x2mas

Members
  • Posts

    79
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by x2mas

  1. Νομίζω πως αν η πηγή είναι το ίντερνετ, με ένα search στο google μπορείς να βρεις αν έχει γίνει αντιγραφή ολόκληρου κειμένου (ή ακόμη και μέρους αυτού) πολύ εύκολα... Όσο για το πρόγραμμα που λες το έχω ακούσει από καθηγητές (και όχι μόνο για απλό κείμενο!!), αλλά δεν γνωρίζω αν είναι πραγματικό ή απλά "απειλή" για την αποφυγή αντιγραφών... Στη δική μου σχολή πάντως, υπάρχει καθηγητής που συχνά μηδενίζει λόγο αντιγραφών. Ή τουλάχιστον έτσι λέει...
  2. Εμ, εντάξει, αν δεν μετράω λάθος, εγώ είμαι στο 23 guys, αφού το είδα, μην κάνουμε και ζαβολιές
  3. Έι! Να πω εδώ, ότι στη δική μου εικόνα το θέμα είναι νύχια. Όχι βερνίκι νυχιών... (δαγκώθηκα για να το γράψω έτσι, ακούς εκεί βερνίκι νυχιών η όζα). Ουφ, καλά, θα βάλω άλλη μία, έτσι για σίγουρα!
  4. Εμ, το δικο μου υλικο λίγο δύσκολο να το χρησιμοποιήσει κάποιος από σας, θα καταλάβετε αύριο γιατί! ...
  5. Σα να λέμε, περιμένουμε ως τις 23.50 να ποστάρουμε, αφού έχουμε δει των άλλων; ;P..
  6. Εμ, εγώ θέλω να ρωτήσω, αν σχετίζεται η απάντηση με κάποιον που γράφει εδώ μέσα; Επειδή γράφεις: "Βραβείο_χειρότερου_moderator, caution, 2012". Ή μπορεί να είναι κάτι εντελώς άσχετο; πχ: 'Βραβείο_oscar, Natalie Portman, 2011'
  7. Αριστοτέλειο και τέλος. Θεσσαλονίκη λέμε Και κάνω και λίγο πλάκα, επειδή βλέπω ότι το σηκώνετε! Μην με παίρνεις και πολύ σοβαρά!
  8. Γκουχ, γκουχ. Κρυωματάκι: Σχόλιο #768 Εντάξει, εντάξει χωρίς πλάκα. Καταλαβαίνω ότι έχετε πολύ δουλειά με έναν τέτοιο διαγωνισμό Btw, και εκείνο ο caution το είχε μαζέψει! Εύγε στο παιδί που είναι εδώ 4 η ώρα να βλέπει δικα μου comments!
  9. Δεν θέλω να γίνω το λεξικό σας, αλλά κάποια πράγματα βγάζουν μάτι... HwBox XMAS Contest 2012: Γενική Βαθμολογία "ΔυστΗχώς δεν έχει κανείς! " (Ποτέ δεν άντεξα αυτή τη ρετσινιά του πληροφορικάριου που δεν ξέρει να γράφει σωστά και μου έχει μείνει ψυχολογικό. Συγχωρέστε με...)