καποιο καλωδιο! Αλλα δεν ξερω ποιο μπορει να ειναι κ που συνδεονται τα ηχεια στην μητρικη (ποιο μπορει να ειναι το καλωδιο τους δηλαδη) ωστε να δοκιμασω. Αν καποιος ξερει να μου πει θα ηταν πολυτιμο. Σκεφτηκα επισης να αγορασω αυριο μια usb καρτα ηχου της creative να το λυσω μια κ καλη (αν ειναι θεμα drivers) αλλα φοβαμαι μην παω κ την αγορασω τσαμπα.
  2. Καλησπερα σας. Μπαινω στο θεμα. Δεν εχει ηχο ουτε με windows xp64-32 ουτε με windows 7 32-64 κ τωρα που σας γραφω κατεβαζω να δοκιμασω κ τα vista. Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει; Κατεβαζω απο το επισημο site τους drivers της realtek αλλα τιποτα. Να πω οτι στα 7 χ64 ο ηχος επαιζε οταν εβαζα μουσικη για κανενα λεπτο κ μετα χανοταν. Οτι κ αν εκανα του ερχοταν ξανα οποτε ηθελε. Μετα απο εκει το χαος. Δεν βγαζει ουτε απο line out. Ξερει κανεις τι μπορει να παιζει; Εχω πελαγωσει κ εχω φαει πανω απο 5ωρο κ ακομα τιποτα!
  3. Καλησπερα σας και καλη χρονια σε ολους μας! Θα μπω κατευθειαν στο θεμα γιατι δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται! Λοιπον εχω την μητρικη της Asrock model M3A785GXH/128M και προσφατα αγορασα εναν ssd ocz solid series 30gb και αυτο γιατι εκει θελω να βαλω μονο το λειτουργικο windows 7 64bit (λογο μνημης 8gb). Το θεμα ειναι οτι ετρεξα το as ssd benchmark και στο seq sto read παει μετα βιας στα 80mb και στο write με 38 mb το πολυ!!! ενω στα χαρακτηριστικα γραφει οτι διαβαζει μεχρι και 155 mb και γραφει μεχρι 90 mb! ακομα και στα 7 στην αξιολογηση παιρνει 5.9 οσο δλδ και ο αλλος σκληρος που ειχα πριν της wd 640 gb! Τι συμβαινει? Μπορει καποιος να με βοηθησει! Να σημειωσω οτι περιμενω αλλον εναν ιδιο για να τους κανω raid 0! Μηπως θελει κανενα καλωδιο; Γιατι καπου το διαβασα και αυτο σημερα αλλα να ειναι αυτος ο λογος; Εχω επισης και τον Western Digital VelociRaptor 150GB HDD που με το as ssd benchmark read kai write εχει πανω απο 100 mb και εχω και σε αυτον το ιδιο καλωδιο για συνδεση με την μητρικη που εχω και στον ssd! Ξερω οτι σας κουρασα αλλα τι μπορει να φταιει? Διαβαζω εδω μεσα οτι expert σε αυτους τους τομεις ειναι ο billpeppas! Αν μπορει να με βοηθησει και εμενα θα ηταν τελειος!