marianna35g

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About marianna35g

  • Birthday 10/13/1975

marianna35g's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

10

Reputation

  1. μη γελατε καθολου!!!!!!!!! φρακαρε το κουμπι και εγω ησυχασα χεχεχε,το επομενο βημα ειναι να τη παω στον οδοντιατρο για καθαρισμο!!!!!!!!!!!!!!!
  2. τελικα κατεφυγα στο βελονισμο! μια οδοντογλυφιδα προς το παρον το ελυσε το προβλημα
  3. δυστυχως τιποτα,και πινελακι,και οινοπνευμα,και πιστολακι για τη σκονη...δε ξερω τι αλλο να κανω,αναγκαζομαι και κανω σμικρυνση οθονης για να βλεπω οσο πιο νορμαλ μπορω αφου ειναι το βασανο μεσα στη μεση αλλα δεν ειναι λυση αυτη,τα εχω παρει ασχημα
  4. απο πινελα αλλο τιποτα πατερα ελαιοχρωματιστη εχω κι εγω τεχνητρια νυχιων οποτε θα τα βαλω ολα κατω να τα δοκιμασω!!!!!!!!!
  5. ε να νιωσετε κι εσεις λιγο χρησιμοι! ολα πια εμεις θα τα κανουμε??????χεχεχεχεχε ευχαριστω για τη συμβουλη! με γλυτωσες απο 100 ευρω που δε τα εχω κιολας!!!!!
  6. εγγυηση πια μετα απο 6-7 χρονια δεν υπαρχει,κανει αυτο που λες Caution αλλα και παραμενει στην οθονη το πλαισιο χωρις να φευγει,σημερα μου το εκανε μερικες φορες αλλα το παταω και κλεινει.το κακο ειναι πως φοβαμαι να ξαναρυθμισω τη φωτεινοτητα μηπως μου ξανακανει τα ιδια με χθες.μπανακι λες ε???χμ θα δω πως θα το κανω.ισως βαλω κανεναν αντρα του σπιτιου να καθαρισει για να μην τα καθαρισω εγω ολα!!
  7. γεια σας παιδια,ειμαι καινουριο μελος στη παρεα και ζητω τα φωτα σας εαν μπορειτε να βοηθησετε.εκει που καθομουν στο pc σηκωθηκα να κανω μια δουλεια και οταν ξαναγυρισα ειχε ανοιξει το μενου της μικρορυθμισης οθονης και δεν ελεγε να κλεισει με τιποτα.δε φτανει αυτο,αρχισε να μου χαμηλωνει και τη φωτεινοτητα της οθονης.ποτε εμφανιζεται και ποτε εξαφανιζεται.εχθες ημουν ενα σταδιο πριν τη πεταξω εξω απο το παραθυρο.με καποιο τροπο ξεκολλησε και διορθωσα παλι τη φωτεινοτητα και εβγαλα το μενου απο μπροστα μου.ελα ομως που αυτο δε κρατησε πολυ....ξανα το μενου brightness εμπροσθεν μου και καθομουν και παρακολουθουσα τη φωτεινοτητα να χαμηλωνει μονη της.τι φταιει βρε παιδια γιατι θα τρελαθω. ειναι ωρα για πεταμα?φτιαχνεται?μπορω εγω να κανω κατι? ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!!